Hvordan kan man købe Kraft Heinz aktier?

Alle kender Kraft Heinz . Jeg har altid en pakke med Kraft Heinz ketchup i køleskabet. Har du lyst til at investere i denne butik fødevare og drikkevarevirksomhed fra Nordamerika? Så er du kommet til det rette sted! Her kan du straks finde ud af, hvordan man køber Heinz aktier. Du kan også høre om Kraft Heinz’ aktiekurs her.

Hvor kan man købe Kraft Heinz aktier?

Har du lyst til at købe Kraft Heinz aktier? Du kan handle direkte med Kraft Heinz-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Kraft Heinz aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Kraft Heinz aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Kraft Heinz?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Kraft Heinz udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Kraft Heinz kan købe og sælge.

Kraft Heinz Company Information

Nedenfor kan du se Kraft Heinz vigtigste virksomhedsinformation.

Kraft Heinz analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Kraft Heinz, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Kraft Heinz har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Kraft Heinz aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Kraft Heinz pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Kraft Heinz vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Kraft Heinz aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i Kraft Heinz aktier?

Når folk bliver hjemme oftere, klarer Heinz sig ekstra godt. Virksomheden sælger meget komfort fødevarer, såsom ost og ketchup. Derfor klarede firmaet sig fint under corona pandemien. I lignende situationer kan det være interessant at købe Kraft Heinz aktier.

Et af virksomhedens problemer er, at ikke alle mærker klarer sig lige så godt: Jell-O og Kool Aid har f.eks. ikke fået nok opmærksomhed og er derfor bliver glemt. Når virksomhedens mærker mister værdi, kan dette skade virksomhedens rentabilitet. En investering i Kraft Heinz kan da blive mindre attraktiv.

Til trods for denne ulempe ser mange mennesker stadig Kraft Heinz som en værdi. Eksempelvis ejer Warren Buffet aktier i selskab Berkshire Hathaway. Det er en defensiv aktie, som udbetaler udbytte og har opbygget en stabil position. En investering i Kraft Heinz er ikke særlig spændende og kan være et godt valg for den risiko investor.

Det er dog nødvendigt at tage hensyn til de seneste tendenser: Forbrugerne finder det stadig vigtigere at spise lokalt og økologisk. Et stort multinationalt selskab, der hovedsagelig sælger ikke naturligt forarbejdet foder, passer valg ikke godt ind i denne tendens. Mange er ved at blive mere og mere sundhedsbevidste, så snacks kan gøre mindre godt i fremtiden. Når du vil købe Kraft Heinz aktier, er det derfor nødvendigt at holde øje med den seneste udvikling.

Hvad gør firmaet Kraft Heinz?

Kraft Heinz er en global pålidelig producent af velsmagende fødevarer. Virksomheden leverer fødevarer af høj kvalitet og god smag. Det er mad til alle lejligheder, på vejen, i restauranter og hjemme. Med hensyn til størrelse er denne føde og drikkevarer virksomhed placeret i en tredjedel i Nordamerika. I verden er kompagniet nummer fem. Virksomheden beskæftiger 38000 personer (2018).

Kraft Heinz shares

Kraft Heinz Company (KHC)

Det Amerikanske fødevarefirma The Kraft Heinz Company (KHC) er bedst kendt under navnet Kraft Heinz. Selskabet blev stiftet ved en fusion af Kraft Foods og Heinz. Selskabets hovedkontor ligger i Chicago og Pittsburgh. Ikke kun mærkerne Kraft og Heinz tilhører selskabet: Yderligere 20 mærker tilhører også selskabet. De mærker, der tilhører selskabet, inkluderer Boca Burger, Gevalia-kaffe og Philadelphia ost.

Stiftelse af selskabet

I 2015 blev fusionen mellem selskaberne Kraft Foods og H.J. Heinz blev godkendt af begge selskabers bestyrelse. Aktionæren var også enig i fusionen. Det nye Kraft Heinz Company er et stort firma. Ud over hovedkontoret i Chicago og Philadelphia har selskab kontorer spredt i USA, Canada, Sydamerika, Europa, Asien og Australien.

Mislykket erhvervelse af Unilever

I 2007 meddelte Kraft Heinz, at de ville overtage den Britisk-Nederlandske multinationale virksomhed Unilever for 143 milliarder dollars. Dette firma er meget større ende Kraft Heinz. Den har 123.000 flere ansatte og en omsætning på 34 milliarder dollars. Unilever afviste tilbuddet. Premierminister Theresa May anmodede om en undersøgelse af aftalen efter Karl Heinz besluttede at annullere tilbuddet.

Tror du Kraft Heinz vil gøre en interessant overtagelse i fremtiden? Så kan du overveje, om det vil gøre det bare interessant at investere i Heinz.

Introduktion af Springboard Brands

I 2018 introducerede Kraft Heinz Springboard Brands. Dette er en virksomhed, der har fokus på produktion af økologiske, naturlige og super præmierede fødevaremærker. Senere samme år erhvervede selskabet det Primal Kitchen mærke. Dette mærke blev erhvervet for at fremme etableringen af springbræt Brands. Det Primal Kitchen-mærke blev betalt 200 millioner dollars i 2019. Dette mærke forventer at yde et årligt bidrag til salget på 50 millioner Amerikanske dollars.

Tror De, at disse erhvervelser vil få en positiv indvirkning på aktiekursen i fremtiden? Så kan det være interessant at investere i Kraft Heinz.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *