Køb af Waltonchain: hvordan kan man investere i Waltonchain?

Chancerne er store for, at du også gerne vil investere i kryptovaluta, fordi du er kommet hertil af en grund. Hvis du er interesseret i altcoins, er det klogt at overveje Waltonchain til dine investeringer. Nu hvor ikke alle ved, hvad Waltonchain er, og hvad dens vigtigste fordele er, er det tid til at gå mere ind på dette. Tid til at vise dig alt, hvad du har brug for at vide om at investere i Waltonchain!

Hvordan og hvor kan du købe/handle Waltonchain?

Waltonchain er en kryptovaluta, der er velegnet til at spore logistisk ruter. Waltonchain gør det muligt for producenter at holde styr på deres produkter, mens data storage er decentral og sikker. Dette gør Waltonchain til et glimrende værktøj til bekæmpelse af forfalskede produkter.

Du kan handle i Waltonchain på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Waltonchain ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Waltonchain.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Waltonchain.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Waltonchain for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Waltonchain blive købt på din konto!

Hvad betyder Waltonchain – projektets mål

Inden vi ser på fordelene ved Waltonchain, er det nyttigt at kort zoome ind på selve projektet. Waltonchain kombinerer blockchain med en særlig form for RFID for at skabe et styringssystem til forsyningskæder. Projektet er opkaldt efter Charlie Walton, den berømte opfinder af RFID teknologi. Waltonchain bruger RFID identifikation til at spore produkter gennem hvert trin i produktionen og distributionen. Dataene for hvert element gemmes på en fast blockchain, der holder styr på alt.

Waltoncoins (WTCs) er den primære valuta i Waltons økosystem. Der er udstedt 100 millioner WTC’er, og det er ligesom Bitcoin, der vil ikke blive oprettet nye WTC’er. WTC bruges som transaktionsvaluta til at udføre aktiviteter uden for hovedkæden gennem byte gebyrer. Dette gøres for at gøre det lettere for sub-chains at samarbejde.

Fremkomsten af Value Internet of Things

Waltonchain er blevet særlig stor med sit særlige koncept kaldet Value Internet of Things. Value Internet of Things bruges til at beskrive deres egne RFID chips med særlig blockchain teknologi. Ved hjælp af RFID tags kan blockchains nu gemme fysiske varer (eller i det mindste deres datarepræsentation) i kæden. RFID mærker (radiofrekvens identification) bruger elektromagnetiske felter til at identificere objekter. De er meget udbredt i opgørelsen af varer.

Waltonchain gør det muligt at kortlægge alle de oplysninger, du muligvis har brug for, med et simpelt RFID mærke. Dette omfatter oplysninger om, hvor produktet er, hvor det har været, hvem der håndterede det og andre vigtige data. Alle data gemmes på Blockchain og kan ikke forfalskes. Dette gør det virkelig meget mere sikkert end almindelige lager beholdninger.

Waltonchain siege

Det overordnede Walton økosystem

Det er vigtigt at tage et kig på Walton økosystemet. Waltonchain er navnet på forældrekæden i Walton økosystemet. Denne kæde sporer Waltoncoin (WTC) transaktioner, administrere sub-chains og udfører blandt andet smarte kontrakter. Alle, der bruger Waltonchain-teknologi, kan oprette deres egen sub-chain for at have personlige tokens til rådighed. Derudover kan han vælge en konsensus algoritme, der adskiller sig fra parent chain.

Adskillelse af netværket til overordnede Waltonchain og sub-chains medfører flere fordele. Den første er, at enhver virksomhed, der bruger teknologien, kan tilpasse en blockchain til deres specifikke forretningsbehov. De er ikke knyttet til hovedkædens protokol eller netværk aktivitet. Oven i det hjælper det med ydeevne som netværks skala. Fordi de fleste data er i en virksomheds sub-chain, vil deres aktivitet ikke ødelægge hele netværket.

Er det smart at investere i Waltonchain?

Et spørgsmål, mange mennesker har, er, om det er smart at investere i Waltonchain. Det er vigtigt at vide, at Waltonchain i øjeblikket er klassificeret som et ERC20 token. Dette vil dog snart ændre sig. For nu kan du gemme dit WTC i enhver wallet, der understøtter ERC20 tokens. Dette har dog betydet, at Waltonchain ikke altid tages alvorligt, da det er et afhængigt projekt.

Derudover er det tvivlsomt, om Waltonchain vil lykkes. Selvom ideen bag Waltonchain er stærk, vil det ikke være særlig let at omsætte den til praksis. Det er også rigtigt, at ikke alle forbrugere venter på en stor blockchain, hvor alle oplysninger om produktet kan findes. Andre mennesker kunne bruge blockchain til at se, hvilke produkter du købte; dette ville ikke være godt for brugernes privatliv.

Opbevar Waltonchain i en særlig tegnebog

Investering i Waltonchain kan være klogt. Hvis du har fat i nogle Waltonchain tokens, og du vil sikre dig, at de opbevares sikkert, er det praktisk at oprette en wallet. Uden en wallet har du aldrig kontrol over dine mønter. Disse er trods alt på børsens websted. Kun med en god wallet ved du med sikkerhed, at du kan sikre dine aktiver mod hackere og andre mærkelige mennesker, der er ude efter dine penge.

Hvilke wallets findes, spørger du måske? Den nemmeste måde er at installere en software wallet på din computer. Med denne offline wallet kan du være sikker på, at folk ikke bare kan stjæle dine mønter. Hvis du virkelig vil have den bedst mulige beskyttelse, og hvis du har investeret lidt mere, er det praktisk at vælge en hardware wallet. Disse wallet ligner et USB flash drive og gemmer dine mønter helt offline. Kendte udbydere af hardware wallets omfatter Ledger og Tezos. Sørg for, at din wallet understøtter ERC-20 tokens.

Konklusion – skulle man investere i Waltonchain?

Denne artikel har vist dig, hvad Waltonchain egentlig er, og hvad du præcis kan gøre med det. Om det er klogt at investere i Waltonchain afhænger helt af din vision om krypto markedets fremtid. Hvis du tror, at Waltonchain vil bringe mange fordele, er det bestemt en klog altcoin at inkludere i din portefølje. Men hvis du synes, at visionen er for svær at opnå for teamet, så er det bedre at lade denne kryptovaluta være til side.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *