Køb 0x: Hvordan investere man i 0x

Overvejer du at købe 0x? Forståeligt nok fordi det er en interessant mulighed. Har du lyst til at vide mere om, hvad klokken er præcis, hvordan det virker, og hvad forudsigelserne er for fremtiden for 0x? I denne artikel drøfter vi mulighederne for 0x.

Hvordan og hvor kan du købe/handle 0x?

0x er en decentraliseret handelsplatform, som i fremtiden vil gøre det muligt at handle meget billigere i fremtiden. Tror du på fremtiden for 0x? Så er det måske smart at købe 0x-kryptovaluta.

Du kan trade i 0x på en kryptobørs som aksepterer denne valutaen. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle 0x ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af 0x.


Efter at have åbnet en konto hos en børs, er det nemt at begynde at investere. For at gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg 0x.
  4. Indtast det beløb, du vil købe 0x for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil 0x blive købt på din konto!

Hvad er 0x?

0x er en kryptovaluta (med tegnet ZRX), som gør det muligt at decentralisere udvekslingen gennem den såkaldte “Zero Exchange” -protokol. Den bygger på grundprincipperne i Ethereum blockchain og er derfor tilgængelig for alle ERC20 tokens. Dette kan lyde lidt teknisk for dig, så vi vil kort forklare fordelene.

Fordelen ved 0x-protokollen er, at flere børser kan anvende den, hvilket reducer omkostninger pr. transaktion. Der forhandles ganske enkelt om en større mængde. De forskellige børser, der er opført på 0x-protokollen, deler deres likviditet og reducerer dermed de individuelle transaktionsomkostninger ved i fællesskab at behandle et højere handelsvolumen. 20 små børser kan således behandle samme mængde som en stor børs. Samtidig nyder de fordel af de lavere omkostninger.

0x er også lig med Waves-kryptovaluta. Denne kryptovaluta samarbejder imidlertid ikke specifikt med Ethereum.

invester i 0X

Hvordan kom 0xen om?

Amir Bandeali og Will Warren grundlagde projektet i oktober 2016. De tror begge på en fremtid, hvor værdipapiret handles gennem poletter. Uanset om det er aktier, kunstværker eller biler, kan hver genstand gives på sin egen måde. De handles derefter på et decentralt netværk.

Hvordan fungerer 0x i praksis?

På en børs er ejerskabet til kryptovalutaerne reguleret af såkaldte intelligente kontrakter. Dette giver Dem den fordel, at De som ejer altid er i besiddelse af tegnet i stedet for en mellemmand (som f.eks. en bank). Når der udføres transaktioner i forbindelse med disse intelligente kontrakter, f.eks. ved salg af en krypto- mønt, opkræves der et lille transaktionsgebyr for tjenesteydelsen.

Små børserne har den ulempe, at dette gebyr ofte er meget højere end på en stor børs. Det skyldes, at disse udveksling har et mindre handelsvolumen. 0x omgår dette problem ved at sammenlægge små børser og lade det fungere som en stor børs med større handelsvolumen. På denne måde er omkostningerne ved en transaktion meget lavere, og det er derfor billigere at anvende denne udveksling.

Blockchain & 0x

Brugen af Blockchain teknologi er også blevet ændret lidt af 0x for at opnå lavere omkostninger. Køb og salg af ordrer placeres f.eks. uden for blockchain. De placeres kun på blockchain, når de udføres. Det betyder, at blokaden er mindre belastet, da der er behov for færre dataskift. På den anden side vil en krypto ejer få adgang til en indkøbsordre.

For at give dette har 0x udviklet “relayers”. Relayers er decentrale børser, der holder styr på alle købsordrer og udveksler oplysninger med brugere som f.eks. ikke-gennemførte ordrer. De betaler for de tjenester, de leverer i ZRX token. Desuden giver protokollen om 0x mulighed for at sælge poletter direkte til personer til en forud aftalt pris. Dette er uafhængigt af markedsprisen og kaldes også “punkt-til-punkt-bestilling”.

Brug af ZLX

ZLX er det tegn, der tilhører 0x-protokollen. Som tidligere nævnt anvendes den i transaktioner inden for blokaden til at betale for data udveksling gebyrer. Desuden anvendes mønten til kontrol i protokollen. På den måde kan en større aktionær i ZLX også styre fremtidige planer for platformen. Tilpasninger og innovationer kan derfor skubbes igennem og gennemføres af enkeltpersoner.

Der er i alt 1 milliard ZLX-mønter, hvoraf over 500 millioner er i omløb. I januar 2021 vil ZLX have en værdi på 0,5186 EUR pr. tegn. Det har et markeds loft på næsten 400 mio. USD. Mønten handles i store mængder, hvilket fremskynder opkøbet og salget betydeligt.

Køb af ZLX

At købe ZLX token, som bruger 0x-protokollen, er enkelt. Man kan købe det gennem de fleste større kryptere. Som det fremgår af det følgende, sker det gennem en tegnebog. 0x-systemet kan tilpasse sig mange Dapps.

Dapps er softwaresystemer bag den afslåede teknologi, som gør det muligt at foretage betalinger i form af andre kryptovaluta. 0x er fuldt engageret i at gøre systemet lettere for brugerne. Det betyder, at du kan betale med forskellige mønter på 0x-platformen, og at det ikke er nødvendigt at konvertere alle dine poletter til ZLX-mønten fra 0x selv, hvilket er meget belejligt.

Hvad man skal passe på, når man investerer i ZLX-wallet

ZLX mønten, der er baseret på 0x-protokollen, kan nemt føres af standard-krypto-wallets. Hardwaren er den bedst egnede til dette, da den er udstyret med en personlig kryptering. For ejerne af tegnebogen garanterer dette fuldt ejerskab af kryptos i wallet.

Pas på, du skal huske denne personlige kryptering. Denne tegnebog er meget sikker og svær at hacke, men hvis man glemmer kryptering, bliver wallet, der indeholder kryptos, værdiløs. Sikkerhed og pålidelighed er altoverskyggende i krypto-verdenen, og 0x udnytter dette. De har etableret et meget pålideligt system og har løst problemet med små transaktionsvolumen af små udvekslinger. På denne måde opfyldes manges efterspørgsel.

Hvorfor skal man investere i 0x?

Fremtiden for 0x ser lys ud. De tilbyder en innovativ og sikker blockchain, der gør det muligt at kommercialisere teknologien. Det er en decentraliseret udveksling, der anvender en intelligent kombination af mindre børser til at reducere transaktionsomkostningerne uden at kompromittere pålideligheden.

Vi har aldrig fremsat nogen erklæringer om blockchain teknologi med hensyn til mulige fremtidige værdier af mønter eller protokoller. Men 0x har allerede vist, at der er en stor efterspørgsel efter denne teknologi. Desuden er der stadig meget i horisonten for denne platform.

Det er derfor interessant at se nærmere på dette og se, om det kan være en god investering. Læs altid det her, før du køber token eller lignende tokens. På den måde kan I være sikre på, at I er klar over platformens udvikling og fremtidige planer eller selve kryptovaluta.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *