Hvordan kan man købe Petrobras aktier?

Petrobras er et stort olieselskab. Selskabet er selv det største selskab i Sydamerika. Hvis du har lyst til at investere i de nye vækstøkonomier i Sydamerika, kan en investering i Petrobras være interessant. Denne artikel er vi på, hvordan man køber Petrobras aktier. De kan også høre om den sidste aktiekurs for selskabet her.

Hvordan kan man købe Petrobras aktier?

Har du lyst til at købe Petrobras aktier? Du kan handle direkte med Petrobras-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Petrobras’s aktiekurs?

Er du nysgerrig efter Petrobras aktiekurs? Forståeligt! I grafen nedenfor kan du direkte konsultere CFD aktiekurser. Med knapperne kan man straks åbne en investering, når tiden er inde.

Er det smart at investere i Petrobras?

Petrobras ‘enorme betydning for den Brasilianske økonomi gør en investering i dette selskab noget mindre risikabelt. Det kan derfor være interessant at investere i Petrobras, når man finder det interessant at investere i Sydamerika.

Olie er ved at miste sin popularitet i hele verden. Det er, fordi det bliver stadig mere klart, ved olie spiller og vigtig rolle i klimaproblemet. Petrobras må derfor søge efter mere bæredygtige indtægtskilder i fremtiden. Men indtil videre har vi ikke forudset nogen problemer. Olien er stadig for vigtig i Brasilien, så virksomheden har stadig nok kunder til at tjene penge fra.

Der er også ikke ubetydelige risici forbundet med at investere i Petrobras. Den største risiko for en investering i Petrobras er virksomhedens forpligtelse til at sælge olie, der købes på verdensmarkedet (med fane) til udenlandske kunder. Dette reducerer naturligvis i den grad grad virksomhedens rentabilitet.

Flertallet af statens aktiebeholdninger kan også være risikabelt. Når en opålidelig del kommer til magten, kan man miste en masse værdi som aktionær. Det er derfor klogt at holde et vågent øje med den politiske situation i landet, før man investerer i Petrobras.

En investering i Petrobras kan forøge din portefølje ekstra. De investerer i en helt anden region. Når de økonomiske forhold er dårlige i Europa eller USA, kan økonomien i Brasilien stadig fungere godt.

Buy petrobras shares

Om virksomheden Petrobras

Petrobras står for ‘Petróleo Brasileiro‘. Dette er et Brasiliansk oliefirma med hovedsæde i Rio de Janeiro. Selskabets hovedaktivitet er udvinding, produktion og raffinering af råolie.

Ud over olie producent virksomheden også naturgas og ethanol. Petrobras har i mange år haft stor popularitet blandt investorerne. Dette skyldes sandsynligvis, at selskabet er det største selskab i både Brasilien og Sydamerika som helhed.

Aktiv i hele olieindustriens forretningskæde

Petrobras er aktiv inden for hver kæde af olieindustrien. Desuden har tidligere erfaringer vist, at Petrobras er et uundværligt led i produktionen af tønder olie[/råvarer/olie]. I gennemsnit producerer Petrobras er 2 millioner tønder olie hver dag. Denne produktion svarer til ca. 80% af den samlede olieproduktion på Brasiliansk jord. Tidligere bestod 90% af Petrobras ‘samlede produktion af olie, mens de blev resterende 10% blev reserveret til gas.

Dette understreger Petrobras økonomiske og industrielle betydning ikke blot for Brasilien, men også for hele Sydamerika. En anden interessant detalje er, ved Petrobras ejer alle de raffinaderier, der findes i Brasilien. De fleste af disse raffinaderier ligger i den sydøstlige del af landet. Det største raffinaderi ligger i byen Paulínia. Deres egen produktion af gas er ikke tilstrækkelig: Brasilien er derfor tvunget til at importør naturgas fra f.eks. Bolivia.

Petrobras’s historie

Petrobras blev grundlagt i 1953. Dengang blev den grundlagt af Brasiliens præsident på det tidspunkt, “Getúlio Vargas”. Omkring et år efter at selskabet var blevet grundlagt, var det jeg står til at begynde at udvikle sine forretningsaktiviteter. Selskabet er børsnoteret på børsen i São Paulo og er også noteret på New York Stock Exchange.

Men vi skriver denne artikel, er den Brasilianske regering stadig Petrobras ‘hovedaktionær. Det vil sandsynligvis forblive sådan i fremtiden. For at sikre, at virksomheden ikke ender i udenlandske hænder, har Brasilien faktisk valgt at forankre i loven, at regeringen altid skal besidde flertallet af stemmerettighederne. Ved udgangen af ​​2018 havde den Brasilianske regering en andel på 50% i virksomheden, delvis på grund af denne elskede eksistens.

Denne lovgivning fra den Brasilianske regering er meget logisk. Petrobras spiller og afgørende rolle for den Brasilianske økonomi. Det er f.eks. velkendt, at regeringen i Brasilien gennem Petrobras forsøger at holde priserne på brændstoffer og dermed inflationen i landet så lavt som mulig.

Det er beklageligt, at de raffinaderier, som Petrobras ejer, ikke formår at producere til muligvis til fuldt ud at kræve den nationale efterspørgsel efter olie. Derfor er det nødvendigt, at virksomheden køber olieprodukter på verdensmarkedet. Virksomheden skal derefter sælge denne olie med fane i sit eget land. Denne retlige forpligtelse reducerer naturligvis virksomhedens potentielle fortjeneste. Når man investerer i olie, er det den vigtigste at tage denne uinteressante bestemmelse i betragtning.

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *