Hvordan kan man købe Acer aktier?

På området elektronik er Taiwans Acer en af verdens største producenter. Virksomheden er kendt for at producere bærbare computere med et stærkt prismæssigt forhold. Ud over bærbare computere producerer virksomheden mange flere forskellige produkter. Overvejer du en investering i Acer? I denne artikel kan man læse alt hvad man behøver at vide, før man køber Acer aktier.

Hvordan kan man købe Acer aktier?

Har du tillid til Acers fremtid? Så kan det være smart at tilføje Acer-aktier til din portefølje. Det er vigtigt at foretage en god analyse først. På den måde kan du være sikker på, at virksomheden vil fortsætte med at klare sig godt i fremtiden.Har du lyst til at købe Acer aktier? Du kan handle direkte med Acer-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad gør Acer?

er bedst kendt for deres bærbare computere. Disse bærbare computere er kendt for deres stærke værdi for pengene. Imidlertid laver Acer ikke bare bærbare computere. Andre elektroniske Acer-produkter inkluderer computere, smartphones, skærme, projektorer og LCD-tv. Denne store aktør på elektronikmarkedet sælger millioner af produkter hvert år. Virksomhedens hovedkvarter er beliggende i Taipei, Taiwan.

Som desktop sælger klarer Acer sig godt over hele verden. Ikke mindre er markeds aktie i Nordamerika faldet noget. I Europa klarer virksomheden sig stadig meget godt og er en førende aktør inden for salg til regeringer og offentlige myndigheder. Virksomheden fik verdensomspændende berømmelse ved at sponsorere vinter-OL i Vancouver.

Acer forsøger at forbedre deres service kvalitet ved ikke længere at outsource kundeservice. Som et resultat håber de at tiltrække flere kunder, hvilket naturligvis kan gøre en investering i aktier mere attraktiv.

Køb acer-aktier

Stærk konkurrence

Når du investerer i Acers aktier, er det vigtigt at holde øje med konkurrencen. Dette skyldes, at konkurrencen i elektronik segmentet er hård. Følgende parter kan ses som virksomhedens vigtigste konkurrenter:

Når du overvejer en investering i Acer, anbefales det at undersøge, hvordan virksomheden klarer sig i forhold til disse konkurrenter. Ved at gøre dette undgår du at købe en aktie, der ikke klarer sig lige så godt som andre virksomheder i samme sektor.

Acers historie

I 1976 blev Acer grundlagt i Taipei af Stan Shih. På tidspunktet for grundlæggelsen blev der ikke lavet nogen bærbare computere af virksomheden. Virksomheden blev ikke engang navngivet Acer endnu. Under navnet Multitech fokuserede virksomheden på at producere mikroprocessorer.

I begyndelsen af 1980’erne udviklede Multitech de første computere. Den første pc, der blev udviklet til forbrugere, var Microprofessor 2. Navnet på virksomheden blev ændret til Acer i 1986. Dette navn gjorde virksomheden tilgængelig for et bredere publikum. Acer fik en plads på det hurtigt voksende marked for computer. Selv før den velkendte computerproducent IBM frigav Acer en 32-bit computer.

Acer bærbare computere

Texas Instruments købte sin notebook-forretning i 1997. Denne overtagelse var ikke uden konsekvenser. Acer markedsførte bærbare computere til forretningsplan. Acer Travelmate appellerer til kunderne. I 1999 begyndt Acer at fremstille Acer Aspire-serien til forbrugere. Den første bærbare computer i denne serie var Acer Aspire 1511. Denne bærbare computer var udstyret med en Intel Pentium-processor på 200 MHz.

Nye forretnings enheder

I 2010 blev Acer Smartphones forretningsenheden føjet til virksomheden. Forretningsenheden Acer New LED / multimedia TV blev erhvervet. Med dette træk skiftede virksomhedens fokus væk fra computere og bærbare computere.

2016: nye produkter

I 2016 viste Acer nye produkter. Acer Spin laptop kan åbnes længere end normalt for laptops. Ved at folde den bærbare computer op til 360 grader bliver den faktisk en tablet. Acer Switch er i det hele taget en tablet. Men ved at klikke på tabletten på et tastatur bliver det en computer.

Acer viste også Acer Swift i 2016. Tykkelsen af dette flagskib blandt bærbare computere er mindre end 10 millimeter på sit tykkeste punkt. Den bærbare computer var den tyndeste bærbare computer i verden under introduktionen.

Innovationer fra Acer

Virksomheden arbejder konstant på innovationer. For eksempel udviklede Acer produkter relateret til den bærbare computer. Sådan markedsførte Acer Chromebooks. Acers første Chromebook var C620. Acer blev den største producent af Chromebooks. En anden innovation var en bærbar computer med forskellige brugsfunktioner. I 2001 blev en bærbar computer udviklet med en vandret roterende skærm. Dette gjorde det muligt let at vise skærmen til andre mennesker.

Tror du, at Acer vil bringe endnu flere teknologiske innovationer på markedet i fremtiden? Så kan det være attraktivt at købe Acer aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *