Hvordan kan man købe Discovery, Inc. aktier?

Når jeg var syg, ville jeg nogle gange se Discovery’s programmer i timevis. De er stadig populære i dag, og med offentliggørelsen af deres streamingtjeneste kan selskabet forbedre sin rentabilitet i fremtiden. Men hvad er den bedste måde at investere i Discovery på? I denne artikel drøfter vi, hvordan du bedst kan købe Discovery aktier.

Hvor kan man købe Discovery aktier?

Har du lyst til at købe Discovery aktier? Du kan handle direkte med Discovery-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Discovery aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Discoverys aktiekurs?

Er du nysgerrig efter udviklingen i aktiekursen i Discovery? I grafen nedenfor kan du straks se, til hvilken pris du kan købe Discovery aktier:

Er det klogt at investere i Discovery?

Når man ønsker at investere i Discovery, er det vigtigt at holde øje med udviklingen inden for virksomheden. Du ser, at folk i stigende grad annullerer deres kabel-tv-abonnementer. Inden for den nuværende forretningsform får virksomheden stadig de fleste af sine penge gennem disse typer net.

Dette kan ændre sig, hvis Discovery formår at opnå vellykkede resultater med streaming tjenesten. På kort sigt er der ingen grund til bekymring. Der er stadig nok mennesker, der ser fjernsyn på den gammeldags måde. Men når man overvejer en langsigtet investering i Discovery, er det vigtigt at tage højde herfor.køb discovery aktier

Om Discovery virksomheden

Selskabet Discovery, Inc., tidligere kendt som Discovery Communications, er et multinationalt massemedie selskab. Selskabet driver en gruppe af faktiske og livsstilsrelaterede tv mærker, såsom Discovery Channel, Animal Planet og TLC. Efter erhvervelsen af Scripps Networks International i 2018 blev netværk såsom Food Network and Travel Channel tilføjet.

Opdagelse, Inc. er hovedkvarter i Silver Springs i Maryland.

Virksomhedens historie

Selskabet blev grundlagt i 1981. Da selskabet blev grundlagt, begyndte det med en kanal, Discovery Channel. I 1991 erhvervede ejerne af Discovery Channel Den Engelske Kanal. Selskabets navn blev ændret til Discovery Communications i 1994.

I 1996 lancerer Discovery Communications en række nye netværk, herunder Animal Planet og de digitale kabel kanaler Discovery Kids, Discovery Civilization and Science Chanel. I 1997 erhverver Discovery Channel en andel på 70% i Travel Channel. I 1998 erhvervede Discovery Channel en interesse i den problemfyldte CBS-Eye on People-kanal.

Opdagelsen bekendtgjorde i juli 2017, at den erhvervede Scripps Network International. Erhvervelsen, som blev afsluttet i marts 2018, blev betalt med 14,6 mia. USD. Efter afslutningen af denne erhvervelse blev selskabets navn ændret til Discovery, Inc.

Virksomhedens afdelinger

Discovery Inc. har fire afdelinger: Discovery Networks U.S., Discovery Networks Europe, Discovery Education og Discovery Commerce.

Discovery Networks U.S. administrere sytten Engelsksprogede og to Spansksprogede kanaler.

Discovery Networks International er Discovery Channel og Animal Planet. Disse kanaler kan modtages næsten overalt i verden. Denne deling har i alt ca. 100 forskellige netværk på mere end 40 sprog. Når du vil investere i Discovery Inc., er det klogt at undersøge, hvordan disse nets popularitet udvikler sig. Ser flere mennesker deres programmer? I så fald kan det være interessant at købe Discovery Network Amerikanske aktier.

De undervisnings videoer, som Discovery Education fokuseret på, kan ses online.

Discovery Commerce afdelingen sælger produkter i forbindelse med selskabets net.

Egen streamingtjeneste

Discovery Inc. vil i januar 2021 lancere sin egen streamingtjeneste. Discovery, der vil blive lanceret i 25 lande, vil også være til rådighed i Nederlandene fra januar. På denne nye streaming vil abonnenterne få adgang til et omfattende udbud af reality tv fra Nederlandene og i udlandet og til sport. Eurosport indholdet vil også være tilgængeligt på denne streaming.

Flere og flere virksomheder viser, at der kan opnås en stor fortjeneste med streamingtjenester. Alle kender Netflix selvfølgelig, men også streamingtjenesterne fra Apple, Disney og Amazon viser gode resultater . Når streamingtjenesten fra Discovery opnår gode resultater, kan det være en god grund til at købe dens aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *