Hvordan kan man købe AT&T aktier?

Overvejer du at investere i mobiltelefonudbyderen AT&T ? På denne side vil vi diskutere den bedste måde at købe AT&T aktier. Du kan også se den nuværende AT&T aktiekurs på denne side.

Hvor kan man købe AT&T aktier?

Du kan købe AT&T aktier på lang sigt. AT&T er populær på grund af dets høje, stabile udbytte udbetaling. Det er dog vigtigt at nævne, at aktien ikke har præsteret så godt prismæssigt som S&P500 i den sidste periode.

Har du lyst til at købe AT&T aktier? Du kan handle direkte med AT&T-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for AT&T-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for AT&T-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for AT&T lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på AT&T? Grafen nedenfor viser, hvordan AT&T s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om AT&T:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om AT&T.

Analyse af AT&T:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge AT&T-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan AT&T-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for AT&T de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på AT&T gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at AT&T vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for AT&T, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i AT&T?

Der er mange argumenter for at købe AT&T aktier. En grund til at købe AT&T aktien er virksomhedens voksende forretning gren og de nye 5G telefoner, der kommer ud. Med 5G kan AT&T muligvis tiltrække nye kunder eller lokke eksisterende kunder til at tegne et dyrere abonnement.

AT&T er frem for alt en interessant investering for den noget konservative investor, der leder efter en aktie, der betaler et stabilt, højt udbytte. Virksomheden har øget sit udbytte i 25 år, og aktien er derfor et godt valg, når du vil opbygge en indkomst med din aktie.

Der er dog også risici forbundet med en investering i AT&T. For eksempel står virksomheden over for konkurrence fra Verizon og dens egne streaming platform mister kunder til de mere populære Netflix.

Den gæld, der er opstået som følge af forskellige opkøb, kan gøre det svært at fortsætte med at udbetale et stabilt udbytte. Hvis virksomheden reducerer udbyttet, kan dette lægge pres på aktiekursen. Vær derfor forsigtig med investeringer i AT&T aktier.

ATT shares buy

Virksomhed historie

Virksomhedens historie begynder i 1877, da Alexander Graham Bell grundlagde Bell Telephone Company. Sammen med sin svigerfar Gardner Green Hubbard opnåede han derefter patentet på telefonen. I 1885 grundlagde han sammen med sin svigerfar American Telephone and Telegraph Company. Dette firma købte Bell Telephone Company. På denne måde blev dette firma det vigtigste telefonselskab i USA.

Virksomheden blev senere genudnævnt til AT&T Corporation. Dette var en af de største og mest magtfulde virksomheder i USA. Derfor fik virksomheden tilnavnet “Ma Bell”. I 2005 blev virksomheden genudpeget til AT&T Inc.

AT&T Corporation blev tvunget til at opdele i en række mindre regionale dele i 1984. Denne division brød virksomhedens monopol. De nye regionale virksomheder var Regional Bell Operating Companies, også kendt som “Baby Bells”.

Virksomheder overtaget af virksomheden

AT&T har underskrevet en kontrakt med elektronik giganten Apple i 2007. Dette gjorde AT&T til den eneste udbyder af iPhone, som er populær i USA.

AT&T annoncerede sin intention om at erhverve Deutsche Telecom T-Mobile USA i Marts 2011. Virksomheden ønskede at betale 39 milliarder dollar i kontanter og aktier. Dette opkøb ville give AT&T det eneste GSM netværk i USA. Denne overtagelse blev blokeret af det Amerikanske justitsministerium.

Opkøbet af DIRECTV blev gennemført i juli 2015. Dette opkøb, som kostede AT&T 49 milliarder dollar, gjorde virksomheden til den største betalings -tv-udbyder. Dette opkøb reducerede AT&T’s I oktober 2016 afgav AT&T et tilbud på cirka 385 milliarder i penge og aktier til medievirksomheden Time Warner. Time Warner, nu Warmer Media, blev en division af AT&T i 2018. Efter denne transaktion begyndte AT&T også at levere programmer selv.

I oktober 2016 afgav AT&T et tilbud på cirka 385 milliarder i penge og aktier til medievirksomheden Time Warner. Time Warner, nu Warmer Media, blev en division af AT&T i 2018. Efter denne transaktion begyndte AT&T også at levere programmer selv.

Tror du, at disse opkøb vil være positive for AT & T’s fremtidige driftsresultater? I så fald kan det være klogt at investere i AT&T ved at købe aktierne.

Stigende antal abonnenter

I oktober 2020 meddelte det Amerikanske telekommunikations og internetfirma AT&T, at antallet af mobil og HBO abonnenter er vokset stærkt: virksomheden fik 5 millioner nye mobilabonnementer. Antallet af HBO abonnenter på Warm Media steg fra 36 til 38 milliarder abonnenter i USA, mens antallet af abonnenter på verdensplan steg til 75 milliarder. Salget faldt imidlertid på grund af corona krisen og det faktum, at der foretages færre opkald til udlandet.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *