Hvordan kan man købe PepsiCo aktier?

I Europa er Coca-Cola stadig den største markerede leder, når det drejer sig om læskedrikke. Det er dog ikke en fejl, hos PepsiCo er meget mere end Pepsi Cola alene. For eksempel producere og sælger virksomheden forskellige snacks, som stadig er yderst populære hos forbrugerne. Har du lyst til at investere i PepsiCo ved at købe aktier? Det er mulig! I denne artikel vi forklar hvordan man investerer i PepsiCo aktier.

Hvordan kan man aktivt investere i PepsiCo?

PepsiCo’ drift resultater er fleksible. Under corona pandemien kunne man for eksempel se at folk drak mindre sodavand. Det giver mening, da folkelige folk spiser mindre. Det blev dog mere end en opvejet af de snakke knægte årtusinder: 25% af alle unge i denne aldersgruppe spiser flere gange om dage. Det kan en virksomhed, som PepsiCo tag fordel af!

Prisudviklingen for PepsiCo aktier kan svinge stærkt. Vil du aktivt bytte Pepsico CFD’er? Åbn så en gratis demo konto hos Plus500 til at prøve mulighederne gratis og uden risiko. Brug knappen nedenfor til at åbne en demo:

Hvor kan man købe PepsiCo aktier?

PepsiCo kan være en interessant langsigtet investering: Selv i dårlige økonomiske tider betaler aktierne stadig nettodividende. Der er dog også trusler mod varemærket. Selv om folk stjæler mere og mere, kan du se at folk er begyndt at værdsætte sunde snacks mere. På denne tidspunkt sælger PepsiCo hovedsagelig produkter med meget sukker. I fremtiden kan dette være en trussel mod selskabet.

Alligevel klarer de sig også bedre med produkter, der er sundere: For eksempel er deres vandmærke Aquafina den mest populære i verden. Tror du, at folk vil fortsætte med at vælge PepsiCo’ populære produkter i fremtiden? Så kan det bestemt være smart at købe PepsiCo-aktier fra eToro. eToro, der ikke opkræver kommissioner, hvilket gør det muligt for dig at opnå et godt resultat med et mindre beløb. Brug knappen til at åbne en konto direkte med eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er PepsiCo’ aktiekurs?

Har du lyst til at du vide, hvordan PepsiCo ‘s aktiekurs udvikler sig? Nedenstående graf viser det beløb, for hvilken du kan bytte PepsiCo CFD aktier. Når man ønsker at åbne en investering position, kan man trykke købs og salgs knapper direkte.

Om PepsiCo, virksomheden

PepsiCo er en af verdens største fødevare og drikkevarevirksomheder med 285.000 ansatte i over 200 lande og et nettosalg på over 60 mia. USD om året. Virksomheden fremstiller forskellige former for drikkevarer og drikkevarer uden kuldioxid. Virksomheden producerer også slik, salte og kornbaserede snacks. Selskabets kendte mærker inkluderer mærkerne Pepsi-Cola, Tropicana, Lay og Smith. Inden for PepsiCo er virksomheden opdateret i seks forretningsenheder.

Tre separate virksomheder er aktive i Nordamerika, mens aktiviteter på alle andre områder er en del af en regional gruppe, som PepsiCo Europe og PepsiCo Asia. Selskabets hovedkvarter er i Purchase, New York.

buy Pepsi shares

Virksomhedens historie

Efter fusionen mellem selskaberne Pepsi-Cola og Frito-Lay blev selskab PepsiCo, Inc. stiftet i 1965. Pepsi-Cola blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, og Frito-Lay blev grundlagt i 1961. Jeg fusionerede året havde det nye selskab, som på daværende tidspunkt beskæftigede 16.000 mennesker, og omsætning på 510 millioner euro. I 1974 begyndte PepsiCo at sælge sodavand til PepsiCo i Sovjetunionen. Det var dengang en af de første Vestlige virksomheder, der skulle operere i Sovjetunionen.

PepsiCo har erhvervet nogle virksomheder. Virksomheden tilbød for eksempel at købe Quaker Oats, et selskab, der producerer korn og læskedrikke. PepsiCo erhvervede selskabet i over 13 mia. USD, hvilket delvis blev betalt til PepsiCo. Ved at købe 66% af aktierne i det Russiske mejeriselskab Wim-Bill-Dann i 2001 erhvervede PepsiCo en stor andel i dette selskab.

Før 2009 havde PepsiCo en minoritetsandel i Pepsi bottling group og Pepsi Americas. I 2009 købte virksomheden alle resterende aktier.

PepsiCo kan målrette mod markedet for cannabis drikke

PepsiCo meddelte i oktober 2018 at virksomheden kan fokusere på markedet for cannabisprodukter. Som følger af legaliseringen af hash i nogle lande er flere og flere virksomheder interesseret i produktion og forarbejdning af cannabis. Flere virksomheder var i færd med at forhandle med cannabis producerende virksomheder i 2018 om markedsføring af drikkevarer, der indeholder cannabis. Ølmærket Corona har også investeret i virksomheder, der fremstiller cannabis.

Handige links: aan de slag met beleggen

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *