Hvordan kan man købe Thomson Reuters Company Aktier?

Thomson Reuters er et velkendt firma, der er aktiv i at udgive forskellige værker. Virksomheden samarbejder også med Facebook for at fjerne falske nyheder fra platformen. Overvejer du en investering i Thomson Reuters? På denne side diskutere vi, hvordan du kan købe Thomson Reuters aktier.

Hvor kan man købe Thomson Reuters aktier?

Har du lyst til at købe Thomson-Reuters aktier? Du kan handle direkte med Thomson-Reuters-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er aktiekursen fra Thomson Reuters?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs i Thomson Reuters? I nedenstående skema vil du straks se, til hvilken pris du kan købe CFD aktierne:

Om virksomheden Thomson Reuters

Den Canadisk Amerikanske multinationale Thomson Reuters er specialiseret i informations tjenester og produkter. Virksomheden er hovedsagelig aktiv inden for den videnskabelige, medicinske, finansielle, skattemæssige og juridiske sektor. Hovedkvarteret for dette firma med ansatte i mere end 100 lande ligger på Times Square i New York.

Mere end 50% af selskabets aktier er i hænderne på Thomson familien. De er den rigeste familie i Canada.

Virksomhedens historie

Den Canadiske mediebaron Roy Thomson grundlagde The Thomson Company i 1934, som var et avis forlag. Han købte den Skotske avis The Scotsman i 1953 og flyttede til Storbritannien. Der blev han ejer af aviserne The Times og Sunday Times. Han købte også flyselskabet Britannia Airways i 1965. Navnet blev ændret til Thomsonfly.

I 1976, efter Thomsons død, vendte virksomheden sig til udgivelse. De juridiske udgivere Sweet & Maxwell (1987) og West (1996) blev erhvervet.

Thomson Reuters Company blev til i 2008. I det år købte det oprindeligt Canadiske firma Thomson Reuters nyhedstjeneste. Det nye selskab Thomson Reuters opstod den 17. april 2008 gennem en fusion med Thomson Reuters Group. De separate noteringer af Thomson og Reuters på London Stock Exchange og Nasdaq blev trukket tilbage i 2009. Det fusionerede selskab modtog en fælles notering på Toronto Stock Exchange og New York Stock Exchange.

Markedsleder inden for finansielle data

Thomson Reuters Company er foran den anden store informationsudbyder Bloomberg markedsleder inden for levering af finansielle data. Elektroniske virksomheder og tjenester leveres af Thomson Reuters til virksomheder og fagfolk over hele verden. Virksomheden betjener også finansielle og medietjenester, juridiske, skatte- og regnskabsområder og videnskab. Virksomhedens produkter inkluderer juridisk information software såsom Checkpoint og ONESOURCE.

Kontrol af falske nyheder på internettet

Pressebureauet Reuters meddelte i 2020, at det vil begynde at overvåge falske nyheder på internettet. Falske meddelelser fundet af redaktører på Facebookkommenteres. Ved at gøre dette bliver det klart, at det er en vildledende eller forkert besked. Facebook begrænser rækkevidden af en vildledende eller unøjagtig besked, for eksempel ved at få beskeden til at blive vist sjældnere i Facebooks nyhedsfeed.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *