Køb af EOS: hvordan kan man investere i EOS?

Kryptovaluta er meget volatile, så du kan opnå et højt afkast med en investering. Det er derfor rigtigt, at der kun er få aktier der klarer sig så godt som kryptoprojekterne. Den enorme vækst har ført til, at mange nye mønter er blevet introduceret. En af de mønter, der sandsynligvis lyder velkendt, er EOS. Da dette projekt er en god mulighed at investere i, er det nyttigt at se nærmere på det. Ved at læse denne artikel vil du også få svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er smart at købe EOS.

Hvordan og hvor kan du købe/handle EOS?

EOS-kryptovaluta ligner på mange måder Ethereum. En stor fordel ved EOS er, at udviklerne ikke behøver at betale for brugen. EOS’s høje volatilitet gør det interessant at investere i kryptovalutaen.

Du kan handle i EOS på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle EOS ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af EOS.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg EOS.
  4. Indtast det beløb, du vil købe EOS for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil EOS blive købt på din konto!

Hvad er EOS?

Kryptovaluta EOS er bedst sammenlignet med Ethereum. EOS kan også bruges til såkaldte ‘smart contracts‘. Smart contracts (smarte kontrakter) gør det muligt at registrere visse aftaler sikkert via blockchain. Ud over smarte kontrakter sigter kryptovalutaen også mod at tilbyde decentral applikations hosting.

Hvis du har et EOS token, kan du bruge delbåndbredden og lagringen på blockchain delvis. Du har også mulighed for at stemme om den fremtidige udvikling af EOS.

Hvordan kan du investere i EOS?

Du kan aktivt investere i EOS gennem en online mægler. Dette involverer brugen af såkaldte derivater. Et derivat gør det muligt at handle i prisen på et underliggende værdipapir.

At spekulere i kursstigninger og -fald kræver en konto hos en online mægler. Du kan handle EOS hos eToro ved hjælp af CFD’er. eToro er en pålidelig CFD-cryptocurrency-mægler, hvor du kan handle til prisen på EOS for så lidt som $100.

Brug knappen nedenfor for at åbne en (demo)konto hos eToro med det samme:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er EOS – projektets mål

Tid til at se på, hvad EOS faktisk er. EOS er en af de nyeste blockchains, der i øjeblikket er tilgængelige på hele kryptovaluta markedet. EOS kan beskrives som en decentral platform designet til at understøtte decentrale applikationer (DApps). På mange måder kan det sammenlignes med Ethereum blockchain. EOS er en blockchain, der sigter mod at opbygge en platform, der har evnen til at behandle tusind transaktioner pr. sekund uden nogen form for transaktionsgebyrer.

Hvordan fungerer EOS – fordele

Nu hvor du ved lidt mere om, hvad EOS er, er det nyttigt at se på, hvordan platformen rent faktisk fungerer. I en EOS-blockchain produceres blokke af Block Producers. De ligner minearbejdere i en Ethereum-blockchain. Når de producerer blokke, betales de af EOS-blockchain. Dette betyder, at der ikke opkræves gebyrer for brugere af EOS-platformen.

I EOS produceres to blokke hvert sekund. Smarte kontrakter kan bygges på en EOS-platform. EOS-blockchain er drevet af EOS-tokens. EOS-blockchain giver en række fordele:

  • EOS er bygget til både offentlige og private brugere og udviklere
  • EOS er designet til den virkelige verden, da den passer til alle virksomheder
  • EOS tilbyder sikker applikations behandling med den bedst mulige hastighed

Let at skalere – EOS skalerbarhed

De mest almindelige blockchains som Bitcoin og Ethereum anvender konsensus om status. Det betyder, at alle computere på nettet når som helst kan kontrollere hele blockchain nuværende status. Det gør det muligt at forebygge svig og let at bekræfte transaktionerne. Når der tilføjes en ny blok til blokaden, overtager knuderne på nettet enhver transaktion i blokken og ajourfører hver enkelt adresse, der er forbundet med disse transaktioner.

EOS gør det lidt anderledes. De bruger konsensus om skalerbarhed. Når der er konsensus om begivenheder, er fokus på transaktionerne snarere end staten. I stedet for at kontrollere nettets tilstand på et givet tidspunkt kontrollerer Nodes rækkefølgen af begivenheder, der har fundet sted indtil videre for at holde styr på nettets tilstand. Det gør det muligt at gennemføre transaktioner langt hurtigere. Ganske enkelt kan netværket øjeblikkelig behandle en million transaktioner pr. sekund på en enkelt maskine.

Brug af EOS token

EOS blockchain kan også genkendes ved brug af EOS token. Dette er også den valuta, der anvendes inden for teknologien. Du kan sammenligne dette med Ether til Ethereum-platformen. EOS er et hjælpeprogram. Når der tilføjes en ny blok til blockchain, overtager noderne på netværket hver transaktion i blokken og opdaterer tilstanden for hver adresse, der er knyttet til disse transaktioner.

Dette gør det til et specielt token sammenlignet med Ether, der opkræver et transaktionsgebyr for at gennemføre transaktioner på platformen. Faktisk erstatter EOS-platformen inflationen for transaktionsgebyrer ved at belønne de mennesker, der periodisk styrer netværket med nye EOS. EOS-token bruges til at vedligeholde webstedet. Det gør det muligt for udviklere og brugere at generere de ressourcer, de har brug for til at køre applikationer på EOS.

Investering i EOS gennem en børs

Hvis du gerne vil investere i EOS, er du bestemt ikke alene. Dette er stadig et af de mest populære projekter, du kan finde. Den nemmeste måde at købe dine EOS-tokens på er gennem en udveksling. Dette er et sted, du kan sammenligne med en almindelig børs, kun her handler du med kryptokurver.

Der er mange børs, der findes i øjeblikket. Kendte muligheder såsom Bitvavo gør det muligt altid at bortskaffe dine mønter sikkert. En fordel ved at investere i EOS gennem en børs er, at du ikke nødvendigvis behøver at deponere dine mønter i din tegnebog. Du kan altid lade dem være på selve børsen.

Hvad skal du passe på?

Investering i kryptokurver indebærer altid risici. Tidligere har priserne på Bitcoin og Ethereum faldt med snesevis af procent på en dag. Det er derfor vigtigt ikke at lægge alle dine penge i EOS, da dette indebærer de nødvendige risici.

Det er også klogt at gøre brug af muligheden for short sell. Når prisen på EOS-valutaen falder, kan du opnå et positivt resultat ved short selling. Ved at gøre dette kan du aktivt forudse prisfald og prisstigninger på EOS.

Du kan også vælge at handle ved hjælp af gearing. Med gearing er det muligt at åbne en større position med et mindre beløb. For eksempel med $ 1000 kan du derefter handle $ 10.000 eller mere med EOS på én gang. Dette giver dig mulighed for at opnå større resultater.

Endelig er det klogt at bruge ordrer. For eksempel kan du vælge at lukke din position på EOS automatisk til en bestemt pris. På denne måde undgår du at miste alle dine penge på én gang i tilfælde af et ekstremt fald.

Succesfuld med EOS

Hvis du vil have succes med EOS, er det vigtigt at følge den seneste udvikling nøje. Kryptovalutaer er meget følsomme over for nyheds udviklingen. Forsøg derfor altid at tænke ud fra massernes synspunkt og estimere, om prisen vil falde eller stige efter en bestemt nyhed.

Hvis du anvender dette korrekt, kan du foretage vellykkede investeringer i EOS. Husk dog, at du også kan miste et betydeligt beløb!

Konklusion – skal man investere i EOS eller ej?

Hvis du ser en fremtid i EOS-teknologien, er dette bestemt et projekt, du kan investere i. På grund af dens metode til udførelse af smarte kontrakter er det en unik mønt sammenlignet med Ethereum. Derudover opkræver EOS ingen gebyrer for brugerne, noget der naturligvis er musik i ørerne for mange udviklere. Om du skal købe EOS afhænger dog helt af din vision om det fremtidige marked. Vi håber, at disse oplysninger giver dig en bedre forståelse af, hvad EOS er, og hvordan det fungerer.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *