Hvordan kan man købe AT&T aktier?

Overvejer du at investere i mobiltelefonudbyderen AT&T? På denne side vil vi diskutere den bedste måde at købe AT&T aktier. Du kan også se den nuværende AT&T aktiekurs på denne side.

Hvor kan man købe AT&T aktier?

Du kan købe AT&T aktier på lang sigt. AT&T er populær på grund af dets høje, stabile udbytte udbetaling. Det er dog vigtigt at nævne, at aktien ikke har præsteret så godt prismæssigt som S&P500 i den sidste periode.

Har du lyst til at købe AT&T aktier? Du kan handle direkte med AT&T-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er AT&T’s aktiekurs?

Er du nysgerrig efter den seneste kurs i AT&T? I nedenstående graf kan du straks se til hvilken pris du kan købe og sælge CFD aktier AT&T.

Er det klogt at investere i AT&T?

Der er mange argumenter for at købe AT&T aktier. En grund til at købe AT&T aktien er virksomhedens voksende forretning gren og de nye 5G telefoner, der kommer ud. Med 5G kan AT&T muligvis tiltrække nye kunder eller lokke eksisterende kunder til at tegne et dyrere abonnement.

AT&T er frem for alt en interessant investering for den noget konservative investor, der leder efter en aktie, der betaler et stabilt, højt udbytte. Virksomheden har øget sit udbytte i 25 år, og aktien er derfor et godt valg, når du vil opbygge en indkomst med din aktie.

Der er dog også risici forbundet med en investering i AT&T. For eksempel står virksomheden over for konkurrence fra Verizon og dens egne streaming platform mister kunder til de mere populære Netflix.

Den gæld, der er opstået som følge af forskellige opkøb, kan gøre det svært at fortsætte med at udbetale et stabilt udbytte. Hvis virksomheden reducerer udbyttet, kan dette lægge pres på aktiekursen. Vær derfor forsigtig med investeringer i AT&T aktier.

ATT shares buy

Virksomhed historie

Virksomhedens historie begynder i 1877, da Alexander Graham Bell grundlagde Bell Telephone Company. Sammen med sin svigerfar Gardner Green Hubbard opnåede han derefter patentet på telefonen. I 1885 grundlagde han sammen med sin svigerfar American Telephone and Telegraph Company. Dette firma købte Bell Telephone Company. På denne måde blev dette firma det vigtigste telefonselskab i USA.

Virksomheden blev senere genudnævnt til AT&T Corporation. Dette var en af de største og mest magtfulde virksomheder i USA. Derfor fik virksomheden tilnavnet “Ma Bell”. I 2005 blev virksomheden genudpeget til AT&T Inc.

AT&T Corporation blev tvunget til at opdele i en række mindre regionale dele i 1984. Denne division brød virksomhedens monopol. De nye regionale virksomheder var Regional Bell Operating Companies, også kendt som “Baby Bells”.

Virksomheder overtaget af virksomheden

AT&T har underskrevet en kontrakt med elektronik giganten Apple i 2007. Dette gjorde AT&T til den eneste udbyder af iPhone, som er populær i USA.

AT&T annoncerede sin intention om at erhverve Deutsche Telecom T-Mobile USA i Marts 2011. Virksomheden ønskede at betale 39 milliarder dollar i kontanter og aktier. Dette opkøb ville give AT&T det eneste GSM netværk i USA. Denne overtagelse blev blokeret af det Amerikanske justitsministerium.

Opkøbet af DIRECTV blev gennemført i juli 2015. Dette opkøb, som kostede AT&T 49 milliarder dollar, gjorde virksomheden til den største betalings -tv-udbyder. Dette opkøb reducerede AT&T’s I oktober 2016 afgav AT&T et tilbud på cirka 385 milliarder i penge og aktier til medievirksomheden Time Warner. Time Warner, nu Warmer Media, blev en division af AT&T i 2018. Efter denne transaktion begyndte AT&T også at levere programmer selv.

I oktober 2016 afgav AT&T et tilbud på cirka 385 milliarder i penge og aktier til medievirksomheden Time Warner. Time Warner, nu Warmer Media, blev en division af AT&T i 2018. Efter denne transaktion begyndte AT&T også at levere programmer selv.

Tror du, at disse opkøb vil være positive for AT & T’s fremtidige driftsresultater? I så fald kan det være klogt at investere i AT&T ved at købe aktierne.

Stigende antal abonnenter

I oktober 2020 meddelte det Amerikanske telekommunikations og internetfirma AT&T, at antallet af mobil og HBO abonnenter er vokset stærkt: virksomheden fik 5 millioner nye mobilabonnementer. Antallet af HBO abonnenter på Warm Media steg fra 36 til 38 milliarder abonnenter i USA, mens antallet af abonnenter på verdensplan steg til 75 milliarder. Salget faldt imidlertid på grund af corona krisen og det faktum, at der foretages færre opkald til udlandet.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *