Køb af Status (SNT): hvordan kan man investere i Status?

I dag er kryptomarkedet meget populært. En af kryptovaluta på det nuværende marked er kryptovalutaen Status. Status er en mobilapplikation, der blev introduceret i 2017. Ved hjælp af denne applikation kan projekter, der kører på blockchain kæden, administreres. Den digitale valuta for Status er Status Network Token. I det øjeblik du begynder at investere i kryptovaluta som Status Network Token, og du gør dette på den rigtige måde, kan du tjene mange penge med det.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Status?

Status er en Ethereum baseret mobilapplikation, der kan sammenlignes med Google Pay eller Apple Store. Du kan bruge platformen til at bruge applikationer eller til at chatte med andre brugere. Har du tro på fremtiden for kryptovaluta status? I så fald kan det være interessant at købe krypto Status.

Du kan handle i Status på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Status ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Status.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Status.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Status for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Status blive købt på din konto!

Hvad betyder Status?

Status (SNT) er en mobilapplikation til Ethereum netværk. Ethereum netværk bruger blockchain teknologi. Status giver brugerne mulighed for at bruge decentrale applikationer, der er bygget på Ethereums blockchain netværk. Du kan f.eks. bruge Status til at skrive tekster. Senere vil det også være muligt at sende fotos og videoer ved hjælp af Status.

Status har også sin egen kryptovaluta. Den digitale valuta, der følger med status, kaldes Status Network Token (SNT). Kryptovalutaer fra Status kan bruges til at få adgang til applikationer, der kører på Ethereum blockchain teknologien. Valutakursen for denne kryptovaluta samt Status ’netværk er under fuld udvikling.

Grundlæggerne af Status

Grundlæggerne af Status er to Schweiziske mænd ved navn Carl Bennets og Jarrad Hope. De lancerede Status ICO i juni 2017. Status er således først for nylig blevet lanceret, så netværket er stadig i gang med udvikling. I mellemtiden har den tidligere Google manager Nabil Nahdy også sluttet sig til teamet, der arbejder bag kulisserne for Status og dets cryptocurrency Status Network Token (SNT). Nabil Nahdys erfaring vil i høj grad bidrage til den videre udvikling af denne digitale valuta. Han er blevet gjort ansvarlig for at skabe visionen, en køreplan og videreudvikling af selve produktet.

Investing_in_Status

Hvad er de forskellige anvendelser af (SNT)?

Status applikationen og prisen på den tilsvarende kryptovaluta er stadig under fuld udvikling. Som et resultat har denne applikation endnu ikke alle de funktioner, den gerne vil have. Følgende funktioner er i øjeblikket tilgængelige:

  • For det første foretager Status decentrale push meddelelser. Brugerne kan selv bestemme, hvilke udbydere på netværket, der sender dem notifikationer. For at bruge denne funktion skal du dog betale for den. Denne betaling kan foretages med Status ’digitale valuta: Status Network Token.
  • Hvis du ejer krypto mønter af Status, har du stemmeret om projektets fremtid. På denne måde kan du påvirke ændringer i status netværket eller andre vigtige beslutninger. Denne afstemning er ikke på bekostning af mængden af digital valuta, du ejer. På det tidspunkt, du besidder Status Network Token, modtager du gratis de såkaldte ‘Decision Tokens’. Denne anden type token kan bruges til at afgive din stemme.
  • Hvis du er i besiddelse af kryptovaluta Status Network Token, kan du angive, om du synes, at indholdet, der vises på applikationen, er nyttigt eller ej. På denne måde kan kun det bedste indhold vises.
  • For at undgå at mange mennesker unødigt kræver opmærksomhed fra dig gennem Status fællesskabet, kan du indstille en såkaldt ‘hyldest’. Dette er et minimum af krypto mønter, som nogen skal betale, før han kan sende besked til en interessent. Interessenten modtager først denne mængde mønter, når han har svaret på beskeden.

Den Forventede Fremtid af Status

Skaberne af applikations status ønsker at udvide denne applikation meget yderligere i fremtiden. De vil tilføje en række praktiske funktioner. For eksempel vil de oprette en tilsvarende app, der giver indehavere mulighed for at veksle fiat -valuta til digital valuta. Status ønsker også at oprette en mappe, som decentraliserede applikationer kan designes med. Endelig er det også en ambition for Status at øge brugeraccept og brugerinteraktion. På denne måde bliver Status og dens krypto penge mere populære.

Hvordan kan jeg købe Status Network Token?

Når du planlægger at investere i Status Network Token, skal du naturligvis have dette token i din besiddelse. Den digitale valuta for Status, Status Network Token, er tilgængelig via online platforme. Der er mange platforme, hvor du kan købe krypto penge. Det er klogt at sammenligne de forskellige platforme på forhånd og undersøge pålideligheden af platformene. Platforme kan variere i transaktionsomkostninger afhængigt af mængden af krypto mønter, du ønsker at købe.

Gem netværk token status

Hvis du har købt Status Network Token, vil du gerne gemme disse kryptovaluta pænt og sikkert. Når du investerer, er det også vigtigt at gemme din kryptovaluta, fordi du ikke altid vil sælge den med det samme. Der findes to forskellige typer wallet, hvor du kan gemme dine Status Network Tokens. Du kan vælge at gemme dine digitale mønter i en hardware wallet eller i en digital wallet. Det er vigtigt at tage hensyn til fordele og ulemper ved begge wallet, når du vælger en wallet.

Digital wallet

En digital wallet kaldes også en online wallet. Det skyldes, at denne wallet holder styr på online de kryptovaluta, du besidder. Den store fordel ved en online wallet er, at du hele tiden kan have den med dig og kan åbne den på forskellige enheder. Det er muligt at administrere din tegnebog og digitale mønter på f.eks. Din telefon eller bærbare computer. Så længe enheden har en internetforbindelse, er administrationen mulig. En online wallet er mindre sikker, fordi den er mere modtagelig for internetkriminelle.

Hardware wallet

En hardware wallet kaldes også en offline wallet. Når du bruger en hardware wallet, gemmer du din wallet og kryptopenge på ekstern hardware såsom en USB-stick. Fordelen ved en hardware wallet er, at den er mindre følsom over for hackere. Din pengepung er jo ikke gemt i en sky på internettet. Ulempen ved en offline wallet er, at den ikke altid er tilgængelig. I det øjeblik du ikke har din USB-stick eller anden ekstern hardware med dig, kan du ikke administrere din wallet og kryptovaluta.

Investering i Status

Hvis din wallet er fyldt med Status Network Tokens, kan du begynde at investere i Status. Hvis du skal investere i Status, vil du købe Status med forventning om, at du i et bestemt tidsrum kan tjene et afkast. Når du vælger at investere i kryptovaluta, går du ud fra, at kryptovalutaerne automatisk bliver mere værdifulde. Vil du begynde at investere i Status? I så fald skal du på forhånd undersøge tilstrækkeligt om udviklingen af prisen på Status Network Token i nutiden og i fortiden.

Strategier for investering

Kort sagt er der to strategier, der normalt bruges på kryptomarkedet. Den første strategi kaldes ‘kortsigtet’ strategi, og den anden strategi kaldes ‘langsigtet’ strategi. Den ene strategi er ikke meget bedre end den anden. Som investor skal du vælge en strategi, der passer dig, og som også sporer prisudviklingen for den digitale valuta, i dette tilfælde Status Network Token.

Kortsigtet strategi

Den kortsigtede strategi betyder, at du handler meget aktivt på krypto markedet. Du holder øje med de daglige priser og ud fra disse priser beslutter du, om du vil sælge dine kryptopenge eller om du vil vente, indtil værdien stiger mere. Med denne strategi sælger du din digitale valuta med kort varsel og selvfølgelig når du tror, at salg af din kryptovaluta vil generere et overskud.

Langsigtet strategi

Den langsigtede strategi er det modsatte af den tidligere kortsigtede strategi. I denne strategi køber du kryptokurver, og du opbevarer dem i din wallet i længere tid. Når du skal investere i Status, og du bruger denne strategi, ser du faktisk på pris forløbet på lang sigt. Selvfølgelig sælger du også her din kryptovaluta i det øjeblik, hvor det vil give dig en masse overskud.

Konklusion: er det smart at investere i Status?

Status er derfor en mobil applikation, der stadig er meget under udvikling. På grund af dette svinger prisen på Status Network Token stadig meget. På trods af alle disse usikkerheder er målene for skaberne af denne digitale valuta klare. Hvis disse mål nås, venter der en lys fremtid for Status. Når du i øjeblikket vælger at investere i Status, skal du dog være opmærksom på disse usikkerheder. Det er klogt at lave god og grundig research om status og udarbejde en passende strategi for dine investeringer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *