Køb og salg af Beyond Meat aktier

De dage, hvor kødelskere var verdens konge, er væk … Virksomheder som Beyond Meat er det levende bevis. Ved det første børsintroduktion steg deres andel med det samme mere end 160%. Men hvordan kan du tjene på Beyond Meat-investeringer? Hvor kan du købe og sælge Beyond Meat-aktier? og hvad er de ting, man skal passe på, når man overvejer at investere i virksomheden? Denne artikel giver dig et dybdegående kig på Beyond Meat aktier.

Hvor kan man købe Beyond Meat aktier?

Overvejer du at investere i Beyond Meat ved at købe aktierne? Beyond Meat er en enorm virksomhed, der har gjort det meget godt i løbet af de sidste årtier. At købe Beyond Meat aktier kan derfor være en god idé. Har du lyst til at købe Beyond Meat aktier? Du kan handle direkte med Beyond Meat-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Beyond-Meat-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Beyond-Meat-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Beyond Meat lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Beyond Meat? Grafen nedenfor viser, hvordan Beyond Meat s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Beyond Meat:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Beyond Meat.

Analyse af Beyond Meat:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Beyond Meat-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Beyond Meat-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Beyond Meat de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Beyond Meat gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Beyond Meat vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Beyond Meat, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Kort sagt: Beyond Meats aktiviteter

Beyond Meat er et firma, der producerer køderstatninger. Og lad os være ærlige … Beyond Meat er ganske succesfuldt at producere dem. Lad os tage udyrets smag for eksempel, der næsten ikke skelnes fra den virkelige ting. Ikke desto mindre er denne burger erstatning næsten fuldstændig lavet af plantebaserede produkter som kokosnøddeolie og ært proteinisolat er.

Invester ud over kød

Investere i Beyond Meat

Investering i Beyond Meat kan let gøres online. Investering på den virtuelle måde betyder, at du tilbydes to investeringsvalg:

Beyond Meat aktiekursen er meget ustabil! Prisen er gået højt, og der forventes betydelige prisstigninger eller -fald i fremtiden. Udsving betyder dog muligheder, og i dette tilfælde kan det være interessant at begynde at bruge derivates. Derivater giver dig mulighed for fuldt ud at tjene på kortsigtede stigninger eller fald.

Fremtidens udsigter

Beyond Meats fremtidige udsigter er ret lyse og smukke. Det vil sige, når de formår at holde hovedet over vandet. Fakta er, at Beyond Meat ikke har været i stand til at tjene penge siden deres lancering. Ikke desto mindre er det krystalklart og bevist, at en voksende gruppe mennesker vender ryggen til kød. Et logisk valg under hensyntagen til kød- og kødproduktion er en af de største bidrager til klima forurening. Desuden er det også gavnligt for dit helbred at sige nej til kød.

At skære kød ud af din kost og vælge en køderstatning er helt klart trendy og cool. Køderstatninger, der er mislykkede kødprodukter, er også fortid. Beyond Meat lykkedes at med succes reproducere forskellige typer kød. Udover det førnævnte dyr har virksomheden for eksempel også introduceret vegetariske pølser og kylling. Tastewise Beyond Meat rammer tydeligt tyrens øje, men det betyder ikke automatisk, at det også er klogt at købe deres aktier.

Beyond Meat køber lagre

Beyond Meat: kan det skelnes fra ægte kød?

Skal man købe Beyond Meat aktier?

En almindeligt foretaget investor fejl er at købe bestemte selskabsaktier, fordi du bare har lyst til virksomheden. Beyond Meat er selvfølgelig en meget bæredygtig virksomhed, der giver dig god samvittighed. Ikke mindre betyder det ikke automatisk, at køb af Beyond Meat aktier også giver den højeste fortjeneste. Der er forskellige ting og aspekter, der skal tages i betragtning, når man investere i Beyond Meat.

Det er for eksempel vigtigt at være opmærksom på, at virksomheden hidtil ikke har været i stand til at tjene penge. I alt er virksomheden også relativt lille. I 2018 blev der for eksempel opnået en omsætning på $ 87,9 millioner og et tab på $ 28,7 millioner. I skrivende stund har Beyond Meat en samlet værdi på et par milliarder dollars. Så der er en stor chance for, at vi i øjeblikket henviser til en hype eller bubble. En fastfoodkæde som Wendys har for eksempel en lignende værdi på et par milliarder dollars, men de opnåede et overskud på næsten $ 150 millioner.

Den hårde konkurrence er en anden stor risiko for Beyond Meat. Et stigende antal virksomheder beslutter at løbe risikoen for at producere køderstatninger. Selv virksomheder, hvis kernel forretning altid har været normal kødsalg, hopper på køderstatningsvognen. Så vil Beyond Meat være i stand til at holde hovedet over vandet mellem forskellige andre store konkurrenter, der kommer ind på det samme marked?

Der er dog stadig meget potentiale. Vækstraterne er over 100%, og virksomheden får fuld støtte fra berømte mennesker som Bill Gates og Leonardo DiCaprio. Selv den tidligere generaldirektør for McDonald’s interesserede sig tidligere i virksomheden.

Beyond Meat Leonardo DiCaprio

Din Investering Strategi

I dag er Beyond Meat sandsynligvis lidt overvurderet. Ikke desto mindre vil du kunne drage fordel af aktiens volatilitet. Bare husk, der kan opnås fortjeneste fra både stigende og faldende priser. Vil du læse mere om, hvordan man aktivt spekulere i en aktier kurs? Vurder derefter vores kursus om day trading!

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *