Køb af Aelf: hvordan kan man investere i Aelf?

Med stigning i kryptovalutaerne bliver stigningen i den underliggende Blockchain teknologi stadig mere og mere vigtig. Aelf tragt ind i dette nye mærket. Jeg kan ikke læse, hvordan Aelf virker. Du kan også læse fordele og ulemper for at afgøre om det er klogt at investere i Aelf ved at købe mønten.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Aelf?

Du kan faktisk se Aelf som et operativsystem til blockchain: du kan køre dApps (decentrale applikationer) på det. På grund af nogle forbedringer kan transaktioner udføres meget hurtigere. Denne applikation kan gøre det interessant at købe Aelf, men hvad er den bedste måde at gøre dette på?

Du kan handle i Aelf på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Aelf ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Aelf.


Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Aelf.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Aelf for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Aelf blive købt på din konto!

Hvad er Aelf?

Aelf støtter blockchain systemer, der af forskellige årsager kan have problemer. Det er derfor et driftssystem for kaede teknologier.

Idéen bag Aelf er fokuseret på kommercialisering af blockchain-teknologi og sigter mod at skabe et netværk af decentraliseret cloud computing. Transactions hastigheten på bitcoin er i øjeblikket et sekund pr. 8 BTC. Til sammenligning behandler et system som Visa over 250.000 transaktioner pr. sekund.

Når man ser på behandlings hastigheden, er der tydeligt stadig meget arbejde at gøre for at videreudvikle det nuværende blockchain system. Dette er den eneste måde, det kan blive den økonomiske fremtid på. Et problem, som blockchain står over for, er den begrænsede skalerbarhed.

Data er også opdelt, og hele operationen kører på en konsensus algoritme. Denne algoritme kontrollerer begge sider af en transaktion for sandheder for at offentliggøre transaktionens hovedbog. Med den rette konsensus bliver svig umuligt.

Aelf: hvordan fungerer det?

Aelf er således et operativsystem til blockchain med det formål at kommercialisere denne teknologi. Det er en skybaseret tjeneste, der tillader brug af parallelle processer til informationsdeling. For at opnå dette består Aelf af flere kæder.

Først og fremmest er der hovedkæden med nogle sidekæder. Ved at bruge disse sidekæder er forbindelsen til hovedkæden mindre belastet. Dette gør systemet som helhed mere modstandsdygtigt over for et stort antal transaktioner. På denne måde kan det opnå meget bedre ydeevne, end det i øjeblikket forventes af den nuværende blockchain teknologi.

Den har også en AED Pos konsensus mekanisme. Dette betyder, at konsensus nås meget hurtigere, hvilket fremskynder processen med at sende til hovedbogen for at kontrollere alle transaktioner. Takket være denne mekanisme er der opbygget et pålideligt netværk, der kommunikerer direkte mellem de forskellige kæder.

Hovedkæden i Aelf-netværket kan ses som rygraden i systemet. Herfra kommunikerer vi med alle sidekæder. Sidekæderne kan ikke kommunikere med hinanden, men de kan kommunikere med hovedkæden. Hver branche eller valuta kan have sin egen sidekæde for at aflaste hovedkæden.

For eksempel med den nuværende Bitcoin værdi og hype kan der oprettes en kæde specielt til Bitcoin. Denne kæde vil derefter blive brugt til at handle med alle transaktioner i denne valuta. En hel industri kan også have sin egen kæde. På denne måde udnyttes de nuværende muligheder for hver kæde effektivt. På denne måde forbliver systemets rygrad ubelastet af tunge transaktionsvolumen.

investere i Aelf

Aelf token (ELF)

Der findes op til 1 mia. Aelf tokens, som er blevet udstedt siden 2017. Disse mønt efterligninger er fordelt mellem forskellige parter. Under opsendelsen blev der frigivet 250 millioner mønt efterligninger, og andre mønt efterligninger anvendes til minedrift. Forkortelsen for mønten er ELF, og den falder ind under kategorien Altcoins.

Mønten handles på alle større børser, og det er muligt at holde den i en almindelig krypterings tegnebog. I januar 2021 vil mønten blive vurderet til 0,12 dollars. Vi vil ikke udtale os om den mulige fremtidige værdi af Aelf, men den teknologi, der deles, virker nu lovende.

Aelf token anvendes inden for Aelf-netværket til gennemførelse af transaktioner inden for kæderne. Faktisk er det et gebyr, som sidekæderne betaler til hovedkæden for brugen af rammen. Det gør systemet selvforsynende og fremtid sikret.

Hvorfor skal du købe Aelf (ELF)?

Køb og salg af ELF-token (som er knyttet til Aelf-teknologien) er muligt hos mange online krypto børsmæglere. Mønten kan købes fra enhver større krypto børs og er også tilgængelig i store mængder. Derudover er det blevet tydeligt, at mange store institutionelle investorer er trådt ind i ELF. Dette kunne indikere en masse potentiel værdi i fremtiden for denne mønt.

Blockchain-netværket, der oprettes her, er derfor af stor betydning. På grund af denne blockchain-teknologiers skalerbarhed og sikkerhed kan det hjælpe mange sektorer. Tænk på finansielle tjenester, men det kan også understøtte identifikationen af digitale identiteter. I fremtiden kan smarte byer og fremkomsten af ‘tingenes internet’ også bidrage til væksten i teknologi.

ELF-mønten er knyttet til Ethereum i den forstand, at de er baseret på de samme protokoller. Dette er ERC20-standard for smarte kontrakter. ERC betyder ‘Ethereum-anmodning om kommentar’. Denne standard sikrer en sikker forbindelse inden i systemet og et pålideligt netværk.

Det sikrer også, at konsensus, som forklaret tidligere, implementeres så hurtigt som muligt. Dette kan betydeligt fremskynde processen med transaktionen ud over den protokol, som Bitcoin er bygget på. ELF opfylder alle kravene i ERC20. Så du behøver ikke bekymre dig om dette, når du køber ELF.

Hvad skal du være opmærksom på, når du investere i Aelf?

Aelf arbejder sammen med FBG Capital og Decentraland for at opbygge en digital by i USA. I denne by kan forskellige blockchain-startups samarbejde med hinanden ved hjælp af virtual reality. Dette kunne give en løsning på problemer for alle parter ved blot at gå ind i hinandens hjem online. Navnet på denne by er Crypto Valley.

I øjeblikket er det stadig vanskeligt for de forskellige virksomheder, der er involveret i blockchain og crypto, at banke på hinandens dør for at få hjælp. Der er heller ingen anden form for kommunikation. Crypto Valley ville derfor være en perfekt løsning. Det ville også sætte Aelf på kortet endnu bedre.

Skal du investere i Aelf?

Der har været mange forudsigelser om Aelf-valutakursen tidligere. Især inden for krypto samfundet og krypto indflydelsesrige via sociale mediekanaler. Det forventes, at prisen vil stige i de kommende år. Men som du ved nu, medfører investering i krypto kurver risici.

Hvis du ønsker at føje Aelf til din investeringsportefølje, er det klogt at investere i Aelf i moderation. Investering i kryptovaluta forbliver altid lidt af et gamble, og det er op til dig, hvordan du håndterer det. Aelf er bestemt en interessant investering for din portefølje. På denne måde kan du sprede din portefølje og maksimere dine potentielle kursgevinst.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *