Hvordan kan man købe SunPower aktier?

Det Amerikanske energiselskab SunPower har specialiseret sig i solenergi. Dette firma designer og producerer krystallinske solceller af solceller og solpaneler. SunPower Corporation, der blev grundlagt i 1985, ejes stort set af energiselskabet Total. Dette energiselskab ligger på tredjepladsen i verden med hensyn til de største børsnoterede energiselskaber.

Hvordan kan man købe SunPower aktier?

SunPower aktien bevæger sig med økonomien. Når økonomien klarer sig godt, vil SunPower aktien klare sig bedre end i perioder med økonomisk usikkerhed. Smarte investorer kan reagere på disse fald og stigninger ved aktivt at handle med aktien. Har du lyst til at købe SunPower aktier? Du kan handle direkte med SunPower-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for SunPower aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er den nuværende aktiekurs på SunPower?

Er du nysgerrig efter den nuværende SunPower aktiekurs? I nedenstående graf kan du se, til hvilken pris du kan købe CFD-aktien SunPower. Brug knapperne til straks at åbne en ny position.

SunPowers historie

Der blev gennemført forskningsprojekter om solenergi i en professor ved Stanford University. Professor Richard Swanson grundlagde EOS Electric Power med to med stiftere i 1985. I 1988 blev selskabets navn ændret til SunPower. Virksomheden producerede solceller.

I 1993 vandt soldrevne soldrevne soldrevne biler Dream-solbilen fra Honda løbet fra Darwin til Adelaide. Dette løb, den 3022 lange Solar Challenge, krydser Australien. Firmaet Cypress Semiconductor investerede 8 millioner dollars i SunPower i 20002. Virksomheden åbnede filialer i Bayern og Filippinerne i 2004. I 2005 blev virksomheden offentligt tilgængelig.

Køb SunPower-aktier

Virksomheder erhvervet af Sunpower

  • 2007: SunPower erhvervsvirksomhed PowerLight Corporation. Dette er et stort solenergi system.
  • 2010: Virksomheden erhverver Europas Sunray Renewable Energy for 277 mio. USD.
  • 2011: Virksomheden indgår en aftale om at erhverve Tenesol SA.
  • 2013: SunPower erhvervsvirksomhed Greenbotics Inc. Dette selskab fremstiller robot solcelle produkter og -tjenester. Disse produkter og anvendelse anvendes af et stort solenergianlæg.
  • 2018: I det år får SunPower SolarWorld Americas. Denne erhvervelse vil gøre det muligt for SunPower at udvide sin produktionskapacitet på hjemmemarkedet. I 2018 blev SolarWorld Americas “butik anlagt i Hillsboro, Oregon, også erhvervet.

Tror du, at disse opkøb vil bidrage til Sunpowers resultater? Så kan det være smart at købe Sunpower aktier.

Pålidelighed garanteret af Sunpower

Solpanelerne fra SunPower er så vel byggede at de vil fungere godt i de kommende årtier. I 2017 lancerede virksomheden de bedste garantiordninger i solenergi industrien. Med denne garanti garanterer virksomheden energimæssig ydeevne og produktionskvalitet i en periode på 25 år. Denne garanti ydes på trods af de mange eksterne påvirkninger, såsom varierende temperaturer, svære vejrforhold og eventuel aldrende solcellepaneler.

Med hensyn til energiudbytte garanterer virksomheden et afkast på 98% for det første år. I de efterfølgende 24 år er den maksimale degeneration 0,25% pr. måned. Efter 25 år bør der stadig være et energiudbytte på 92% tilbage. Det er betydelig mere end de konventionelle solpaneler. Efter 25 år garanterer de en produktion på 80%.

Tror du, at dette løfte vil øge salget? Så kan det være et godt træk at investere i SunPower aktier.

Opdeling af produktionsaktiviteter

SunPower besluttede i 2019 at opdele størstedelen af sine produktionsaktiviteter i et separat selskab. Den nye Maxeon Solar-forretning vil være baseret i Singapore. Virksomheden vil producere solpaneler i Frankrig, Malaysia, Mexico og Filippinerne. SunPower vil fokusere på kommercielle og private energilagrings og solpanelsystemer i USA.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *