Hvordan kan man købe Morgan Stanley aktier?

Morgan Stanley er en kendt Amerikansk bank med en lang historie. En investering i Morgan Stanley aktier kan derfor blive god: men hvad skal du være opmærksom på, når du vil investere i Morgan Stanley aktier? I denne artikel vil vi diskutere den bedste metode til at investere i Morgan Stanley, og vi vil også vise dig den seneste aktiekurs i virksomheden.

Hvor kan man købe Morgan Stanley aktier?

Har du tillid til Morgan Stanley’s fremtid? Faktum er, at det er en smart bank, der tilpasser sig godt til den seneste udvikling. For eksempel har virksomheden foretaget flere opkøb: Virksomheden købte e-Trade og Eaton Vance, som de håber at opnå bedre forretningsresultater med.

Tror du også, at Morgan Stanley’s rentabilitet fortsat vil stige i fremtiden? I så fald kan det være attraktivt at købe Morgan Stanley aktier direkte. Har du lyst til at købe Morgan Stanley aktier? Du kan handle direkte med Morgan Stanley-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Morgan-Stanley-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Morgan-Stanley-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Morgan Stanley lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Morgan Stanley? Grafen nedenfor viser, hvordan Morgan Stanley s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Morgan Stanley:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Morgan Stanley.

Analyse af Morgan Stanley:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Morgan Stanley-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Morgan Stanley-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Morgan Stanley de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Morgan Stanley gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Morgan Stanley vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Morgan Stanley, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

>

Om virksomheden Morgan Stanley

Den Amerikanske bank Morgan Stanley, der har hovedkontor i New York City, New York, har tre hove aktiviteter:

  • The Institutional Securities – division er ansvarlig for handel med værdipapirer, råvarer og finansielle derivater for kunder og for dens konto. Det bringer også virksomheder til markedet, placerer lån på markedet og rådgiver store virksomheder om fusioner.
  • The Wealth Management afdeling leverer kapitalforvaltning til velhavende private.
  • The Investment Management – division beskæftiger sig med kapitalforvaltning. Dette gøres med traditionelle investeringsfonde, investeringer i ejendomme og investeringer i private equity.

Virksomhedens historie

I 1935 var det forbudt at drive både som kommerciel bank og privat bank på samme tid. I det år blev forretningsbanken Morgan Stanley oprettet som en spin-off fra banken JPMorgan & Co. Efter en fusion i 1997 af denne handelsbank med Dean Witter Reynolds og Sears Roebucks kreditkortselskab Discover var firmaets navn ændret til Morgan Stanley Dean Witter Discover & Company. I 2001 blev firmaets navn ændret igen til Morgan Stanley.

Morgan Stanley løb ind i økonomiske vanskeligheder i 2008 under kreditkrisen. Disse problemer kunne ikke løses ved at reducere risikable investeringer. For at redde Morgan Stanley blev virksomheden omdannet til et finansielt holdingselskab. Virksomheden kunne nu låne penge i den centralamerikanske bank. Derudover købte en stor Japansk bank en andel på 21% i virksomheden. Banken betalte 21 mia. USD for dette.

I 2008, Citigroup en konkurrent til Morgan Stanley, løb ind i økonomiske vanskeligheder. En andel på 51% af Citigroups aktie division blev solgt til Morgan Stanley. Efterfølgende fortsatte de to selskaber som Morgan Stanley Smith Barney. I 2020 besluttede City Group at sælge alle resterende aktier til Morgan Stanley. Navnet på aktivforvaltning virksomheden blev ændret til Morgan Stanley Wealth Management.

Virksomheden offentliggøres

I 1942 blev virksomheden noteret på New York Stock Exchange.

Morgan Stanley idømmes en bøde for prismanipulation

I December 2019 meddelte sanktionskomitéen for den franske regulator, at handelsbanken Morgan Stanley var blevet idømt en bøde på 20 millioner euro for mistanke om prismanipulation.

Den 16. juni 2015 ville handelsbanken have købt mange statsobligation kontrakter på et kvarter. Disse kontrakter blev købt med det formål kunstigt at hæve prisen på Belgiske og Franske statsobligationer. Efter prisstigningen blev obligationerne solgt aggressivt. En fremtidens kontrakt ville også have været genstand for manipulation. Morgan Stanley kalder påstandene for uberettigede og uforholdsmæssige. Handelsbanken ankede derfor bøden.

Det er klogt at holde godt øje med denne type nyheder, når man overvejer en investering i Morgan Stanley aktier. Negative nyheder kan lægge pres på aktiekursen, hvilket gør det mindre attraktivt at købe aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *