Hvor kan man købe Tullow Oil plc aktier?

Det uafhængige multinationale olieselskab Tullow Oil plc beskæftiger sig med efterforskning og produktion af olie og gas. En Irer grundlagde olieselskabet i 1995. Selskabet blev grundlagt i Tullow (Irland). Selskabet er noteret på London Stock Exchange og på Dublin Stock Exchange. Har du lyst til at købe Tullow Oil plc aktier? I denne artikel drøfter vi hvordan man kan gøre dette!

Hvordan kan man aktivt investere i Tullow Oil aktier?

Aktiv handel med en aktie som Tullow Oil Plc kan være meget interessant. Aktien er meget ustabil. Efter den økonomiske krise i 2008 har aktien nået og enormt højdepunkt. I mellemtiden er værdien meget lavere igen. Prisen på en Tullow Oil aktien stærkt knyttet til prisen på råolie. Du kan tjene ti procent om dagen ved at åbne en position i denne aktie på det rette tidspunkt.

Leder du efter en godt sted for aktivt at investere i CFD ‘er? Så er Plus500 og godt valg! Hos denne børsmægler kan man afprøve mulighederne for aktiv handel uden nogen risiko. Brug knappen nedenfor direkte for at åbne en gratis demo konto:

Hvor kan man købe Tullow Oil aktier?

Leder du efter en god sted for at købe Tullow aktier? Det er bedst ved eToro. Hos eToro betaler man ingen faste transaktionsomkostninger eller kommissioner. Brug knappen neden til at åbne direkte en gratis konto:

Hvad er den nuværende Tullow Oil’aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvad den nuværende aktiekurs på en Tullow Oil Plc er? Forståeligt! Nedenfor kan du se den sidste CFD pris. Du kan også åbne en ny position direkte ved at bruge knapperne.

Hovedsagelig aktiv i Afrika

Tullow Oil er hovedsagelig aktiv i Afrika. Produktion og efterforskning finder sted i Afrika og i Afrikas Atlantiske farvande. Under arbejdet i Atlanterhavets kystfarvande blev der opdaget et oliefelt ud for Ghana. Tullow er leder af dette område og de tilhørende anlæg. Desuden er selskabet den største aktionær. Andre Afrikanske lande, hvor virksomheden er aktiv, er Gabon og Uganda.

Virksomheden er i øvrigt ikke kun aktiv i Afrika. Tullow er også aktiv i Asien. Desuden er selskabet involveret i udvinding af naturgas i Nordsøen. Jeg alt er virksomheden aktiv i mere end 20 forskellige lande.

Tullow Oil plc shares

Tullow Oil’historie 1985-1999

Aldan Heavey grundlagde selskabet i 1985 i Tullow, en lille by i Irland. Han hørte om aktiviteter i Senegal fra en ven. Derfor besluttede han at starte sin forretning der. I 1986 underskrev han en licensaftale i Senegal.

I 1987 begyndte han at fremstille og sælge gas i landet. I 1989 blev selskabet efter at være blevet belønnet med den første Britiske onshore-licens, der blev aktiv i lande som Spanien, Italien og det sydlige Yemen. I 1990 blev selskabet aktiv i Sydasien. Jeg har gjort år underskrev selskabet en licensaftale i Pakistan. Der blev fundet gas i Pakistan i 1994.

Andre lande, hvor virksomheden blev aktiv i 1990’erne, omfatter Bangladesh, Indien, Egypten, Côte d’Ivoire og Rumænien.

Et voksende selskab

I 2000 forudsagde Tullow Oil en vigtig erhvervelse. BP ‘s gasfelter i Nordsøen, som var i produktion, blev overtaget. Som følger af denne overtagelse steg virksomhedens produktion og likviditet betydeligt. Virksomheden blev en vigtig ‘aktør’ i gasproduktionen i Nordsøen.

Overtagelsen af Energy Africa i 2004 fordoblede selskabets størrelse. Denne overtagelse gjorde produktion og efterforskning af olie og gas muligvis i Uganda, Gabon, Namibia og Congo blandt andre.

2006 var et succesrigt år. I Uganda blev der gjort fem fund af olie. I Det Forenede Kongerige blev der gjort tre fund af gas. I december 2006 forudsagde Tullow sin største overtagelse. Hardman Resources Limited blev købt for 1,1 milliarder dollars. Denne erhvervelse gav Tullow og dominerende stilling i Ghana. Desuden blev selskabet aktiv i Mauretanien, Fransk Guyana og Surinam.

I 2006 var Tullow aktiv i 22 lande. Selskabet havde 250 ansatte. Selskabets omsætning var 1.067 mio. USD.

Tullow fortsætter med at vokse

Efter 2006 vokser virksomheden fortsat. I 2012 var virksomheden aktiv i 25 lande. Selskabet har 1415 ansatte i det den år. Selskabets omsætning er 2,3 milliarder dollars. Virksomheden vil fortsætte med at vokse indtil 2015. I 2015 er virksomheden aktiv i 24 lande og har 2034 ansatte. Indtægterne i det år er 2,65 milliarder dollars.

Tullow i 2018

I 2018 vil virksomheden stadig være aktiv i 17 lande. I det år har virksomheden stadig 990 ansatte. Omsætningen i det år er 1,9 milliarder dollars.

Handige links: aan de slag met beleggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *