Køb af Ark: Hvordan kan man investere i Ark?

I øjeblikket er der tusinder af forskellige kryptovalutaer, man kan investere i. De fleste kender til Ripple or Bitcoin, men der er masser af andre projekter, der viser lovende resultater. Et af disse projekter er Ark. Er du nysgerrig efter hvad du kan forvente af Arken-projektet, og om det er en mønt du bør investere i? Så læs videre, vi vil drøfte denne kryptovaluta mere detaljeret i denne artikel.

Hvordan kan man købe Ark?

Ark is a blockchain platform that makes it possible to connect different blockchains using the Ark er en blockchain platform, der gør det muligt at forbinde forskellige blockchains ved hjælp af SmartBridge protokol. Dette gør det muligt at forbinde systemer, der er bygget på Bitcoin og Ethereum, og arbejde sammen. Arks platform er brugervenlig, hvilket kan øge accept af kryptovaluta i fremtiden. Dette kan gøre det attraktivt at købe Ark.

Har du lyst til at købe Ark kryptovaluta? Du kan gøre det hurtigt online! Hos Binance kan du købe Ark til meget lave priser: du betaler aldrig mere end 0,25% i transaktionsgebyrer, når du køber kryptovaluta på Binance. Du betaler heller ikke noget transaktionsgebyr for de første € 1000. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto med Binance med det samme:

Nyder du en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsomkostninger?

Hvordan kan man aktivt investere i Ark?

Har du lyst til at aktivt investere i Ark? Dette er muligt med en online mægler! Hos en online børsmægler kan du bruge CFD’er til at satse på både faldende og stigende Ark priser. På eToro kan du prøve CFD-handel helt gratis og risikofri med en demo. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto med eToro med det samme:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad er Ark – projektets mål

Lad os først se på, hvilken slags projekt Ark er. Et af de vigtigste mål for Arks projekt er at bringe blockchain teknologi til offentligheden. De planlægger at gøre dette ved at stille enkle tjenester, der også kan anvendes af ikke-krypterede eksperter. En måde, ARK gør dette, er ved at skabe et økosystem, der vil gøre det muligt for enhver person eller virksomhed at skabe deres blockchain i minutter. De har fokuseret på så mange typer blockchain som muligt for at sikre, at alle virksomheder kan anvende projektet.

belejring i Ark

Hovedkomponenter i ARK økosystem

Ark’s goal is to make blockchains truly accessible to other companies. Now, of course, the question arises of what exactly Ark’s ecosystem looks like. There are several features built into ARK’s ecosystem that will ensure that its goals are met. We have listed these functions below:

  • Smart Bridge – Smart Bridge-konceptet vil blive brugt af ARK til at skabe “broer” mellem forskellige blockchains. Dette gør ARK til en slags formidler mellem blockchains. Dette sikrer, at kommunikation mellem forskellige kæder ikke længere er mulig. Selvom andre projekter arbejder på en lignende funktion, er Ark den eneste, der har fået det til at fungere.
  • Forskellige programmeringssprog – som du sikkert ved, er der mange sprog inden for programmering. ARK-udviklerne var tydelige i deres hensigt om at tillade udvikling på så mange kodning sprog som muligt. De gjorde dette primært for at involvere så mange softwareudviklere som muligt i projektet. Dette er grunden til, at stort set alle sprog, der er kendt i dag, understøttes på platformen. ARK-teamet lover, at de også vil omfatte nye, mindre kendte kodning sprog.
  • Push Button Deployable Blockchains – dette virker lidt af et vanskeligt udtryk, men det er det ikke. Som du kan konkludere med navnet, giver denne funktion dig mulighed for nemt at opsætte din blockchain ved et tryk på en knap. Dette giver alle mulighed for let at bruge ARK blockchain og oprette deres blockchain projekt.Dette svarer til Ethereum‘s platform på mange måder, bortset fra at Ark ikke opkræver betaling for bygning.

ARK tager virkelig en anden tilgang og tilskynder til blockchain-udvikling. Dette projekt giver alle en øjeblikkelig blockchain-in-a-box, der går ud over det blockchain-as-a-service-koncept, der tilbydes af markedspladser som Amazon Web Services og Microsoft Azure. I virkeligheden betyder det, at du rent faktisk kan oprette din blockchain, og at du ikke længere er afhængig af andre parter. Hvis du vælger en tjeneste som Amazon Web Services, vil du faktisk aldrig eje din blockchain. På den anden side med Ark kan du og du vil altid bevare kontrollen.

Oprettelsen af projektet

ARK blockchain har ikke eksisteret længe. Faktisk blev dette projekt kun lanceret i 2017 af en gruppe på 27 medlemmer spredt over hele verden. Det betyder, at det er et decentraliseret hold, der er ingen, der virkelig har ansvaret. Det er dog rigtigt, at de velkendte Thoorens er den vigtigste person i holdet. Han arbejdede først for Lisk, inden han arbejdede på ARK-projektet.

ARK ligner på mange måder Bitshares, Lisk og Crypti, tre ældre projekter, der også bruger den delegerede Proof of Stake (dPoS) konsensus algoritme. Dette er en variant af de traditionelle Proof-of-Stake (PoS) konsensus algoritmer. Denne algoritme er vigtig for at verificere blokke på blockchain. Alt hvad du behøver at vide om det, er, at Delegated Proof of Stake for indsats er hurtigere og bedre end standard algoritmer.

Investere i Ark gennem en udveksling

Hvis du vælger at investere i Ark, er det nødvendigt at oprette en konto på en børs. En børs, også kaldet en krypto børs, er det sted, hvor du kan købe dine krypto mønter. Ved at vælge en god udveksling som Plus500 eller Bitvavo er det muligt at investere i Ark nemt og hurtigt. Hvis du kan lide det, er det muligt at overføre mønterne til din tegnebog, selvom det naturligvis også er muligt at efterlade dine mønter på selve børsen.

Konklusion – at investere i Ark eller ej?

Som du kunne have læst i denne artikel, er Ark et af de projekter, der kan blive store på det samlede kryptomarked. Skulle dette projekt rent faktisk bruges i stor skala, er det muligt, at prisen på Ark går gennem taget. Spørgsmålet er imidlertid, om alle målene rent faktisk vil blive nået. Om du skal investere i Ark afhænger helt af din personlige overbevisning og vision for krypto markedet.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *