Hvordan kan man købe Yandex aktier?

Hvis man har lyst til at investere i Rusland, kan investering i Yandex være en god beslutning. Yandex er den største søgemaskine i landet og ved, hvordan man optager en høj fortjeneste med reklamer. Har du lyst til at vide, hvordan man køber Yandex? I denne artikel vil kommer til at se på hvordan man investerer i Yandex. Man kan også se den sidste aktiekurs.

Hvordan kan man købe Yandex aktier?

Har man tillid til Yandex søgemaskinen? Så er det måske klogt at købe aktierne. Før man køber aktierne, er det klogt at analysere hvordan selskabet forudsiger sig i forhold til de andre søgemaskiner. Man kan også studere den russiske økonomi. Når økonomien klarer sig godt, vil reklameindtægterne sandsynligvis stige.

Har du lyst til at købe Yandex aktier? Du kan handle direkte med Yandex-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Yandex aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Yandex aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Yandex ?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Yandex udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Yandex kan købe og sælge.

Yandex Company Information

Nedenfor kan du se Yandex vigtigste virksomhedsinformation.

Yandex analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Yandex, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Yandex har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Yandex aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Yandex pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Yandex vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Yandex aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Om virksomheden Yandex

Det Russiske multinationale selskab Yandex N.V. er specialiseret i produkter og funktioner i forbindelse med internet. Selskabet er bedst kendt for sin søgemaskine af samme navn. Offentligheden i Rusland og Samfundet af Uafhængige Stater (Commonwealth of Independent States) betegner primært af Yandex, der er baseret i Nederlandene.

For resten er de fleste hold medlemmer og stiftere af selskaber baseret i Rusland. Selskabets hovedkontor ligger i Moskva, Rusland. Det Nederlandske-Russiske selskab har også hovedkontor i Amsterdam. Dette hovedkontor ligger nær Schiphol Lufthavn.

Buy yandex shares

Produkter og tjenester, der tilbydes af virksomheden

Yandex har mere end 70 forskellige tjenester på tilbyder. Eksempel på de produkter og behandling, som virksomheden tilbyder, inkluderer navigation, søge og informationstjenester, e-handel, onlinekampagne og mobilapplikationer.

Virksomheden har også sin egen browser (Yandex.Browser), sin egen oversætter (Yandex.Translator) og dens egen kortservice (Yandex.Maps). Andre tjenester, som tilbydes af selskaber, inkluderer email-mailbox, Cloud-tjenester og et app lager til Android.

En stor søgemaskine

Yandex er ikke kun det største teknologiselskab i Rusland. Det er også den største søgemaskine på russisk. Den populære søgemaskine har en markedsandel på 52% på dette sprog. Hjemmesiderne er et af de mest populære hjemmesider i Rusland.

I Rusland rangerer Yandex-ru hjemmeside nummer 4 i popularitet. Denne søgemaskine har desuden den største marked aktie til enhver større søgemaskine i Samfundet af Uafhængige Stater (Commonwealth of Independent States). Verden over er Yandex nummer fem efter  Google, Baidu, Bing og Yahoo!.

Virksomhedens historie

Arkadi Wolosch er grundlæggeren og senere overhovedet for Yandex. I Sovjettiden studerede han den anvendte matematik. I 1990 udviklede han søgealgoritmer. I 1993 fandt han en partner i Apreshan-laboratoriet, Institute of Information Transfer of the Russian Academy of Sciences.

Her fundet han en løsning der gjorde det muligt at bruge en søgemaskine på Russisk. Søgeordene er ikke blot forbundet med ordbogen. Brugeren af en søgemaskine modtager forslag til grammatiske fejl eller ukendte ord.

Sammen med sin skolekammerat IIja Segalowitsch Woloch grundlagde han firmaet ComTek i 1993. I 1997 blev den første kyrilliske søgemaskine Yandex bekendtgjort. I november 1997 blev denne søgemaskine leveret online som Yandex.ru. Søgemaskinen opfyldte et behov. På det tidspunkt kunne de fleste søgemaskiner ikke bruge det kyrilliske alfabet og det Russiske sprog.

I 1997 var Yandex søgemaskinen stadig en del af selskabet ComTek. Brugen af søgemaskinen voksede kraftigt. I 2000 grundlagde Arkadi Wolosch og IIja Sagalowitsch selskabet Yandex.

Test med forlystelser i autonome biler

Internet selskabet Yandex har sin egen taxi tjeneste. Denne taxi-tjeneste er startet i 2020 med en test med forlystelser i selvkørende biler. Ved ture til og fra stadionet og universitetet kan beboere i den russiske by Innopolis bestille en prototype af en selvkørende bil. Bare for at være på den sikre side vil der stadig være en chauffør, der kan gribe ind, hvis det er nødvendigt.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *