Gratis investering i aktier & Forex

‘Gratis investering’… det lyder måske som et eventyr for mange af os. Men tænk igen, det er virkelig muligt at investere gratis! Nogle børsmæglere, eller såkaldte brokers tilbyder muligheden for at investere gratis i aktier uden yderligere omkostninger. Andre børsmæglere på deres side giver dig muligheden for at prøve gratis handel ved hjælp af en ubegrænset demo. Denne artikel vil se på de steder og parter, hvor du kan investere gratis.

Hvor kan man investere gratis?

Vi vil se på nogle parter, hvor du kan investere 100% gratis og kommission-fri. Vi vil også diskutere, hvorfor disse børsmæglere tilbyder gratis investering.

eToro: gratis investering i aktier

De fleste børsmæglere anvender transaktionsomkostninger. eToro er dog en undtagelse og anvender ikke transaktionsomkostninger. eToro giver dig derfor muligheden for at handle med aktier og cryptocurrencies uden faste transaktion omkostninger.

Dette gør eToro til en interessant broker til at investere lavere mængder penge. Derudover er en risikofri og gratis ubegrænset demo til rådighed for at teste alle eToro-muligheder. Brug knappen herunder for at åbne din konto:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

_investing_stocks

Null kommission aktiehandel hos eToro

Hvorfor tilbyder eToro gratis investering?

Det er gratis at købe aktier hos eToro. De investerer gratis, fordi de håber at tiltrække kunder til et af deres andre produkter. eToro tilbyder også muligheden for aktivt at spekulere med CFD’er om aktiekurserne.

Når handle med gearing. Eller såkaldt leverage er underlagt renter, er CFD’er mere rentable for virksomheden. Ingen interesse i CFD’er? I dette tilfælde kan du stadig drage fordel af de gratis eToro-tjenester. Ønsker du at vide mere om eToro? Læs vores anmeldelse om denne broker.

Plus500: investering i CFD’er kommission-fri

Vil du hellere foretrække at spekulere aktivt på for eksempel aktier? Og CFD’er er din kop te. CFD’er giver dig mulighed for at placere ordrer på både stigende og faldende markeder.

Derfor vil du være i stand til at svare på den seneste markedsudvikling. Hos Plus500 betaler ikke kunder faste kommission for deres investeringer. Derfor kan du med små beløb stadig spekulere på aktiemarkedet, når du vælger denne CFD-mægler. Klik her hvis du vil prøve alle muligheder gratis med en demo:

Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.Der tabes penge på 80% af CFD-detailkontiene.

ingen_provision_handel_Plus500

Hvorfor investere du i Plus500 uden kommission?

Plus500 tjener stadig penge fra sine kunder. De tjener penge gennem en finansiering udgift, der anvendes til positioner, der har været åbne i mere end en dag. Derudover betaler du også et såkaldt spread, som er forskellen mellem køb og salgspris. Derfor skal du nøje overveje omkostningen – afkast på investering forholdet, når du investerer i Plus500.

Er gratis investering 100% gratis?

For godt til at være sandt … et udtryk, der ofte er forbundet med gratis online tjenester. Et udtryk, som i mange tilfælde også kan forbindes med handel gratis. I mange tilfælde har parterne, der tilbyder gratis investering, specifikke ydre motiver. Mange børsmæglere tilbyder gratis investering for at tiltrække kunder til andre investering produkter.

Det er derfor af afgørende betydning at finde ud af de beskedne årsager til, at deres investering tjenester tilbydes gratis. I nogle tilfælde er det virkelig gratis at investere. Ikke desto mindre skal du altid være opmærksom. Kontroller nøje, om andre ‘skjulte’ omkostninger er opkrævet, og afgør, om du vil betale ‘prisen’ for gratis investering.

gratis_investering

Kan du modtage en gratis bonus?

Tidligere tilbød mange børsmæglere en gratis bonus til at prøve at investere. Disse tider er desværre forbi. Nye love, regler og forskrifter har forbudt gratis bonusser for nye investorer. Har du stadig fundet et gratis bonus tilbud? Lad denne børsmægler være i fred! Børsmæglere, der lover gratis bonusser, bryder loven, da nye investorer ikke kan modtage en gratis bonus.

For hvem er gratis investering mest tiltrækkende?

Gratis investering er især interessant for folk, der har et lille beløb at investere. At købe aktier med lidt penge kan resultere i høje transaktionsomkostninger. $ 3 i omkostninger ved en $ 100 transaktion svarer til et 3% tab på din transaktion. Denne procentdel falder drastisk til 0,03%, når du foretager en $ 10.000-transaktion. Chancen for at du får et 3% afkast er meget lavere end chancen for at du får et 0,03% afkast.

Hvis du planlægger kun at investere et lille beløb, er en fest, der tilbyder gratis investering, ekstra attraktiv. På den måde kan du stadig opnå et pænt afkast ved kun at investere et lille beløb.

Hvorfor skal du nøje overveje omkostningerne?

Det er vigtigt at vælge en børsmægler, der opkræver lave omkostninger. Transaktionsomkostninger kan have en alvorlig indflydelse på dit afkast. På lang sigt kan en dyrere børsmægler koste dig tusinder af euro. Er du interesseret i at se, hvilken børsmægler der er den mest fordelagtige part i din specifikke situation? Brug vores sammenligningsværktøj til umiddelbart at sammenligne alle transaktionsomkostninger, der opkræves af de forskellige børsmæglere:

Investere gratis tips

Det er vigtigt at bruge dit gratis tilbud på en ordentlig og smart måde! Disse penge giver dig nemlig mulighed for at finde ud af, om online investeringer er din kop te, og om du kan opnå et højt investeringsafkast. Hvilken forskel ville et investeringsafkast på $100, $1000 eller endda $10.000 betyde for dig?

Det er derfor yderst vigtigt at anvende din gratis demo på en ansvarlig måde. Prøv alle muligheder omhyggeligt og start først med den rigtige aftale (læs: rigtige penge), når du har samlet nok viden. Tjek vores kursus for at lære at investere spekulereably investere rentabelt for at forbedre dine færdigheder. Øvelse og erfaring er nøglerne til investering succes!

Online handel information

Det er klogt at bruge din gratis demo af Markets.com eller Plus 500! Dermed kan du opdage, om online handel er noget for dig. Online handel kan give et positivt afkast. Imidlertid er det mange traders, der ikke lykkes at handle med fortjeneste.

Af den grund er det klogt at bruge din gratis demo så ansvarligt som muligt. Risikerer ikke hele din bonus på én gang. Læs artiklen, hvordan du handler og lær af dine succeser og fejl. Handel er noget, du lærer ved at gøre!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!