Køb af Stratis: hvordan kan man investere i Stratis?

Når man vil begynde at investere, er det naturligvis nyttigt at undersøge på forhånd, hvilke kryptokurver man vil investere i. En populær kryptovaluta at investere i er Stratis kryptovaluta. Stratis er en Blockchain-as-a-Service-platform, som ofte bruges af iværksættere.

For at holde denne platform kørende og for at kunne bruge den, har en virksomhed brug for STRAT -tokens. STRAT -tokens er Stratis ’kryptokurver. Der er flere applikationer til denne digitale valuta, der er beskrevet yderligere i denne artikel.

På grund af disse mange applikationer og et potentielt godt fremtidsudsigter er det også attraktivt at begynde at investere i Stratis. Planlægger du at begynde at investere i Stratis? I denne artikel vil du læse alt, hvad du har brug for at vide om Stratis og kryptovalutaen, der hører til denne platform, før du begynder at investere.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Stratis?

Stratis er faktisk en forbedring på Bitcoin: Stratis er skrevet i det overlegne C# i modsætning til C+ for Bitcoin. Anvendelserne af Stratis blockchain er talrige: for eksempel kunne den medicinske industri bruge den til pålidelig rangering af medicinsk forskning. Stratis kan også være nyttig til tingenes internet: for eksempel kan du derefter digitalt tjekke ind i dit AirBnB -hjem, fuldt automatiseret. Investering i Stratis ved at købe kryptovaluta kan også fungere godt

Du kan handle i Stratis på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Stratis ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Stratis.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Stratis.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Stratis for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Stratis blive købt på din konto!

Hvad betyder Stratis?

Stratis er en Blockchain-as-a-Service-platform. Denne type platform kaldes også en BaaS -platform. Men hvad er en BaaS platform? BaaS platformen til Stratis er en service, som virksomheder kan bruge til nemt og hurtigt at oprette deres blockchain.

Denne blockchain kører derefter på Stratis ‘vigtigste platform. Virksomhedens blockchain kaldes derfor en sidekæde i den vigtigste Stratis blockchain. Stratis ‘kryptovaluta er STRAT -token. Denne digitale valuta har flere funktioner. For eksempel har en iværksætter brug for disse digitale mønter for at forbinde sin blockchain til Stratis hoved platform for at aktivere blockchain. Miners udbetales også i form af STRAT tokens.

Grundlæggerne af Stratis

Grundlæggeren af Stratis er Chris Trew. Han har mange års erfaring inden for it sektoren og arbejder i øjeblikket som administrerende direktør for Stratis. Under hans ledelse arbejder et stærkt team, der har stor tillid til Stratis, STRAT token og fremtiden for blockchain teknologi. Teamet består af eksperter inden for forskellige områder, der alle har relevant erfaring fra deres tidligere arbejdsår.

Nøglespillere i Stratis teamet inkluderer Nicolas Dorier. Han var tidligere Microsoft Certified Trainer og skabte NBitcoin. Derudover er Carlton Pringle også en del af Stratis teamet. Han har også arbejdet hos Microsoft. Krushang Patel er leder af kommunikationsafdelingen. Han sørger for, at der er god kommunikation i Stratis teamet. Han har også gode kontakter med holdene af andre kryptovaluta.

Sænker tærsklen til blockchain -teknologi

Siden fremkomsten af blockchain teknologien i 2009 er interessen for kryptovaluta steget kraftigt. En blockchain indeholder mange computere rundt om i verden, også kaldet minearbejdere, som alle administrerer et stykke data fra blockchain og opdaterer det, når det er nødvendigt.

På grund af dette omfattende netværk og computerens uafhængighed er dette netværk praktisk talt umuligt at hacke. Derudover sikrer dette netværk af computere også, at der ikke kræves nogen central myndighed til at styre kryptovaluta og transaktionerne. Dette gør det muligt for transaktioner at finde sted med lynets hast. Det er alle grunde, der er musik i iværksætteres ører. Tidligere var det svært for iværksættere at arbejde med blockchain teknologi, fordi det er meget kompliceret. Men ved hjælp af Stratis kan iværksættere nemt oprette deres egen sidekæde på hovedstratis blockchain.

Hvad er applikationerne til STRAT token?

Hvis du vil investere i Stratis, er det naturligvis vigtigt at vide, hvad anvendelsen af STRAT token er. Disse oplysninger kan jo hjælpe dig med at forudsige prisen på STRAT token i fremtiden. Stratis ‘kryptotokens er primært beregnet til at rejse kapital. Derfor ses de også som aktier i Stratis selskabet.

Stratis ‘kryptopenge er også nødvendige for at tilføje den udviklede sidekæde til Stratis’ vigtigste blockchain. Selvfølgelig bruges Stratis ’digitale mønter også til at udbetale minearbejderne. De leverer jo en computer til at holde blockchain kørende.

Fremtidsudsigterne for Stratis

Stratis digitale valuta har derfor mange applikationer. Denne mangfoldighed sikrer, at kryptovaluta er attraktive for et bredt og mangfoldighed publikum. Således er kryptovaluta attraktive for investorer, virksomheder, minearbejdere, handlende og mange flere.

Det, der ikke er blevet nævnt før, er, at Stratis crypto også sikrer blockchains sikkerhed. Alle disse grunde kan føre til, at Stratis popularitet kun stiger i fremtiden. Hvis Stratis ’platform kommer til at blive brugt af frygtelig mange virksomheder, vil værdien af kryptovaluta stige enormt. I de senere år har der helt sikkert været en stigning i populariteten og prisen på STRAT token. Det er imidlertid umuligt at garantere, at denne opadgående tendens vil fortsætte.

Hvor kan man købe STRAT tokens?

STRAT tokens er de kryptopenge, der tilhører platformen til Stratis. Kryptovalutaer kan købes fra forskellige online platforme, som også kaldes børsmæglere, ellers såkaldt brokers. Inden du køber digitale valutaer, er det klogt at lave ordentlig research på de forskellige børsmæglere.

Dette skyldes, at børsmæglere kan anvende forskellige transaktionsomkostninger, som følge heraf nogle brokerser billigere end andre. Udover det sælger ikke alle mæglere alle kryptovaluta. Når du vil købe STRAT tokens, skal du omhyggeligt kontrollere, om den mægler, du fandt, sælger disse kryptovaluta.

Opbevare STRAT tokens i en wallet

Den første type wallet er en såkaldt software wallet. Disse wallets kaldes også online wallets, fordi dine kryptovaluta er gemt i en sky. Det praktiske ved denne type wallet er, at du kan få adgang til den på forskellige enheder og på forskellige tidspunkter. Det eneste du har brug for er en enhed og en internetforbindelse. Ulempen ved at gemme dine digitale mønter i en online wallet er, at denne wallet er lidt modtagelig for internetkriminelle, fordi der bruges en sky.

Hardware wallets

Den anden type wallet, du kan gemme dine krypto mønter i, er en såkaldt hardware-wallet. Denne type wallet kaldes også en offline wallet, fordi dine aktiver er gemt på ekstern hardware. Ulempen er, at det ikke altid er muligt at nå denne eksterne hardware fra alle enheder. I modsætning til online wallet, med en offline wallet, er din digitale valuta godt beskyttet mod internet kriminelle. Wallet er jo ikke gemt på en sky eller sådan noget.

Investering i Stratis

Investering i kryptovaluta er en almindelig måde at tjene penge på. Men hvad er at investere? Hvis du skal investere i Stratis, betyder det, at du først køber en flok krypto tokens af den tilsvarende digitale valuta. Disse STRAT tokens gemmes derefter i din software- eller hardwarebog. Over tid vil værdien af disse tokens variere.

Formålet med at investere er at sælge din kryptovaluta på det rigtige tidspunkt. Det rigtige øjeblik er naturligvis det øjeblik, hvor en kryptovaluta er mere værd, end da du købte den, for på denne måde vil du tjene penge. På denne måde vil du tjene penge. Husk, at investering i kryptovaluta som Stratis er meget risikabelt: du kan miste en stor del af dit indskud.

Strategier for investering

Når du investerer, skal du på forhånd vælge en strategi, der passer dig og den kryptovaluta, du vil investere med. Groft sagt er der to typer strategier, der ofte bruges af investorer. Begge strategier kan generere overskud. Den første strategi kaldes ‘langsigtet’ strategi, og den anden strategi er kendt som ‘kort sigt’ strategi.

Langsigtet strategi

Hvis du ikke vil være særlig aktiv på kryptomarkedet, og du ikke vil overvåge priserne på alle former for kryptokurver hver dag, er den langsigtede strategi mere egnet til dig. I tilfælde af den langsigtede strategi undersøger du nemlig prisudviklingen over en længere periode.

Dine STRAT tokens vil side inaktiv i din wallet i relativt lang tid. Baseret på prisens forløb i fortiden, forsøger du at forudsige på hvilket tidspunkt i fremtiden værdien af de digitale mønter vil være høj. På det tidspunkt sælger du dine mønter og får et godt overskud.

Kortsigtet strategi

De aktive investorer på krypto markedet bruger den kortsigtede strategi. Med denne strategi overvåges prisen på kryptovaluta dagligt, og hver dag træffes en beslutning om, hvorvidt kryptovalutaen skal sælges. Dette gør denne type strategi meget aktiv og måske mere intensiv end den langsigtede strategi. Med denne strategi kan investorer også tjene mange penge.

Husk dog altid, at investering i kryptovaluta medfører en høj risiko!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *