Investering med et små beløb

Med historisk lave renter mister du penge ved at spare. Når priserne stiger (inflation), kan du købe mindre og mindre med beløbet på din konto. Du kan gøre det bedre! Vidste du, at det i dag er muligt at investere små beløb: det betyder ikke noget, om du har $50, $100 eller $1000 … investering er altid mulig!

Er det værd at investere med et små beløb?

Mange mennesker beslutter ikke at investere med et lille beløb, fordi de mener, at dette ikke er interessant. Intet kunne være længere væk fra sandheden! Hvis der nogensinde var et godt tidspunkt at begynde at investere, er det i dag. Selv med små beløb kan du opbygge et stort beløb på lang sigt. Dette fungerer gennem den såkaldte sneboldeffekt.

Når det sner, har en snefnug ringe effekt. Dog kan alle snefnug sammen danne en snebold, og så snart den begynder at rulle, kan den skabe en lavine! Det er det samme med investering. Selvfølgelig vil $ 10 eller 50 om måneden ikke gøre nogen forskel alene. Men ved konstant at investere et lille beløb stiger din investerede kapital automatisk.

Udover har du fordel af afkast fra afkast. Når du geninvesterer pengene, tjener du på din investering, og dine penge vokser endnu hurtigere. Du modtager ikke kun et afkast på det beløb, du oprindeligt investerede, men også på det afkast, du geninvesterer. Det lønner sig i det lange løb! Lad os se, hvor mange penge du har tilbage, når du investerer et lille beløb i 30 år med et afkast på 7%:

  • $ 10 pr. Måned bliver til $ 11.761
  • $ 25 per måned bliver til $ 29,402
  • $ 50 pr. Måned bliver til $ 58.747
  • $ 75 pr. Måned bliver til $ 87.293

Hvordan kan man investere med små beløb?

Derfor kan det helt sikkert være værd at handle med små beløb! Men hvad er den bedste måde at investere med et små beløb på? I dag har du forskellige muligheder. I dette afsnit af artiklen gennemgår vi de bedste måder at gøre det på:

Aktiv spekulation på markederne

Når du har nogle ekstra penge, kan du vælge at spekulere aktivt i kursudviklingen på CFD-aktier. Ved at bruge en moderne mægler kan du spekulere i stigende og faldende markedspriser. På denne måde kan du spekulere under alle markedsforhold.

Kan du vælge at aktivt spekulere i kursudviklingen på CFD-aktier. Ved at bruge en moderne mægler kan du spekulere i både stigende og faldende markedspriser. På denne måde kan du opnå gode resultater under alle markedsforhold.

På denne måde kan du investere i en lever. Du kan derefter tage en større investerings position med et små beløb. Dette gør det muligt at spekulere i aktiemarkedets bevægelser, selv med et lille beløb. Det er dog mere risikabelt at handle med en høj håndtag.

Vil du prøve denne fremgangsmåde? Derefter kan du bruge en demo på Plus500. Brug knappen nedenfor til at spekulere direkte på markederne med små beløb:

Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.

små beløb handel Plus500

vejledende pris

Følg en indeksfond

Hvis du stadig vil nå et godt niveau af diversificering med et lille beløb, kan du vælge at følge en indeksfond eller ETF. En indeksfond sporer en kurv med aktier. For eksempel følger nogle fonde de aktier, der er anført i Dow Jones, mens andre følger teknologi aktier.

Det er klogt at kigge efter midler med lave månedlige omkostninger. Ved at gøre dette øger du ændringen med at opnå et positivt afkast. Undersøg nøje, hvad fonden investerer i. Generelt kan en fond, der investerer i et bredt udvalg af aktier, give det mest stabile afkast.

Det er godt at investere i en indeksfond som eToro. Hos eToro betaler du ikke provision, når du køber og sælger midler. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto med eToro:

51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.

Buy your own shares

Du kan også vælge at købe nogle aktier månedligt. Med en små beløb kan det være svært at diversificere dine investeringer. Transaktionsomkostningerne ved køb af aktier kan også hurtigt tilføjes. Hvis du handler med et beløb på $50, kan du muligvis kun købe en eller to aktier hver måned.

Du skal vælge en mægler, som du kan købe aktier med uden kommission. Når du betaler mindst $2 i gebyrer for hver transaktion, bliver det meget vanskeligt at give et godt afkast med et lille beløb.

51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.

Investere change

I dag findes applikationer, der kan hjælpe dig med at investere små beløb. Disse apps afrunder alle udgifter, du foretager. Når du går til frokost for $12,50, investeres $0,50 automatisk i en fond. Det er dog vigtigt at undersøge nøje, om den applikation, du bruger, tilbyder attraktive betingelser for investeringer med små beløb.

En populær og velkendt mulighed for at investere din ændring er Peaks. Med denne udbyder kan du straks begynde at investere din ændring. Brug knappen nedenfor for at besøge hjemmesiden for Peaks:

En populær og velkendt mulighed for at investere din ændring er Peaks. Med denne udbyder kan du begynde at investere din ændring med det samme. Brug knappen nedenfor for at besøge hjemmesiden for Peaks:

Spor signal udbydere

Du kan også vælge at følge en såkaldt signal udbyder. En signal udbyder er en person eller en robot, der anbefaler investeringer. Når du følger udbyderen, åbner du automatisk deres investeringer på din konto. Som med en investeringsfond kan du også følge en signal udbyder med små beløb.

Det er selvfølgelig vigtigt at undersøge signal udbyderen nøje, inden du begynder at følge den i naturen. Undersøg, om udbyderen har arbejdet i nogen tid, og kontroller, om udbyderen håndterer risiciene korrekt. En god fest at investere med signal udbydere er eToro. Hos eToro kan handlende dele deres signaler med alle medlemmer. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto direkte:

51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.51% af detailinvestorerne mister deres penge med denne udbyder. Overvej venligst om du kan tage denne høje risiko for at miste penge.

small amounts trading following

Udlån af penge

Der er også platforme, hvor du kan låne penge til andre parter. Disse platforme kaldes online peer-to-peer (P2P) platforme. Du kan låne penge fra så lidt som $25 på mange af disse platforme. Der er dog en risiko for, at du mister dine penge, hvis den part, som du låner pengene til, går konkurs. Udlån af penge til parterne er bestemt ikke uden risiko og kan derfor ikke være den bedste mulighed for investoren på et budget.

Betaling af gæld

Vi kan ikke afslutte dette afsnit uden at trykke på dig for først at betale din gæld. Der er mange eksempler på, at folk begynder at investere med et lille beløb, mens de stadig har en kreditkortgæld åben. Du betaler ofte en høj rente på lån.

Når du betaler 15% rente på en årlig gæld, er det altid klogere at betale den gæld først. Således opnår du straks et afkast på 15%. Under alle omstændigheder må du aldrig låne penge til at investere. Ved investering er der altid en chance for, at du mister en stor del af din investering, og på et tidspunkt bliver du nødt til at tilbagebetale dine lånte penge. Når det sker, taber du to gange!

Hvad skal man se efter når man investere med små beløb?

Den største afkast for folk, der investerer med et små beløb, er omkostningerne. Det er ikke smart at investere i en bank eller en dyr mægler. Når du betaler et minimum af transaktionsomkostninger over hver handel, er det næsten umuligt at opnå et godt afkast. Brug derfor et øjeblik til at vælge en billig fest.

Det er også vigtigt at huske, at din evne til at diversificere er mere begrænset med et lille beløb. Du bliver nødt til at være mere kreativ for at minimere risikoen ved dine investeringer. Ved at bruge nogle af de forskellige muligheder i denne artikel kan du stadig diversificere. En fond kan også hjælpe dig med at sprede dine risici.

Hvordan får man de bedste resultater?

Det er vigtigt at have et realistisk udsigt til det afkast, du vil opnår. Eksperter regner ofte med et årligt afkast på 6 til 8 procent. Dette er måske ikke spændende, men i det lange løb kan du stadig opbygge stor rigdom. Dette er muligt, fordi du også får et afkast på din nye investering. Når du starter med urealistiske forventninger, tager du ofte en for stor risiko og mister det fulde beløb af din investering.

Det er klogt at investere med jævne mellemrum. Ved at gøre dette undgår du at investere et betydeligt beløb straks og derefter sidde med et tab i årevis. Ved konstant at investere et lille beløb investerer du på både gunstige og mindre gunstige tidspunkter. Dette giver dig et godt, stabilt afkast på lang sigt.

Det tilrådes også ikke at se din præstation for meget. Forskning har bevist at folk der holder øje med deres portefølje, ofte opnår dårligere investeringsresultater. Dette skyldes, at de af panik er mere tilbøjelige til at lukke positioner. Aktiemarkederne går regelmæssigt op og ned, men i det lange løb er den generelle retning op. Det er derfor en skam at lukke positioner af panik.

investere med små beløb

Automatisk investering

Du kan automatisere din små mængde investeringer. Du kan gøre dette ved f.eks. At indbetale et fast beløb på din investeringskonto hver måned. På den måde behøver du ikke længere se på dine investeringer, og du får stadig et godt resultat!

Important in trading: a strategy

Det er vigtigt at investere i henhold til en strategi. Startende investorer fejler ofte, fordi de ikke har et system eller ikke følger deres system. Beslut derfor på forhånd, hvad du skal gøre, og hvorfor du skal gøre det. Ved at teste din strategi med et lille beløb kan du nemt finde ud af, om strategien fungerer for større beløb, og dette giver dig langsomt mulighed for at opbygge en indtægt fra investering.

Når du vælger en strategi, kan du vælge at fokusere på nye genstande eller på diagram analyse. En spekulere advarsel kan for eksempel være en god indikation af, at virksomheden klarer sig dårligt. Efterspørgslen efter aktien falder, hvilket kan få prisen til at kollapse betydeligt. Hvis dette er tilfældet, kan du beslutte at short sell en bestemt aktie.

Flere og flere mennesker bruger også graf analyse. Inden for hvert diagram kan du genkende faste, tilbagevendende mønstre. Ved at studere disse mønstre kan du automatisk købe på vigtige niveauer ved hjælp af ordrer.

Hvornår skifter man fra at investere et lille beløb til et stort beløb?

Ved at investere med et små beløb lærer du, hvordan det er at investere med rigtige penge. Princippet om at investere er det samme med et stort beløb, men husk at det sandsynligvis føles anderledes. Derfor er det klogt at starte med en lille mængde. Når du er helt fortrolig med det beløb, kan du langsomt opbygge det beløb, du investerer med.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!