Hvordan kan man købe Alpha Pro Tech aktier?

Alpha Pro Tech eller APT er en antifragil aktie. Det betyder, at virksomheden ikke kun tag fordel af kaos, men den har også brug for kaos for at trives. Alpha Pro Tech er en virksomhed, der blandt andet producerer ansigtsmasker. Virksomheden klarer sig over gennemsnittet i tider med virusudbrud. Men hvor kan du købe Alpha Pro Tech aktier, og hvad skal du være opmærksom på, når du vil investere i Alpha Pro Tech aktier?

Hvor kan man købe Alpha Pro Tech aktier?

Tror du, at corona krisen vil fortsætte et stykke tid? Eller ser du en ny medicinsk krise dukke op? Så kan det være klogt at købe aktier i Alpha Pro Tech. Har du lyst til at købe Alpha Pro Tech aktier? Du kan handle direkte med Alpha Pro Tech-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Alpha Pro Tech aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Er det klogt at investere i Alpha Pro Tech?

Det er kun klogt at investere i Alpha Pro Tech på lang sigt, når der er en klar grund til det. Under corona pandemien så du, at aktiekursen steg mere end 500%: Investorer ser det som en god måde at reagere på en sundhedskrise.

Når historien ændres, kan børskurser også ændre sig hurtigt. Når corona langsomt forsvinder, ser du, at kursen på aktien også falder igen. Det er derfor smart at aktivt handle i Alpha Pro Tech aktier: på den måde kan du tjene på de stigende og faldende kursbevægelser.

Overvejer du en langsigtet investering? Så er det bedre at vente til den næste krise og købe i tide.

Alpha Pro Tech og Corona Krisen

Alpha Pro Tech er en virksomhed, der producerer masker og beskyttelsesbeklædning. Det er derfor ikke overraskende, at virksomheden klarer sig særligt godt under en sundhedskrise. For eksempel oplevede aktiekursen under Ebola-udbruddet i 2014 et skarpt spring.

Under corona krisen tog virksomheden også store spring, og en bemærkelsesværdig høj pris blev nået. Men er det lovligt? Faktisk er efterspørgslen efter N-95 Particulate Respirator ansigtsmasker, de producerer, skudt i vejret. Virksomheden ønsker at levere disse masker verden over og kan generere en masse fortjeneste ved at gøre det.

Maskerne er interessante, for så vidt de opfylder kravene fra både CDC (Center for Disease Control and Prevention) og NIOSH (National Institute for Occupational Safety and Health). Masken er god til at filtrere partikler fra luften: mere end 95% af alle partikler holdes ude. Dette reducerer naturligvis risikoen for forurening.

Masken er kendt for sin komfort: der er nok plads mellem mund og næse, så brugeren ikke bliver forpustet. Især hvis Corona -krisen fortsætter, kan aktiekurser fortsat stige kraftigt. Det kan da være attraktivt at investere i Alpha Pro Tech aktier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *