Køb af Vertcoin: Hvordan kan man investere i Vertcoin?

Kryptovaluta er kommet for at blive. Den hidtil usete vækst, som markedet har oplevet, viser, at mange investorer er interesserede i de forskellige typer mønter. En af de mønter, du måske ikke ved meget om, er Vertcoin. Da dette projekt er meget lovende, er det nyttigt at se nærmere på det. Ved at læse denne artikel ved du på ingen tid, om investering i Vertcoin er noget for dig eller ej.

Hvordan og hvor kan du købe/handle Vertcoin?

Vertcoin ønsker, at mining også skal være attraktivt for enkeltpersoner. Ved at eliminere dyre ASIC processorer kan alle tag fordel af mining. Derudover kan transaktioner udføres hurtigere med Vertcoin i forhold til Bitcoin.

Du kan handle i Vertcoin på en kryptobørs som accepterer denne valuta. Nedenfor kan du umiddelbart se hvilke børser du kan handle Vertcoin ved:

BørsmæglerInformationTilmeld
Undgå transaktionsgebyrer på dine første €1000 af Vertcoin.

Efter at have åbnet en konto hos en kryptobørs, er det nemt at begynde at investere. For at kunne gøre dette, skal du bare følge disse trin:

  1. Åbn en konto og fuldfør bekræftelsen.
  2. Indsæt penge på din konto.
  3. Vælg Vertcoin.
  4. Indtast det beløb, du vil købe Vertcoin for.
  5. Klik på købsknappen.

Så vil Vertcoin blive købt på din konto!

Hvad betyder Vertcoin? – projektets mål

Vertcoin blev først omsættelig i 2014. Projektet var tænkt til at konkurrere med tidligere blockchains som f.eks Bitcoin. Det er en kryptovaluta, der giver folk mulighed for at sende og modtage mønter til hinanden uden at have brug for en tredjepart til at verificere transaktioner. En vigtig forskel med Bitcoin er, at Vertcoin bekræfter transaktioner på kun 2,5 minutter, mens Bitcoin let tager 10 minutter.

Vertcoin har endnu flere forskelle i forhold til en valuta som Bitcoin. I modsætning til Bitcoin er det ikke længere muligt at bruge ASIC hardware enheder til mining. Dette giver folk mulighed for i stedet at bruge deres GPU’er. Dette giver alle en chance for at deltage i projektet. Normalt tjener folk med ASIC enheder flest penge med mining kryptovaluta. Vertcoin vil gerne ændre dette.

ASIC beskyttelse – hvordan fungerer det?

Algoritmen er specielt designet til at forhindre de store virksomheder i at bruge enhver form for ASIC hardware til at styre blockchain. Det betyder, at minearbejdere kan konkurrere fair, og transaktioner valideres nøjagtigt af et distribueret netværk. Dette er også den største fordel ved Vertcoin. Teamet har offentligt udtalt, at algoritmen vil blive til en hård fork, hvis det går dårligt, og ASIC nogensinde ville blive tilladt.

Særlig Vertcoin 1-Click Miner

Ud over ASIC -modstanden har Vertcoin en række andre fordele i forhold til andre projekter. En af de vigtigste fordele er Vertcoin 1-Click Miner. Denne applikation giver næsten alle mulighed for at komme ind på Vertcoin mining og generere Vertcoin for sig selv. App’en kan downloades direkte fra Vertcoins officielle GitHub depot. Når du er installeret, skal du blot indtast din wallet adresse, hvor dine belønninger for mining kan overføres til. Vertcoin adressen skal altid starte med et V og indeholde mellem 26-36 alfanumeriske tegn. Resten af processen er enkel.

Alt du skal gøre er at deltage i en mining pool og vælge, om du vil bruge en GPU eller CPU til mining. Hvis du gerne vil udvinde Vertcoin selv, skal du helt sikkert installere denne app. MobileCash og Unitus er to mønter, der kan fusioneres med Vertcoin. Denne funktion gør det muligt for miners at udvinde mere end én blockchain ad gangen. Faktisk bidrager hver hash, som en mine indsender, til den samlede hash rate for begge valutaer.

Vertcoin investing

Pris på valutaen – er det smart at investere i Vertcoin?

Da VTC mønten først kom på markedet i Maj 2014, steg prisen virkelig. Prisen nåede $5 pr. møntmærke. I løbet af de næste tre måneder gik det dog hurtigt helt ned til $0,091. I de senere år har prisen været nogenlunde konstant og har faktisk ikke svinget særlig meget. Med undtagelse af stigningen i 2017, under bull marked, steg prisen kortvarigt til $ 10 mærket.

Although the entire cryptocurrency industry experiences large price movements, it appears that Vertcoin has experienced a very high degree of volatility. This makes it a difficult currency to invest in. It is true, however, that the current low price means you can buy a lot of Vertcoin for a relatively low price. However, it is not clear whether the price will rise again or whether it will remain like this for the foreseeable future.

Do you like to actively speculate on price increases & decreases? Then investing in Vertcoin is definitely an interesting option!

Selvom hele kryptovaluta industrien oplever store prisbevægelser, ser det ud til, at Vertcoin har oplevet en meget høj grad af volatilitet. Dette gør det til en vanskelig valuta at investere i. Det er imidlertid rigtigt, at den nuværende lave pris betyder, at du kan købe en masse Vertcoin til en relativt lav pris. Det er imidlertid ikke klart, om prisen vil stige igen, eller om den vil forblive sådan i en overskuelig fremtid.

Kan du lide at aktivt spekulere i price stigninger og fald? Så er investering i Vertcoin bestemt en interessant mulighed!

Opbevaring af Vertcoin i en Dedicated Wallet

Investering i Vertcoin er en ting, opbevaring af mønterne er en anden. I modsætning til hvad mange tror, er det ikke klogt at efterlade dine Vertcoin tokens på din veksel konto. Dette er meget mere risikabel, end du måske tror. Desværre kan udveksling hackes. Hvis dette sker, er der en stor chance for, at du vil miste dine mønter for evigt, fordi børsen ikke altid refunderer dem.

For at sikre, at dine Vertcoin mønter i det mindste er sikre, er det nyttigt at vælge en god wallet. En hardware wallet som f.eks. En Ledger er den sikreste mulighed at vælge. Selvom disse wallets er dyre, tilbyder de optimal beskyttelse. Hvis du ikke har budgettet til dette, kan du altid vælge en software wallet. Dette er en særlig wallet, som du nemt kan installere på din computer. Her gemmes dine mønter offline.

Konklusion – at investere i Vertcoin eller ej

If you see a future in mining cryptocurrency then Vertcoin is definitely a project you could consider. Due to the special ASIC protection it is a unique currency unlike, for example, Bitcoin. The question is if mining will still be necessary in the future or if there will be new projects which will make this obsolete. So, whether you should invest in Vertcoin really depends entirely on what you envision for the future crypto market.

Hvis du ser en fremtid inden for mining kryptovaluta, så er Vertcoin bestemt et projekt, du kan overveje. På grund af den særlige ASIC beskyttelse er det en unik valuta i modsætning til for eksempel Bitcoin. Spørgsmålet er, om mining stadig vil være nødvendigt i fremtiden, eller om der vil komme nye projekter, der vil gøre dette forældet. Så om du skal investere i Vertcoin afhænger virkelig helt af, hvad du forestiller dig for det fremtidige krypto marked.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *