Hvordan kan du købe Sinopec Group aktier?

Olie markedet er enormt, og i Kina vokser middelklassen stadig: Et kinesisk olieselskab har muligheder nok til at øge sin rentabilitet. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bedst investerer i Sinopec Group aktierne.

Hvor kan du købe aktier i Sinopec Group?

Flere og flere lande tilkendegiver, at de vil sige farvel til olie og andre fossile brændstoffer. Der vil dog gå lang tid, før alternativerne overtager markedet. Dermed kan du stadig opnå et godt resultat ved at investere i olieselskaber. Har du lyst til at købe Sinopec Group aktier? Du kan handle direkte med Sinopec Group-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan du aktivt investere i Sinopec Group?

Fordi Sinopec kan handles på Hong Kong børsen, kan du også handle med Sinopec aktier som udenlandsk investor. Du skal holde godt øje med kursen på den valuta, aktien er noteret i: Bevæger kursen sig i den forkerte retning, kan du tabe mange penge.

En god børsmægler, hvor du aktivt kan handle valutakursen for Sinopec Group, er Plus500. Hos denne børsmægler bruger du CFD’er: med en CFD kan du åbne positioner på både et kursfald og en kursstigning. Brug knappen nedenfor til øjeblikkeligt at åbne en gratis demo konto med Plus500:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er den nuværende aktiekurs på Sinopec Group?

Er du nysgerrig efter den nuværende aktiekurs på Sinopec Group-aktier? I grafen nedenfor kan du med det samme se, til hvilken pris du kan købe og sælge CFD-aktier i Sinopec Group:

Om virksomheden Sinopec Group

Den store petroleums og petrokemiske virksomhedsgruppe Sinopec Group blev etableret af staten i juli 1988 baseret på det tidligere China National Petrochemical Corporation. I 2018 blev Sinopec et aktieselskab. Sinopec Group er den største leverandør af olie og petrokemiske produkter i Kina. Virksomheden er også den næststørste producent af olie og gas i Kina.

Det er verdens største raffinerings virksomhed og den tredjestørste kemivirksomhed. Med 30.000 servicestationer i Kina er virksomheden Kinas største servicestation. Virksomheden tegner sig for 60% til 70% af alle rå olie håndteres af Kina. På nuværende tidspunkt fokuserer virksomheden på udvikling af skifergas i Kina.

Datterselskabet Sinopec

China Petrochemical and Chemical Corporation er et datterselskab af Sinopec Group. I dette datterselskab inkorporerede Sinopec Group en vigtig del af sine aktiviteter. I 2000 havde Sinopec 25 raffinaderier til sin rådighed. Med en årlig kapacitet på 130 millioner tons råolie ejede virksomheden cirka 50 % af al kinesisk raffinering kapacitet. Aktierne i Sinopec, grundlagt i 2000, blev noteret på børserne i Hong Kong, London og New York. Sinopec Group ejer 70% af aktierne i dette datterselskab.

Virksomhedens historie

China National Petrochemical Corporation, forgængeren for Sinopec Group, blev grundlagt i 1983. Denne virksomhed blev etableret for at bygge og drive raffinering kapacitet og den petrokemiske produktion. Virksomheden overtog 90 % af raffineringen af lokale myndigheder og forskellige ministerier.

Sinopec Group var det første kinesiske olieselskab, der foretog undervands efterforskning i Angola i samarbejde med BP. Virksomheden søgte også efter gas i Saudi Arabien. I 2009 blev det Schweiziske selskab Addax Petroleum opkøbt for 8,27 milliarder Canadiske Dollars. Dette selskab, som er aktivt i Vest Afrika og Mellemøsten, er en af de største olieproducenter i verden.

Virksomheden kan øge sin lønsomhed med disse internationale investeringer i fremtiden. Dette kan gøre det attraktivt at købe Sinopec aktier.

Forskning i kulstof neutralitet

I november 2020 etablerede Sinopec et strategisk partnerskab med tre institutioner for i fællesskab at forske i toppen af kulstofemissioner og kulstof neutralitet i energi og kemisk industri. Opinions ledere og eksperter inden for klimaændringer, energi og kemisk industri undersøger den strategiske vej til at opnå CO2-neutralitet inden 2030.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *