Hvordan kan man købe Kraft Heinz aktier?

Alle kender Kraft Heinz. Jeg har altid en pakke med Kraft Heinz ketchup i køleskabet. Har du lyst til at investere i denne butik fødevare og drikkevarevirksomhed fra Nordamerika? Så er du kommet til det rette sted! Her kan du straks finde ud af, hvordan man køber Heinz aktier. Du kan også høre om Kraft Heinz’ aktiekurs her.

Hvor kan man købe Kraft Heinz aktier?

Har du lyst til at købe Kraft Heinz aktier? Du kan handle direkte med Kraft Heinz-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Er det klogt at investere i Kraft Heinz aktier?

Når folk bliver hjemme oftere, klarer Heinz sig ekstra godt. Virksomheden sælger meget komfort fødevarer, såsom ost og ketchup. Derfor klarede firmaet sig fint under corona pandemien. I lignende situationer kan det være interessant at købe Kraft Heinz aktier.

Et af virksomhedens problemer er, at ikke alle mærker klarer sig lige så godt: Jell-O og Kool Aid har f.eks. ikke fået nok opmærksomhed og er derfor bliver glemt. Når virksomhedens mærker mister værdi, kan dette skade virksomhedens rentabilitet. En investering i Kraft Heinz kan da blive mindre attraktiv.

Til trods for denne ulempe ser mange mennesker stadig Kraft Heinz som en værdi. Eksempelvis ejer Warren Buffet aktier i selskab Berkshire Hathaway. Det er en defensiv aktie, som udbetaler udbytte og har opbygget en stabil position. En investering i Kraft Heinz er ikke særlig spændende og kan være et godt valg for den risiko investor.

Det er dog nødvendigt at tage hensyn til de seneste tendenser: Forbrugerne finder det stadig vigtigere at spise lokalt og økologisk. Et stort multinationalt selskab, der hovedsagelig sælger ikke naturligt forarbejdet foder, passer valg ikke godt ind i denne tendens. Mange er ved at blive mere og mere sundhedsbevidste, så snacks kan gøre mindre godt i fremtiden. Når du vil købe Kraft Heinz aktier, er det derfor nødvendigt at holde øje med den seneste udvikling.

Hvad gør firmaet Kraft Heinz?

Kraft Heinz er en global pålidelig producent af velsmagende fødevarer. Virksomheden leverer fødevarer af høj kvalitet og god smag. Det er mad til alle lejligheder, på vejen, i restauranter og hjemme. Med hensyn til størrelse er denne føde og drikkevarer virksomhed placeret i en tredjedel i Nordamerika. I verden er kompagniet nummer fem. Virksomheden beskæftiger 38000 personer (2018).

Kraft Heinz shares

Kraft Heinz Company (KHC)

Det Amerikanske fødevarefirma The Kraft Heinz Company (KHC) er bedst kendt under navnet Kraft Heinz. Selskabet blev stiftet ved en fusion af Kraft Foods og Heinz. Selskabets hovedkontor ligger i Chicago og Pittsburgh. Ikke kun mærkerne Kraft og Heinz tilhører selskabet: Yderligere 20 mærker tilhører også selskabet. De mærker, der tilhører selskabet, inkluderer Boca Burger, Gevalia-kaffe og Philadelphia ost.

Stiftelse af selskabet

I 2015 blev fusionen mellem selskaberne Kraft Foods og H.J. Heinz blev godkendt af begge selskabers bestyrelse. Aktionæren var også enig i fusionen. Det nye Kraft Heinz Company er et stort firma. Ud over hovedkontoret i Chicago og Philadelphia har selskab kontorer spredt i USA, Canada, Sydamerika, Europa, Asien og Australien.

Mislykket erhvervelse af Unilever

I 2007 meddelte Kraft Heinz, at de ville overtage den Britisk-Nederlandske multinationale virksomhed Unilever for 143 milliarder dollars. Dette firma er meget større ende Kraft Heinz. Den har 123.000 flere ansatte og en omsætning på 34 milliarder dollars. Unilever afviste tilbuddet. Premierminister Theresa May anmodede om en undersøgelse af aftalen efter Karl Heinz besluttede at annullere tilbuddet.

Tror du Kraft Heinz vil gøre en interessant overtagelse i fremtiden? Så kan du overveje, om det vil gøre det bare interessant at investere i Heinz.

Introduktion af Springboard Brands

I 2018 introducerede Kraft Heinz Springboard Brands. Dette er en virksomhed, der har fokus på produktion af økologiske, naturlige og super præmierede fødevaremærker. Senere samme år erhvervede selskabet det Primal Kitchen mærke. Dette mærke blev erhvervet for at fremme etableringen af springbræt Brands. Det Primal Kitchen-mærke blev betalt 200 millioner dollars i 2019. Dette mærke forventer at yde et årligt bidrag til salget på 50 millioner Amerikanske dollars.

Tror De, at disse erhvervelser vil få en positiv indvirkning på aktiekursen i fremtiden? Så kan det være interessant at investere i Kraft Heinz.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *