Prøv fiktiv investering

Mange mennesker har et negativt billede om at investere: Det ville være kedeligt og over gennemsnittet risikabelt. I praksis behøver det ikke at være tilfældet! Især de nye investerings metoder kan være meget spændende og spekulereabel. Gennem internet kan man ofte forsøge at investere gratis med en fiktiv konto. Ved at investere fiktivt er man ikke udsat for nogen risiko!

Hvordan kan du prøve selv fiktiv investering?

Ville det ikke være dejligt at investere succesfuld? Når man øver sig i at investere meget, kan man bruge den indkomst, man tjener fra sin forretning eller arbejde til at handle aktivt. Ved at afprøve mulighederne fiktivt i starten, kan du være sikker på, når du ikke straks vil lave og stort tab.

Det fantastiske ved moderne børsmæglere er at man kan prøve at investere gratis med et fiktiv konto. En første mulighed er at åbne en demo konto, som du kan bruge din legepenge til at se hvilke resultater du kunne opnå i det virkelige liv. Fiktiv handel er fuldstændig risikofrit!

Det kan være endnu bedre at handle med rigtige penge. Når du har fået nok erfaring med at investere i en fiktiv konto, kan du begynde at investere med rigtige penge. Med de fleste børsmæglere er det allerede muligt at handle fra $100.

Vil du prøve en fiktiv handel med en gratis demo? Brug knappen nedenfor straks at sammenligne de bedste demoer:

Hvad er ‘den nye investering’?

Mange mennesker investerer i at afsætte overskydende midler i visse aktier eller investeringsfonde. Efter at de har gjort dette, skal investeringen være alene i mange år. Efter ti år de bestemmer, om de har opnået et positivt resultat. Det er dog ikke den eneste måde, hvorpå man kan investere. Personligt bruger jeg en anden måde at investere på. Denne metode kaldes “den nye investering”, som kan prøves med fiktive penge.

Denne nye metode til investering eller handel bruger kontrakter på den underliggende værdi af et værdipapir. Disse kontrakter benævnes også CFD ‘er eller difference kontrakt. Ved hjælp af CFD’er kan man håndtere med værdien af næsten alt: fra valutapar til aktier og fra råvarer til indeksfonde. Den anden dag talte jeg endda med en landmand, der tjente lidt ekstra ved at håndtere med priserne på grise!

Efter min mening har denne fiktive måde at investere på, den nødvendige fordele:

Du kan bruge gearing

Med gearing, eller såkaldt leverage, kan man indtaste en større position med et mindre beløb. For eksempel indsætter du $100, og du kan tage en handel position på $1000. Ved at udnytte både dine potentielle tab og dit potentielle overskud øges. I denne artikel kun om investering med gearing. Det er tilrådeligt først at prøve denne mulighed med fiktiv penge.

Investering med et små depositum

Det er muligt at investere i CFD’er med et små depositum. Med de fleste børsmæglere kan du åbne en position fra så lidt som 100 dollars. Selv uden penge kan man komme i gang. Det gør man ved at handle med fiktive penge i demo.

Spekulerer under alle omstændigheder

Man kan opnå et godt resultat med investeringer under alle omstændigheder. Man kan satse på et fald i prisen ved at åbne en short position. På grund af dette kan en krise være et godt og udbytterigt øjeblik for dig. Når man begynder at spekulere, er det naturligvis nødvendigt at huske på, at man også kan miste mange penge, hvis man træffer den forkerte beslutning.

Prøv det gratis

Du kan prøve denne nye måde at investere gratis på med et fiktivt beløb. Skønheden ved fiktive investeringer er, at dette overskud og tab er 100% fiktiv. Dette forhindrer dig i at miste penge som en nybegynder, og giver dig tid til at blive fortrolig med aktivt at bytte aktier. Klik her for at se hvor du kan prøve at investere gratis.

Tip: i vores artikel om CFD’er Du kan læse hvordan den fungerer.

Hvordan kan man investere fiktiv i aktier?

Ville du hellere investere i aktier uden aktivt at handle med dem? Det er også muligt! Nogle vælger at holde styr på deres fiktive eller fantasifulde investeringer på papir. Det fungerer fint i sig selv, men det er meget arbejde. For de fleste investorer er det derfor mere attraktivt at investere fiktiv i et software program.

Det bedste program, som du kan købe og sælge fiktiv aktier, er eToros programmet. Du kan prøve mulighederne der med et fiktivt beløb på 100.000 dollars. Så snart du er klar, kan du indsætte penge og købe aktier til rigtige penge. En fordel ved dette program er, at du ikke betaler kommissioner. Det giver dig mulighed for at købe en aktie og stadig få et godt resultat.

Du kan prøve eToros program helt uden risiko. Brug knappen nedenfor til at åbne en gratis demo konto direkte:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

fiktiv investering Fiktiv investering på papir er gammeldags

Nogle tips

Jeg vil gerne give dem nogle flere tips, der kan hjælpe dem med at investere mere effektiv som nybegynder.

For det første er det altid vigtigt at bruge et stop loss. Med et stop loss  kan du sikre på din position automatisk bliver lukket i tilfælde af et vist tab. Det gør det muligt at gå på arbejde uden at skulle tænke på din handelspositioner.

Et andet råd, jeg gerne vil give dig, er, at du ikke skal gå alle steder med det samme. Prøv fiktiv handel først med en gratis demo konto account og lad være med at tag risici mere end ti procent pr. handel. Først når du har prøvede mulighederne tilstrækkeligt, kunne du overveje at investere med rigtige penge.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!