Hvordan kan man købe Ford Motor aktier?

Bilproducenten Ford er blandt andet kendt som den første virksomhed, der i 1913 bruger og bevægelig samle linje til at fremstille biler i stor målestok. Denne innovation betød at i stedet for 12 timer, tag det 1,5 timer på at sætte en bil sammen. Mere end hundrede år senere er Ford stadig en stor bilproducent, som de som investor kunne blive medejer af. Men hvordan kan man købe Ford aktier, og hvad er Fords den aktuelle aktiekurs? Jeg denne artikel vil du finde alle svarene!

Hvordan kan man købe Ford aktier?

Ford forsøger at slå konkurrenterne ved at arbejde på de nødvendige innovationer. Intelligente og brændstofeffektive køretøjer er et centralt element i deres strategi. For eksempel investerer selskabet kraftigt i marked til autonome køretøjer og elektriske biler. Hvis denne udvikling går godt, kan det give Fords langsigtede driftsresultat en indsprøjtning. Hvis man tror det er muligt, kan det være interessant at købe Ford aktier.

Har du lyst til at købe Ford aktier? Du kan handle direkte med Ford-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Ford aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Ford aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for FORD lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på FORD? Grafen nedenfor viser, hvordan FORD s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om FORD:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om FORD.

Analyse af FORD:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge FORD-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan FORD-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for FORD de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på FORD gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at FORD vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for FORD, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Hvad gør virksomheden Ford Motors?

Det Amerikanske bilproducent Ford Motor Company bygger biler under navnet Ford. Desuden bygger Ford også biler til luksusmærket Lincoln. Ford byggede dog også Mercury mærkede biler, men denne filial af selskabet lukkede i 2011. Ford blev grundlagt i 1903. Hovedkontoret for den fjerde største bil produkt i verden ligger i Dearborn i Michigan.

Ford’s første år

Fords grundlægger er Henry Ford. I 1899 startede han en bilfabrik sammen med nogle investorer. Allerede i 1900 gik firmaet konkurs: Der var næsten ikke blevet produceret biler på det tidspunkt. Den første genstart mislykkedes, men i 1903 lykkedes det Ford at komme tilbage til arbejdet.

Henry Ford og 11 investorer grundlagde Ford Motor Company i det år. Bilproduktionen startede i Detroit. I løbet af det første år forudsagde 10 ansatte kun at få biler. Tre år senere var Ford nødvendigvis blevet den største bilproducent i USA. Indførelsen af den berømte T Ford gjorde bilen økonomisk overkommelig for mange mennesker. Denne model blev fremstillet indtil 1927 og over 15,5 mio. enheder af denne model er blevet solgt.

Buy_Ford_Motor_shares

Andre konkurrenter

Omkring 1920 stod Ford over for stigende konkurrence fra det Amerikanske bilmærke General Motors og fra udenlandske bilmærker. Ford havde kun Ford T tilbudt, mens General Motors og andre bilmærker også tilbød biler i de dyre klasser. Ford overtog Lincoln Company i 1922. Ved at gøre dette forsøgte selskab ved vinde indpas på markedet for de dyre luksus modeller.

Bil producenten under Anden Verdenskrig

I begyndelsen Henry Ford vil ikke deltage i omstillingen af sin bilfabrik som en våbenfabrik. Efter det Japanske angreb på Pearl Harbor, skiftede han meaning. Efter en fuldstændig overgang til krigsproduktion producerede virksomheds jeeps, B-24 Liberator-bombefly og Pratt & Whitney flymotorer.

Hårde år for Ford

I 70 ‘erne gjorde Ford ikke så godt. Importør af Europæiske og særlige Japanske små biler blev mere og mere populære. I 1971 introducerede jeg Ford den lille Ford Pinto. Det viste sig at være en bil med et alvorligt problem: Benzintanken kunne eksplodere i en kollision. Det var en god grund til at standse produktionen i 1980. I 1980’erne faldt Ford’s salg valg mere. Som følge heraf var reorganiseringer og fabrikslukninger uundgåelige.

Ejer af forskellige mærker

I årenes løb har Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Volvo og Mazda har været en del af Ford Motor Company. I dag består virksomheden kun af de to mærker: Ford og Lincoln.

Nogle velkendte Ford modeller

  • The Thunderbird var en sporty cabriolet. Denne cabriolet var beregnet til sejlads. Modellen blev også en succes, også fordi der manglede hjul konkurrence.
  • The Ford Mustang blev løsladt i 1964. Denne velkendte og populære model fremstilles stadig. Modellen blev populær på grund af dens sporadiske udseende og den lave lave pris.
  • Den mellemstore Ford Fiesta er populær på grund af sit beskedne prisme og gode kørsels resultater. Den første Ford Fiesta fra 1976 havde et kvadrat. Den sjette generation Fiesta har et moderne udseende. Desuden er bilen mere rummelig end dens forgængere.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *