Hvordan kan man købe Square aktier?

Square er en betalingsanmodning, der vinder popularitet: Nogle eksperter mener endda, at virksomheden vil erstatte PayPal i fremtiden. En investering på plads ved at købe aktierne kan derfor fungere godt. Denne artikel kan du læse, hvordan og hvor du kan købe Square aktier. Du kan også finde den nuværende aktiekurs på Square aktier på denne side.

Hvor kan man købe Square aktier?

Er du sikker på, at Square vil slå PayPal? Så er det værd at overveje en langsigtet investering i Square! Under alle omstændigheder innoverer virksomheden stadig regelmæssigt. For eksempel er det nu mulig at låne op til 200 dollars i ansøgningen. Disse lån skal tilbagebetales inden for en frist på fire uger, og brugerne betaler renter. På den måde kan Square bygge en god, ekstra indtægtskilde.

Det ser ud til, at Square ønsker at tilbyde flere og flere finansielle tjenester gennem ansøgninger. Brugerne kan nu også købe og sælge bitcoins og muligvis investere i aktier. Hvis Square formår at holde fast ved sine brugere, kan dette helt sikkert være positivt for den fremtidige prisudvikling for aktie.

Har du lyst til at købe Square aktier? Du kan handle direkte med Square-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Square aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Square aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Square lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Square? Grafen nedenfor viser, hvordan Square s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Square:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Square.

Analyse af Square:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Square -aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Square -aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Square de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Square gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Square vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Square, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om Square, Virksomheden

En San Francisco, en californisk Amerikansk virksomhed, Square, Inc. er en finansiel virksomhed, et detailhandelscenter og et mobilt betalings selskab. Virksomheden, som hovedsagelig leverer behandling til små virksomheder, markedsfører hardware og software betalingsprodukter.

Den første app og tjeneste til dette betalings selskab var på markedet i 2010. Det giver dig mulighed for at modtage konto- eller kreditkort betalinger via din tablet eller telefon. Virksomhedens små kortlæsere kan indsættes i tablets og smartphones.

Desuden skaber virksomheden en app, der giver virksomhederne mulighed for at acceptere betalinger. Selskabet, der drev virksomhed i Canada i 2014 i USA og Japan, ydede 30 mio. USD i betalingsbevillinger samme år. Senere blev virksomheden også aktiv i Europa.

Buy Square shares

Virksomhedens historie

Grundlæggerne af firmaet, der blev grundlagt i 2009, er Jack Dorsey og Jim Kelvey. I 2009 udmærkede Jim Kelvey på sælge glas vandhaner og tilbehør til et beløb på 2000 dollars. Fordi han ikke kunne acceptere og kreditkort som betalingsmiddel, gik salget ikke igennem.

Den begivenhed inspirerede ham til at oprette et kompagni sammen med sin ven Jack Dorsey. Hans ven Jack Dorsey var en af stifterne af Twitter. Virksomheds Square startede på et lille kontor i byen Saint Louis i staten Missouri. På grund af selskabs firsidede kortlæsere hedder selskabet Square.

Square bliver offentlig

Virksomheden blev offentliggjort i 2015. Den daværende tabsgivende plads blev opført på New Yorks Fondsbørs, New York Stock Exchange (NYSE). Ved den første optagelse var værdien af aktien 9 dollars. Det var lavere end det interval på 11-13 euro, som selskabet havde forventet. I 2020 er Plads aktiepris steget kraftigt. Denne aktie er tydeligvis ikke berørt af den økonomiske krise.

Betalings selskabet Square køber bitcoins

I oktober 2020 gennemførte betaling selskabet Square og bemærkelsesværdig transaktion. Firmaet købte 4.079 Bitcoins til en samlet værdi af 50 millioner dollars. Virksomheden gør det, fordi kryptovalutaer ifølge virksomheden er et effektivt økonomisk redskab. Desuden mener selskabet, at man ved at købe disse bitcoins giver verden mulighed for at deltage i et globalt monetært betalingssystem. Denne mulighed passer til dette betalings selskabs formål. Jack Dorsey, en af Squares stiftere og administrerende direktør, tror Bitcoin til sidst bliver den eneste valuta i verden.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *