Hvordan kan man købe Cloudfare aktier?

Cloudservices bruges mere og mere. På grund af globalisering besøger folk flere og flere internationale websteder. Et firma som Cloudfare kan udnytte dette, hvilket gør det til en potentielt interessant investering. Men hvad er den bedste måde at investere i Cloudfare aktier på, og hvad er den seneste aktiekurs? Du kan læse alt om det på denne side.

Where can you buy Cloudfare shares?

Har du tillid til fremtiden for Cloudfare-firmaet? Under alle omstændigheder er det vigtigt at holde øje med konkurrencen. Virksomheder som Amazon og Microsoft leverer lignende tjenester, og de kan bare snappe besøgende fra virksomheden.

Har du lyst til at købe Cloudfare aktier? Du kan handle direkte med Cloudfare-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Cloudfare aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Cloudfare aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Cloudfare?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Cloudfare udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Cloudfare kan købe og sælge.

Cloudfare Company Information

Nedenfor kan du se Cloudfare vigtigste virksomhedsinformation.

Cloudfare analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Cloudfare , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Cloudfare har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Johnsons aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Cloudfare pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Cloudfare vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Cloudfare aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Om virksomheden Cloudfare

Det Amerikanske virksomheden Cloudflare leverer tjenester, der gør websteder hurtigere og mere sikre. Eksempler på tjenester leveret af DNS er Domain Name System (DNS) og et Content Delivery Network (CDN). I øjeblikket bruges Cloudflare af mere end 26 millioner websteder. Mere end 1 milliard IP-adresser håndteres hver dag. Cloudfare er derfor meget populært.

Køb af Cloudflare-aktier

Historien om Cloudflare

Cloudflare blev grundlagt i 2009 af trioen Lee Holloway, Matthew Prince og Michelle Zatlyn. Deres mission er at skabe et bedre internet. For at nå dette mål tilbydes flere tjenester, der er tilgængelige gratis eller mod et gebyr. Trioen klarer sig godt: i 2019 havde virksomheden en omsætning på 287 millioner dollars.

Løsningen udtænkt af Cloudflare

Antag at du besøger et websted. Hvad kan der gå galt? Når du besøger et websted, fremsætter webstedet en anmodning til serveren om at hente indhold og vise det for dig. Hvis der kommer mange anmodninger til serveren på samme tid, kan serveren blive overbelastet. Hjemmesiden bliver derefter langsom eller holder op med at arbejde.

Naturligvis ønsker ejeren af det websted, du besøger, ikke det. Derfor kom Cloudflare med følgende løsning: mellem webserveren og hjemmesiden placerede Cloudflare sin tjeneste. Denne service har form af et enormt verdensomspændende netværk. Besøger du hjemmesiden? Så har du ikke længere kontakt med serveren, men med Cloudflare-netværket. Dette netværk har allerede gemt alle oplysninger en gang, så det indlæses pr. placering.

Et stort netværk over hele verden

Cloudflare tilbyder et stort netværk af servere over hele verden. En anmodning om indhold behøver ikke længere at rejse en stor afstand mellem webstedet og serveren. Hvis du vil besøge et websted fra Tyskland i Amerika, behøver du ikke længere oprette forbindelse til serveren i Tyskland. Når alt kommer til alt kan du oprette forbindelse til den nærmeste Cloudfare-server i Amerika. Dette reducerer webstedets indlæsningstid for internationale besøgende i høj grad.

Et større DDoS angreb

Cloudflare fokuserer også på at modvirke DDoS-angreb. I februar 2014 måtte virksomheden selv håndtere et større DDoS-angreb. Mere end 400 gigabit pr. Sekund blev stoppet på virksomhedens netværk.

I november 2014 var der et angreb på flere hjemmesider i Hong Kong. Det var et DDoS-angreb på 500 Gigabits, som var det største DDoS-angreb nogensinde målt. Cloudflare besluttede derefter at starte Galileo-projektet. Visse grupper, såsom journalister, kunstnere og aktivister, kunne beskytte deres hjemmesider mod sådanne angreb gratis.

Cloudflare kommer i vanærende

Virksomheden blev miskrediteret, fordi den nægtede at stoppe med at yde teknisk support til websteder som LulzSec, The Daily Stormer og 8chan. I 2017 ophører partnerskabet med The Daily Stormer. 8chans hjemmeside blev taget ud af luften i 2019 på grund af tre skyderier.

Et selskabs omdømme er vigtigt for dets præstationer på børsen. Derfor skal du holde øje med, hvordan Cloudfare kommer i nyhederne, før du køber aktierne!

Cloudflare går til aktiemarkedet

I august 2019 annoncerede internet sikkerhedsfirmaet Cloudflare sin børsintroduktion. Virksomheden er nu noteret på New York Stock Exchange (NYSE). Virksomheden håbede at rejse omkring 3,5 milliarder dollars fra børsintroduktionen. I både 2018 og 2017 lavede virksomheden millioner i tab. Børsnoteringen var derfor en velkommen økonomisk tilførsel. Siden introduktionen den første september 2019 har aktiekursen primært vist en opadgående tendens.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *