Køb af Aragon (ANT): hvordan kan man investere i Aragon?

De er sikkert klar over, at der er mange kryptovaluta, man kan investere i. Disse mange muligheder gør det vanskeligt for mange at træffe et valg. Hvilken krypterings valuta bør man virkelig være opmærksom på? Et af de projekter, der har oplevet en stor vækst i de seneste år og måneder, er Aragonien. I denne artikel vil vi vise Dem, hvilken slags projekt Aragon rent faktisk er, og om det er klogt at investere i den. Tid til at vide alt om Aragon!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Aragon?

Aragon bør gøre det lettere for organisationerne at udvikle decentraliserede applikationer, selv når de ikke har den fornødne viden til at gøre det. Aragonien gør det også muligt at løse fejl i forbindelse med intelligente kontrakter, og det gør det muligt at anvende voldgift til at løse subjektive krænkelser af intelligente kontrakter. Disse ajourføringer kunne gøre Aragon til en interessant kryptering for virksomhederne.

Du kan handle i Aragon på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Aragon ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Aragon.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Aragon.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Aragon for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Aragon blive købt på din konto!

Hvad er Aragon? – projektets mål

Senere vil vi uddybe projektets fremtid. For nu er det nyttigt at dvæle ved, hvad Aragon faktisk er som et krypto projekt. Aragon er en decentral app (dApp) på Ethereum blockchain. Ved hjælp af denne app er det muligt for enhver at oprette eller administrere en decentral organisation. Projektet er open source, men ledes af Aragon Foundation. I sidste ende håber holder, at projektet bliver en fuldt decentraliseret dApp, der kan bruges af alle.

Nu under du dig sandsynligvis over, hvad det betyder. Normale organisationer har et betydeligt budget til overhead og administrative funktioner. Når de handler med andre organisationer, kan de bruge en enorm sum penge til de samlede omkostninger. Disse omkostninger betyder, at der er færre penge tilbage til de ting, der er vigtige. Aragons mål er at eliminere dette problem med decentrale organisationer, der arbejder på en stor delt platform..

investere i Aragon

Mange virksomheder er interesserede i blockchain til gennemførelse af transaktioner. Der er dog nogle forhindringer, der gør det vanskeligt for virksomheder og organisationer at tage det første skridt. Den største hindring er manglende ekspertise. De fleste virksomheder ansætter ikke blockchain-eksperter. Der er også større problemer forbundet med blockchain, der gør organisationer lidt tilbageholdende. Idéen om en uforanderlig hovedbog kan hurtigt blive skræmmende, hvis fejl ikke hurtigt kan rettes. I tilfælde af smarte kontrakter er der altid en chance for, at fejl kommer ind i koden.

Aragon gør det muligt at overvinde disse problemer let. Aragons eksplicitte mål er at skabe en digital delt platform med en slags delt jurisdiktion. Ligesom lande har jurisdiktion over deres borgere, når det kommer til domstole, ønsker Aragon at oprette den første digitale domstol. Denne domstol ville ikke fungere på basis af nationale grænser, men ville gælde for alle. Holdets vision er at gøre det let for en organisation at oprette noget på blockchain. Brug af open source-værktøjer og sikkerheden i Ethereum blockchain er et stort mål at forfølge.

Holdet bag Aragon

Aragon er et open source, non-spekulere projekt. Dette betyder, at alle kan arbejde på det, der er ingen chef, der kan kontrollere det. Teknisk set har projektet ingen administrerende direktør eller CTO. I stedet startede det med en projektleder. Efter decentralisering målene for projektet trådte projektlederen af, da Aragon One blev oprettet.

Luis Cuende ledede projektet fra starten. I 2011 modtog han prisen “Best Underage European Programmer” og modtager Forbes ’30 under 30 anerkendelser. Han har rådgivet vicepræsidenten for Europa-Kommissionen om krypto. Han har også oprettet flere opstartsvirksomheder. Dette viser, at de virkelig er et hold med en vision.

Token fra Aragon projektet

Et særlig token bruges i projektet. Dette symbol kaldes ANT og giver ejeren ret til at stemme om beslutninger vedrørende retningen for fremtidig udvikling. Gennem dette token er der et reelt forsøg på at give ejerne og investorerne mere indflydelse på projektet. Hvor meget du vælger, afhænger af hvor mange mønter du faktisk har. Dette adskiller sig ikke meget fra den normale stemmeret for aktier. Hvis du vil investere i Aragon, køber du faktisk altid en aktie i ANT-valutaen.

Investere i Aragon gennem en udveksling

Hvis du selv vil investere i Aragon, ender du faktisk altid på en børs. Børsen kan ses som det centrale handelssted for handel med kryptovaluta. Det er vigtigt altid at vælge en sikker udveksling, fordi det er den eneste måde, du kan investere penge på krypto markedet ansvarlig.

Gennem en cfd-broker som Bitvavo eller Plus500 det er muligt at investere i Aragon med CFD-produkter. Dette sikrer, at du ikke længere har brug for at opbevare mønterne i en tegnebog, men at du stadig kan investere i de forskellige underliggende projekter.

Konklusion – skal du investere i Aragon?

Vi tror, at oplysningerne i denne artikel allerede har hjulpet dig med at forstå mere om projektet og teamet bag Aragon. Dette giver dig mere indsigt i de mulige mål, som denne virksomhed kan nå. Om det er et godt projekt at investere i, afhænger virkelig helt af, om du tror, at Aragon vil lykkes eller ej. Dette er naturligvis tilfældet med hvert projekt, det er altid spørgsmålet, om holdet lever op til sine løfter. Ser man på eksperterne ser vi dog, at de forudser en god fremtid for Aragon.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *