Hvordan kan man købe Toyota Motor Corporation aktier?

TM gik næsten konkurs for længe siden. Den Koreanske Krig kom som en frelser, da dette førte til mange nye ordrer fra USA Hæren. Selv i dag sælger de mange biler uden for Japan. Men hvordan kan man selv investere i dette succesfulde bilfirma? I denne artikel vil vi drøfte, hvordan man køber Toyota aktier.

Hvordan kan man købe Toyota aktier?

Toyota har været en pålidelig bilproducent i næsten 100 år. En investering i virksomheden kan derfor gå godt. De har en attraktiv udbyttepolitik, der gør det muligt for dem at tag fordel af virksomhedens succes. Men hvad er den bedste måde at købe denne Japanske aktie på?

Har du lyst til at købe Toyota aktier? Du kan handle direkte med Toyota-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Toyota aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Toyota aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på TM?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på TM udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i TM kan købe og sælge.

TM Company Information

Nedenfor kan du se TM vigtigste virksomhedsinformation.

TM analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge TM, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan TM har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se TM aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør TM pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​TM vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om TM aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i Toyota?

Før man overvejer og investerer i Toyota det er meget vigtigt at undersøge, hvordan aktien passer ind i deres portefølje. Tænk for eksempel på om du søger en stabil eller mere risikofyldt aktie. Overvej også, hvordan aktien passer ind i jeres investeringsportefølje i forhold til anden aktie, som I allerede ejer.

Et godt argument for at købe Toyota aktier er den gode balance, som virksomheden har fundet mellem stabilitet og innovation. Selskabet betaler et stabilt udbytte og har i mange år produceret pålidelige og populære biler. Samtidig forsøger Toyota at innovere ved f.eks. at forske i selvkørende biler. Denne type projekter kan øge virksomhedens rentabilitet i fremtiden.

buy toyota shares

Et andet godt argument for at købe Toyota aktier er, at selskabet har overtaget en aktiepost på 20% i konkurrenten Subaru. Ved at gøre dette er risiciene diversificerede, og aktiernes stabilitet er forbedret.

Når man investere i Toyota, bør man være opmærksom på den Japanske Yen. Når man køber aktierne i en anden valuta, kan din investering blive værdiløs i din valuta. Vær også opmærksom på den økonomiske situation. Når økonomien gå ikke så godt, er folk mindre tilbøjelige til at købe nye biler.

Om virksomheden Toyota

Toyota Motor Corporation er en af verdens største bilproducenter. På grundlag af salgstallene rangerer virksomheden som nummer to, lige efter Volkswagen. I 2012 var Toyota den første bil produkt, der blev produceret blot slutningen 10 mio. køretøjer om året. I Japan er Toyota det største industriselskab. Dette Japanske selskabs hovedkontor ligger i Toyota, Aichi.

Etablering af Toyota

Stifter af Toyota er opfinderen Kiichiro Toyota. Hans far, Sakichi Toyota, opfandt maskinrummet ved slutningen af det nittende århundrede. Sammen med sin søn byggede han den første automatiske vævning i 1924.

Kiichiro Toyota blev kendt med bilindustrien under besøg i USA. Han besluttede at begynde ved producere biler. Salget af patentrettighederne til den automatiske væve hævede 100.000 pund. I 1937 grundlagde Kiichiro Toyota Motor Corporation.

De bedste biler i verden

Toyota ønskede at lave de bedste biler i verden. Kiichiro Toyota introducerede Toyota Produktionssystem baseret på Just-in-time produktion. Kun den nøjagtige mængde produkter, der allerede er bestilt, produceres: affald er så minimalt. Dette system blev kendt over hele verden som ‘lean manufacturing’. Dette system blev overtaget af flere producenter. De biler, der blev produceret af Toyota, blev kendt for deres pålidelighed.

Toyota kommer til Europe

Toyota begyndte ved at sælge sine biler i Europa i 1963 ved at sende dem til Danmark. Nederlandene fulgte et år senere, og selskabet begyndte at vokse i Europa.

I 2006 blev den 10-millionte Toyota leveret. I 2010 blev der for første gang solgt over 1 mio. biler til første bande. Bilmærket har et fremragende ry for pålidelighed og kundeservice. Det er derfor helt sikkert muligt at skabe yderligere vækst i Europa. Tror du at denne vækst vil fortsætte? Så kan det være interessant ved købet af Toyota aktier.

Den populære Corolla

I 1966 dukkede den bedst sælgende model Toyota Corolla op på markedet. Kort efter indledningen blev modellen eksporteret til syv lande. Efterspørgslen efter denne model steg i hele verden. Toyota besluttede at bygge en ny fabrik, især for Corolla. Eksporten af Corolla voksede støt til 10.000 biler i 1969

Dette tal var allerede blevet fordoblet et år senere. Fem år efter indførelsen af Corolla blev den millionte bil eksporteret.

Markedsleder hybrid elbiler

Med hensyn til salg af hybridbiler er Toyota førende på markedet. Selskabet opfordrer til accept af hybridbiler i hele verden. Salget nåede en milepæl i januar 2017.

Det samlede salg af hybrid modeller af Toyota og Lexus nåede på 10 mio. Den mest solgte hybrid i verden er Toyota Prius. Virksomheden er også førende på markedet inden for brintdrevne brændselscellebiler.

Disse nye grønne teknikker passer godt sammen med den aktuelle tidevand. Kunder og investor finder det stadig vigtigere, og selskabet udfører sine aktiviteter på en social ansvarlig måde. Det forhold, ved Toyota lægger stor vægt på dette, kan være en god grund til at købe aktierne.

Ny fabrik til elbiler

I marts 2020 bekendtgør Toyota, at selskabet planlægger at opføre en ny fabrik for elektriske biler i Kina. Fabrikken vil blive bygget sammen med FAW gruppen. Det er en kinesisk joint venture-partner. Sammen med denne joint venture sælger Toyota allerede og elektrisk udgave af Toyota C-HR. Det siges til 1,07 milliarder euro vil blive investeret i den nye fabrik. Med tiden vil der skulle producere 200.000 elektriske biler hvert år.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *