Køb af Chainlink: hvordan kan man investere i Chainlink?

Krypto markedet oplever i øjeblikket stor vækst. Dette skyldes hovedsageligt tilstrømningen af nye investorer, som alle ønsker at give et godt afkast på deres investeringer. At efterlade dine penge i banken tjener dig ikke noget. Et af de projekter, der har oplevet meget vækst, er Chainlink. Hvis du overvejer at tilføje Chainlink til din portefølje, men du ikke har en god idé om denne valuta endnu, er dette ikke noget problem. I denne artikel viser vi dig alt hvad du behøver at vide om at investere i Chainlink selv.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Chainlink?

Chainlink er en kryptovaluta, der ønsker at gøre smarte kontrakter mere tilgængelige og anvendelige. De forsøger at opnå dette ved at få dem til at arbejde decentralt. På denne måde kan du være sikker på, at de oplysninger, som kontrakterne fungerer på, genereres korrekt. Dette reducerer chancen for en ude inden for en smart kontrakt, hvilket gør dem mere anvendelige i praksis. Investering i Chainlink kan derfor være interessant.

Du kan handle i Chainlink på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Chainlink ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Chainlink.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Chainlink.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Chainlink for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Chainlink blive købt på din konto!

Hvad betyder Chainlink? – projektets mål

Først skal vi se på Chainlink’s projekt. Chainlink er kendt for at have løst Oracle problemet. Oracle-problemet stammer fra et problem med smarte kontrakter. Disse ‘smarte kontrakter’ er uforanderlige og kan fungere fuldstændigt uafhængigt. Dette gør dem ideelle til automatisering af transaktioner, der faktisk altid skal gå godt.

Disse smarte kontrakter stammer deres data fra “Oracles”. Dette skaber kun problemer. De smarte kontrakter er kun så “smarte” som de oplysninger, der gives til dem af oraklerne. Hvis du sætter en smart kontrakt med dårlig kode, kan det forårsage en forkert transaktion. Dette er også kendt som Oracle Problem.

Dette ændredes kun, da Chainlink opdagede, hvordan oplysningerne fra Oracles kunne indsamles uden at forårsage problemer. De formåede at gøre dette ved at skabe en særlig decentraliseret blockchain, der formår at bygge en bro mellem Oracles og smarte kontrakter. Systemet er bygget på en samling af individuelle noder, der fungerer alene som smarte kontrakter til at indsamle informationen. I stedet for blindt at stole på en kilde, kan smarte kontrakter nu få adgang til kilder, der giver de rigtige oplysninger. Dette sikrer, at det er umuligt for noget at gå galt med de smarte kontrakter.

Hvad er det som Chainlink gør?

Nu hvor du ved lidt mere om den unikke opsætning af Chainlink, er det tid til at se på, hvordan det rent faktisk fungerer. Teknikken starter, når en smart kontrakt har brug for data. Den smarte kontrakt indgiver en anmodning om information. Chainlink-protokollen registrerer denne anmodning som en begivenhed og opretter igen en tilsvarende smart kontrakt. Dette gøres også på blockchain for at få al information. Chainlink SLA-kontrakten genererer tre under kontrakter: en Chainlink Reputation Contract, en Chainlink Order-Matching Contract og en Chainlink Aggregating Contract. Vi har listet disse kontrakter nedenfor:

  • Chainlink Reputation Contract – Chainlink Reputation Contract kontrollerer en Oracle-udbyderes track record for at kontrollere dens ægthed og ydeevne historik. Derefter evaluerer og fjerner ikke betroede noder. Så dybest set sikrer dette, at det ikke længere er muligt for forkert kode at blive vist i smarte kontrakter.
  • Chainlink Order-Matching Contract – Chainlink Order-Matching Contract leverer den anmodende kontrakts anmodning til Chainlink Nodes og tager deres bud på anmodningen. Derefter vælger det passende antal og type noder til at udføre anmodningen. Dette er faktisk beregnet til at gøre kontrakten mulig. Du skal have de rigtige noder til at udføre transaktionerne på platformen.
  • Chainlink Aggregating Contract – Chainlink Aggregating Contract tager alle data fra de valgte orakler og validerer dem til et nøjagtigt resultat. Dette kan ses som en sidste kontrol. Samarbejdet mellem disse forskellige kontrakter sikrer, at alle transaktioner altid kan behandles korrekt. Dette gør køb af Chainlink så tiltalende.

Det specielle token på Chainlink

Chainlink er virkelig et specielt projekt. Men de ovennævnte mål er ikke de eneste, Chainlink har fokuseret på. Det er også rigtigt, at Chainlink har sin egen digitale valuta. Denne valuta kaldes også $ LINK-token. Denne valuta er oprettet på Ethereum-netværket. Så dette er lidt som ERC-20 tokens, de tokens du kan finde på en platform som NEO.

$LINK token bruges som deling i møder om eventuelle ændringer, der skal foretages. Hvis du gerne vil investere i Chainlink, kan du købe denne mønt, ligesom du køber Ether med Ethereum.

Grundlæggende opmærksomhedstoken

OK, antag at du selv beslutter at investere i Chainlink. Hvor kan du gå hen da? Når det kommer til investering, ender du faktisk altid på børsen. Børsen er den fondsbørs, hvor du køber mønterne. Det er vigtigt altid at vælge en børs med et pålideligt navn. Når alt kommer til alt vil du være sikker på at du kan investere på en sikker og ansvarlig måde.

Hvis du vælger en børs som Bitvavo, er det også muligt for dig at købe dine mønter sikkert. Efter køb kan du overføre dem til en tegnebog, eller du kan bare lade dem være på selve børsen.

Konklusion – skal du investere i Chainlink?

Hvis samfundet skal troes, er de virkelig overbeviste om, at Chainlink vil være et af de største projekter i fremtiden. Dette kan betyde, at det også er en god ide at investere i Chainlink. Nu er der også mennesker, der tror Chainlink ikke vil lykkes. Skal du investere i Chainlink eller ej? Dette er virkelig et personligt valg at tage. Det afhænger helt af, hvad du synes om teamet og projektet. Vi er kun her for at hjælpe dig på din vej.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *