Hvordan kan man købe PepsiCo aktier?

I Europa er Coca-Cola stadig den største markerede leder, når det drejer sig om læskedrikke. Det er dog ikke en fejl, hos PepsiCo er meget mere end Pepsi Cola alene. For eksempel producere og sælger virksomheden forskellige snacks, som stadig er yderst populære hos forbrugerne. Har du lyst til at investere i PepsiCo ved at købe aktier? Det er mulig! I denne artikel vi forklar hvordan man investerer i PepsiCo aktier.

Hvor kan man købe PepsiCo aktier?

PepsiCo kan være en interessant langsigtet investering: Selv i dårlige økonomiske tider betaler aktierne stadig nettodividende. Der er dog også trusler mod varemærket. Selv om folk stjæler mere og mere, kan du se at folk er begyndt at værdsætte sunde snacks mere. På denne tidspunkt sælger PepsiCo hovedsagelig produkter med meget sukker. I fremtiden kan dette være en trussel mod selskabet.

Har du lyst til at købe PepsiCo aktier? Du kan handle direkte med PepsiCo-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for PepsiCo-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for PepsiCo-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for PepsiCo lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på PepsiCo? Grafen nedenfor viser, hvordan Shopify s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om PepsiCo:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om PepsiCo.

Analyse af PepsiCo:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge PepsiCo-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan PepsiCo-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for PepsiCo de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på PepsiCo gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at PepsiCo vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for PepsiCo, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om PepsiCo, virksomheden

PepsiCo er en af verdens største fødevare og drikkevarevirksomheder med 285.000 ansatte i over 200 lande og et nettosalg på over 60 mia. USD om året. Virksomheden fremstiller forskellige former for drikkevarer og drikkevarer uden kuldioxid. Virksomheden producerer også slik, salte og kornbaserede snacks. Selskabets kendte mærker inkluderer mærkerne Pepsi-Cola, Tropicana, Lay og Smith. Inden for PepsiCo er virksomheden opdateret i seks forretningsenheder.

Tre separate virksomheder er aktive i Nordamerika, mens aktiviteter på alle andre områder er en del af en regional gruppe, som PepsiCo Europe og PepsiCo Asia. Selskabets hovedkvarter er i Purchase, New York.

buy Pepsi shares

Virksomhedens historie

Efter fusionen mellem selskaberne Pepsi-Cola og Frito-Lay blev selskab PepsiCo, Inc. stiftet i 1965. Pepsi-Cola blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede, og Frito-Lay blev grundlagt i 1961. Jeg fusionerede året havde det nye selskab, som på daværende tidspunkt beskæftigede 16.000 mennesker, og omsætning på 510 millioner euro. I 1974 begyndte PepsiCo at sælge sodavand til PepsiCo i Sovjetunionen. Det var dengang en af de første Vestlige virksomheder, der skulle operere i Sovjetunionen.

PepsiCo har erhvervet nogle virksomheder. Virksomheden tilbød for eksempel at købe Quaker Oats, et selskab, der producerer korn og læskedrikke. PepsiCo erhvervede selskabet i over 13 mia. USD, hvilket delvis blev betalt til PepsiCo. Ved at købe 66% af aktierne i det Russiske mejeriselskab Wim-Bill-Dann i 2001 erhvervede PepsiCo en stor andel i dette selskab.

Før 2009 havde PepsiCo en minoritetsandel i Pepsi bottling group og Pepsi Americas. I 2009 købte virksomheden alle resterende aktier.

PepsiCo kan målrette mod markedet for cannabis drikke

PepsiCo meddelte i oktober 2018 at virksomheden kan fokusere på markedet for cannabisprodukter. Som følger af legaliseringen af hash i nogle lande er flere og flere virksomheder interesseret i produktion og forarbejdning af cannabis. Flere virksomheder var i færd med at forhandle med cannabis producerende virksomheder i 2018 om markedsføring af drikkevarer, der indeholder cannabis. Ølmærket Corona har også investeret i virksomheder, der fremstiller cannabis.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *