Hvordan kan man købe Nabor Industries aktier?

Det globale gas og olie bore virksomhed Nabors Industries er baseret i Houston i Texas. For at bore har Nabors 400 platforme i mere end 20 lande. Det gør det til et selskab med verdens største jordboreflåde. Selskabets fem forretnings segmenter: International Drilling, US Drilling, Canada, Drilling Solutions og Rig Technologies. Har du lyst til at investere i Nabors Industries ved at købe aktierne? Du kan læse her hvordan du kan købe Nabors Industries aktier.

Hvor kan man købe Nabors Industries aktier?

Har du lyst til at købe Nabor aktier? Du kan handle direkte med Nabor-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Nabor Industries aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Nabor Industries aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er den aktuelle aktiekurs for Nabor Industries?

Er du nysgerrig efter den aktuelle aktiekurs for Nabors Industries? I skemaet nedenfor kan du se til hvilken pris du direkte kan købe en CFD på virksomheden.

Virksomhedsoplysninger om Nabor Industries

Nedenfor kan du se de vigtigste virksomhedsoplysninger om Nabor Industries.

Analyse af Nabor Industries

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Nabor Industries, er det vigtigt først at analysere aktien nøje. I oversigten herunder kan du se, hvordan Nabor Industries har udviklet sig over den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Nabor Industries aktiekurser for de sidste 5 dage:

Angelo Energy Ltd bliver Nabors Industries Ltd

Selskabet blev grundlagt i 1968. Selskabets navn var Angelo Energy Ltd på det tidspunkt. Selskabet var noteret med sin aktier på American Stock Exchange, den Amerikanske børs. Da virksomheden i 1982 kom ud af recessionen, var der et tab på 4 millioner dollars. I det år var der også en usædvanlig indkomst på 4,6 millioner dollars. I 1986 blev selskabets navn ændret til Nabors Industries Ltd.

Nabors Industries shares

Virksomheder erhvervet af Nabors Industries

Selskabet voksede gennem forskellige erhvervelser. Westbourne Drilling var den første internationale erhvervelse i 1988, som havde aktiviteter i Mellemøsten. Nabors erhvervede Loffland Brothers Drilling i 1990. Der blev erhvervet Grace Drillings i 1994, hvor Nabors Industries betalte 32 millioner dollars. Denne erhvervelse tilføjede 167 platforme til selskabets flåde.

Virksomheden ekspanderede også som følger af forskellige erhververe i 1997. Hver erhvervelse resulterede i visse udvidelser. Med købet af Canrig blev Nabors udvidet til at omfatte boreudstyr. Ved at erhverve sig har flere af dem udvidet Nabors til at bore i offshore borehuller. Med erhvervelsen af Epoch brøntjenesten udvidede selskabet sig til instrument markedet.

Fra 2000 til 2011

Nabors Industries forudsiger ikke kun overtagelser. I 2007 solgte virksomheden sin See-Mar flåde, herunder 20 offshore forsyningsskibe. Virksomheden Hornbeck Offshore Services betalte 189 millioner dollars for det her.

I 2010 overtog Nabors et andet firma. Ved at købe virksomheden Overordnede brønd tjenester for 736 millioner dollars gik Nabors ind på markedet for færdiggørelses og produktion tjenester.

Nogle aktiviteter Nabors Industries efter 2010

I 2013 indførte virksomheden en ny generation af pad-optimerede platforme med avanceret driftskapacitet. Disse rigge blev brugt til at borede flere brønde.

I 2015 besluttede virksomheden kun at fokusere på kedelig og teknologi. Nabors Drilling Division blev derfor oprettet.

Flere joint ventures blev indgået af Nabors. Med KazMunaygas i Afghanistan blev joint venture-selskabet “KMG Nabors Drilling Company” lukket i 2015. Hvorfor er det sådan? Ved overføre boringer fra Tengizchevroil på Tengiz området til dette joint venture. I 2017 blev der dannet et joint venture mellem SANAD og Saudi Aramco, det største olieselskab i verden. SANAD står for Saudi Aramco Nabors Drilling Company.

I 2017 blev to selskaber købt af Nabors. Tesco Operations blev erhvervet for 216 millioner dollars. Robot Drilling Systems, en del af det Norske borefirma Odfjell Drilling, blev også erhvervet.

Petromar Technologies blev erhvervet i 2018. Virksomhedens innovative produkter anvendes i ukonventionel olie og gasefterforskning. Tror de, at alle disse erhvervelser vil have en positiv indvirkning på aktiekursen? Så kan det være interessant at købe Nabors Industries aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *