Køb af JP Morgan Chase & Co. aktier

JP Morgan Chase & Co. er en enorm værdifuld bank med en høj markedsværdi. På trods af mange skandaler kan en investering i banken stadig være interessant. I denne artikel kan du læse, hvordan du investerer i JP Morgan Chase & Co. ved at købe aktier. Du kan også finde den aktuelle aktiekurs for JP Morgan Chase her.

Hvor kan man købe JF Morgan Chase aktier?

En investering i JF Morgan Chase kan være en god idé. Banken har modstået kreditkrisen godt og kan derfor helt sikkert slå. Desuden forsøger de at nå nye markedssegmenter ved at åbne fysiske kontorer og ved at lancere en ny investerings app. Tror du, at dette vil gøre det muligt for virksomheden at opbygge en endnu stærkere position? Så kan det være smart at købe JP Morgan Chase-aktier.

Har du lyst til at købe JP Morgan Chase aktier? Du kan handle direkte med JP Morgan Chase-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for JP Morgan Chase aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for JP Morgan Chase aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på JF Morgan Chase?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på JF Morgan Chase udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i JF Morgan Chase kan købe og sælge.

JF Morgan Chase Company Information

Nedenfor kan du se JF Morgan Chase vigtigste virksomhedsinformation.

JF Morgan Chase analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge JF Morgan Chase, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan JF Morgan Chase har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se JF Morgan Chase aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør JF Morgan Chase pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​JF Morgan Chase vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om JF Morgan Chase aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Om virksomheden JP Morgan Chase & Co.

Den store Amerikanske bank JP Morgan Chase & Co. blev oprettet i 2000 ved fusionen mellem JP Morgan og Chase Manhattan. Millionerne af kunder i denne amerikanske bank i USA eller i de største økonomiske områder i verden. Denne bank, der er en af de største investeringsbanken i verden, leverer finansielle tjenester til virksomheder og forbrugere.

Derudover er banken aktiv inden for Asset Management, Private Equity, Asset Management og finansielle transaktioner. Bankrådgiver også om de nødvendige Europæiske aktier og om Dow Jones. JP Morgan Chase har hovedkontor i New York.

Køb af JP Morgan-aktier

Erhvervelse af banker under kreditkrisen

JP Morgan Chase har været i stand til at vokse i størrelse gennem alle former for fusioner og opkøb. Under kredit krisen i 2008 blev f.eks. Bankerne Bear Steams og Washington Mutual, der havde haft økonomiske problemer, købt. Den erhvervede bank Bear Stearns var en af de største handelsbanker i Amerika. Sammenbruddet af Washington Mutual var den største konkurs i amerikanske bankers historie. Efter konkursen overtog JP Morgan Chase banken.

Involveret i skandaler

Banken JP Morgan Chase har været involveret i en række skandaler siden kreditkrisen. I april 2012 blev det meddelt, at en medarbejder på et kontor i London havde lidt betydelige tab i derivathandel: tabet var ca. 6 mia. USD. Medarbejderen, hans vejleder og en kollega blev afskediget. Med et beløb på næsten en milliard dollars var det muligt at afkøbe anklagemyndigheden.

I august 2013 gennemsøgte det Amerikanske justitsministerium banken. De gjorde dette, fordi banken havde videresolgt bundlede realkreditlån i opløbet af kreditkrisen i perioden 2005 til 2007. Der blev opnået enighed med det Amerikanske department for et beløb på 13 mia. USD. Derudover blev USD 4,5 mia. Arrangeret med 21 utilfredse institutionelle investorer. Banken havde tidligere betalt 5,1 mia. USD for et forlig med regeringen.

JP Morgan Chase betalte USD 1,7 mia. I 2013, fordi banken var tæt involveret i Madoff Pyramid-svigssagen om Bernard Madoff. I årevis blev interne tvivl inden for banken om Madoffs adfærd skjult, som banken blev stærkt kritiseret for.

I november 2014 måtte JP Morgan Chase sammen med 4 andre banker betale betydelig bøder for valutakurs bedrageri. Et beløb på $ 662 millioner blev betalt af banken til de fælles tilsynsmyndigheder.

Som du kan se, er JP Morgan Chase-banken regelmæssigt involveret i alle slags skandaler. Naturligvis er denne slags nyheder ikke godt for virksomhedens omdømme. Hvad mere er, bøderne lægger pres på driftsresultatet, hvilket sætter aktiekursen under pres. Ved aktivt at investere i aktien kan du reagere godt på denne slags begivenheder.

Gratis Trading App til kunder af JP Morgan Chase

I 2018 introducere JP Morgan Chase appen You Invest. Med denne gratis handelsapp kan bankens kunder gratis handle med aktier og indeks spore. Antallet af gratis online handler er 100 om året, hvor after kunder betaler 2,95 USD pr. Handel. Kunder med store fonde har mulighed for at handle gratis. Med denne gratis app går banken i kamp med fintechs, der tjener mange unge.

Tror du, at denne app vil tiltrække mange nye kunder til JP Morgan Chase? Så kan det være smart at investere i banken ved at købe aktierne.

Åbning af nye bank kontorer

I 2019 meddelte JP Morgan Chase, at banken åbner 400 nye filialer, hvoraf 90 allerede er åbnet i 2019. Dette er bemærkelsesværdigt nyt, da mange banker har lukket flere filialer i de seneste år. Flere og flere mennesker banker via internettet, hvilket gør fysiske placeringer mindre vigtige. Virksomheden håber, at mere menneskelig kontakt vil være i stand til at appellere til nye kunder segmenter. Tror du, dette vil fungere? Derefter kan du overveje at investere i JP Morgan.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *