Hvordan kan man købe American Airlines aktier?

American Airlines er det største flyselskab i verden. Har du tillid til luftfartens fremtid, og synes du, at American Airlines har opbygget en god position? I så fald kan det være smart at købe American Airlines aktier! I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du investerer i American Airlines, og du kan også se den nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe American Airlines aktier?

Det kan være klogt at købe aktier på lang sigt. Inden du gør dette, er det vigtigt omhyggeligt at undersøge fremtiden for et selskab som American Airlines. Tror du, at virksomheden kan fortsætte med at vokse i fremtiden? Så kan det være klogt at købe aktierne.

Har du lyst til at købe American Airlines aktier? Du kan handle direkte med American Airlines-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for American-Airlines-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for American-Airlines-aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for American Airlines lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på American Airlines? Grafen nedenfor viser, hvordan American Airlines s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om American Airlines:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om American Airlines.

Analyse af American Airlines:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge American Airlines-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan American Airlines-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for American Airlines de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på American Airlines gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at American Airlines vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for American Airlines, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Er det klogt at investere i American Airlines?

Inden du investere i American Airlines -aktier, er det vigtigt at se nærmere på den økonomiske situation. Undersøg, hvordan efterspørgslen efter flyrejser udvikler sig. I 2020 er efterspørgslen efter flybilletter blevet hårdt ramt af corona pandemien: det er tilbage at se, om denne efterspørgsel vil komme sig i fremtiden.

Netop på grund af koronar pandemien har mange virksomheder opdaget, at lange ture ikke er nødvendige for at have et møde. Som et resultat kan forretningsrejse segmentet falde permanent, hvilket er dårligt for virksomhedens rentabilitet. Derudover har American Airlines påtaget sig betydelig gæld i 2020 for at overleve: disse gæld forringelser reducerer fremtidige resultater, hvilket gør det mindre attraktivt at købe American Airlines aktier.

Glem ikke at sammenligne American Airlines med store konkurrenter som Delta Airlines, Linesand United Airlines. Investering i flyselskaber har altid været risikabelt, men det ser ud til, at den nuværende tendens er endnu mere negativ end normalt. Der er også en risiko for, at regeringer yderligere vil fraråde flyvning på grund af den negative indvirkning på klimaet. At købe American Airlines aktier er derfor bestemt ikke uden risiko!

buy American Airlines shares

Om American Airlines

American Airlines er det største flyselskab i verden med hensyn til flådestørrelse, antallet af transporterede passagerer og passagerers kilometer omsætning. Sammen med sine regionale partnere driver American Airlines et stort internationalt og indenlandsk netværk. American Airlines driver 6800 flyvninger om dagen til 350 destinationer i 50 lande. Flyselskabet har hovedkontor i Fort Worth, Texas (USA).

De regionale flyvninger, der drives af American Airlines, drives af uafhængige selskaber og datterselskaber under mærket American Eagle. American Airlines og American Eagle opererer fra 19 knudepunkter, hvoraf Dallas / Fort Worth (DFW) er den største. I Tulsa driver American Airlines sin største base for vedligeholdelse og reparation. Vedligeholdelse steder er også til stede på disse knudepunkter.

Virksomhed historie

American Airlines stammer fra selskaberne Robertson Aircraft Corporation og Colonial Air Transport. Disse to virksomheder blev fusioneret i 1929 for at danne The Aviation Corporation. I 1930 blev dette holdingselskab omdannet til et driftsselskab. Navnet blev derefter ændret til American Airways. I 1934 blev flyselskabets ruter omlagt til et lukket system. Firmaets navn blev ændret til American Airlines.

American Airlines havde en direkte rolle i udviklingen af DC 3. Flyselskabet bad Douglas udvikle, baseret på DC-2, et sovende fly med 14 til 16 senge. En prototype af DST (Douglas Sleeper Transport) foretog jomfru flyvningen i 1935. En version med 21 sæder kom også på markedet under navnet DC-3. Den første DC-3, der løb af produktionslinjen, blev leveret til American Airlines. American Airlines startede passage tjeneste med dette fly i juni 1936.

I 2011 var der et fald i luftfarten. AMR Corporation, moderselskabet i American Airlines, anmode om konkurs beskyttelse. American Airlines fusionerede med US Airways i 2013. Navnet American Airlines blev ikke ændret, fordi American Airlines var det mest kendte mærke internationalt. Fusionen skabte det største flyselskab på United Streets og i verden.

Tror du, at denne fusion har været med til at styrke American Airlines position? I så fald kan det være klogt at købe aktier i American Airlines.

Virksomheden offentliggøres

Den 10. december 2013 blev fusionen mellem US Airways og American Airlines gennemført. Handel med aktier startede derefter på New York Stock Exchange.

Test flyvninger med Boeing 737 Max

To Boeing 737 Max fly styrtede ned i slutningen af 2018 og begyndelsen af 2019 på grund af designfejl. Alle fly af denne type er i øjeblikket på jorden. I november 2020 startede piloter i United Airlines testflyvninger med dette meget omdiskuterede fly. Det kan være muligt at flyve dette fly igen inden udgangen af 2020.

Immobilisering af fly kan lægge pres på aktiekursen. Tror du, at American Airlines snart vil kunne flyve med Boeing 737 Max igen? I så fald kan det være interessant at investere i American Airlines ved at købe aktierne.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *