Hvordan kan man købe Virgin Galactic aktier?

Efter Richard Branson har udforsket himlen med Virgin Airways, troede han, at var på tiden at komme ind i rummet. Med Virgin Galactic kan folk med mange penge brænde ($ 250.000 for et lift) flyve rundt i rummet i halvanden tid. Billetterne sælger let, og en investering i dette interessante nye forretningskoncept kan helt sikkert gå godt. Men hvordan kan man købe billige Virgin Galaktiske aktier?

Hvor kan man købe Virgin Galactic aktier?

En investering i et selskab, der er aktiv på det kommercielle område, kan være bemærkelsesværdigt interessant. Markedets samlede værdi forventes at være over 800 mia. USD over nogle årtier. På dette tidspunkt er der virkelig i den tidlige faser. Det er en spekulativ investering, der vil gøre det muligt for Dem at få penge på lang sigt.

Det er meget vigtigt at holde sig skarp: Virgin Galactic er ikke alene i rumkapløbet. Elon Musks SpaceX og Jezz Bezos ‘Blue Origin fokuserer også på at tilbyde kommercielle flyvninger i rummet. Derfor bør de undre dem over, om den nuværende pris pasning til den aktuelle perspektiv for virksomheden: Virgin Galactic er langt fra at opnå en fortjeneste.

Har du lyst til at købe Virgin Galactic aktier? Du kan handle direkte med Virgin Galactic-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan man investere i Virgin Galactic?

Virgin Galactic kan være et godt aktien til aktiv spekulation. Mens vi skriver denne artikel er Virgin Galactic den eneste virksomhed, der beskæftiger sig med kommerciel rumflyvning og er offentligt salgbar. Dette afspejles i Virgin Galaktiske aktiekurs: Aktiekursen er steget betydeligt, men det er også faldet betydeligt regelmæssigt. Mange lykkejægere tror, at de kan tjene godt at købe aktierne.

Det gode ved aktiv handel, er, at man kan tag fordel af både stigende og faldende prisbevægelser. Når man forventer, at prisen stiger, køber man aktien. Når du forventer, at prisen falder, åbner du en short position. Med en short position opnår man et positivt resultat, når aktiekursen falder.

Har du lyst til at aktivt investere i CFD’er på Virgin Galactic? Åbn en gratis demo konto hos Plus500:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er Virgin Galactic’ aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvordan Virgin Galactic’ aktiekurs udvikle sig? Forståeligt! I nedenstående graf kan du straks se den pris, som du kan købe og sælge Virgin Galactic CFD aktier:

Om Virgin Galactic, virksomheden

Virgin Galactic er ved at udvikle et kommercielt rumskib, der gør det muligt for rumturister ved forudsigelse af suborbital rumfart flyvning. For at gøre det muligt har the Spaceship Company, et selskab ejet af Virgin Galactic, udviklet et suborbital rumfart fly SpaceShipTwo.

Virgin Galaktiske planer om at bruge fem af disse rumfly, som først blev afsløret til offentligheden i december 2019, til at forudsige suborbital flyvning med passagerer med en billetpris på 250.000 dollars.

Buy Virgin Galactic Shares

Virksomhedens historie

Selskabet Virgin Galactic blev grundlagt i 2004 af Richard Branson, en Britisk iværksætter, som tidligere havde grundlagt selskab Virgin Atlantic. Prøveflyvninger foregik med rummelige fly. I 2004 forudsagde SpaceShipOne sin første vellykkede prøveflyvning, og i 2010 forudsagde SpaceShipTwo sin første vellykkede prøveflyvning.

I 2010 forudsagde prototyper af VVS Enterprise rumfartøjer også en vellykket første prøveflyvning. I 2014 styrtede den første SpaceShipTwo ned og dræbte piloten. Ifølge Virgin Galactic gik ulykken ikke på kompromis med programmet.

I 2018 fandt den første prøveflyvning og flyafgang fra den fornyede SpaceShipTwo og WhitekNightTwo platformen sted. Under nogle raketmotorprøveflyvninger i 2018 og 2019 blev højden på 50 kilometer overskredet flere gange, en højde, som Virgin anser for at være begrænset. Virgin Atlantic planlægger ved lancere sine rumflyvninger i 2021. Ved første flyvning bliver Richard Branson og hans familie den første passagerer.

Virgin Galactic bliver offentlig

Virgin Galactic blev tildelt og børsnotering på New York Stock Exchange den 28. oktober 2019. Ved lanceringen af denne fondsbørs så mange analytiske potentiale. Prisen steg i april 2019 til den maksimale højde på over 40 dollars. Derefter er aktiekursen faldet ganske kraftigt. Næsten et år efter at beholdningen er blevet indført, er bestanden stadig mere værd slut 6 USD mere slut åbning prisen på 12.90 USD den 28. oktober 2019.

Mange mennesker ønsker at gå ud i rummet

I slutningen af marts 2020 meddelte det rum selskab Virgin Galactic, næsten 8.000 mennesker havde udtrykt interesse for en flyvning til rummet. Alle interesserede parter skal indsætte 1.000 dollars. Billetten til rumflyvning koster $ 250.000. Under denne flyvning på omkring 90 minutter er der passagererne og følges af vægtløshed i nogle få minutter.

Lige så snart mange mennesker vil udbetale et forskud, modtager virksomheden straks til mulige likviditet. Dette er også et godt tegn og kan vise, at Virgin Galactic kan være en rentabel forretning i fremtiden. Det kan derfor være interessant at købe nogle få Virgin Galactic aktier.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *