Hvordan kan du købe Sinopec Group aktier?

Olie markedet er enormt, og i Kina vokser middelklassen stadig: Et kinesisk olieselskab har muligheder nok til at øge sin rentabilitet. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man bedst investerer i Sinopec Group aktierne.

Hvor kan du købe aktier i Sinopec Group?

Flere og flere lande tilkendegiver, at de vil sige farvel til olie og andre fossile brændstoffer. Der vil dog gå lang tid, før alternativerne overtager markedet. Dermed kan du stadig opnå et godt resultat ved at investere i olieselskaber. Har du lyst til at købe Sinopec Group aktier? Du kan handle direkte med Sinopec Group-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Sinopec Group aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Sinopec Group aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen for Sinopec lige nu?

Er du nysgerrig efter aktiekursen på Sinopec? Grafen nedenfor viser, hvordan Sinopec s aktie har udviklet sig over den seneste periode. Du kan bruge knapperne til at åbne en gratis konto og begynde at investere i denne virksomhed.

Selskabsoplysninger om Sinopec:

Nedenfor finder du de vigtigste virksomhedsoplysninger om Sinopec .

Analyse af Sinopec:

Før man beslutter, om man skal købe eller sælge Sinopec-aktier, er det vigtigt at analysere aktien først. Nedenstående oversigt viser, hvordan Sinopec-aktien har udviklet sig i den seneste periode.

Aktiekurser de seneste 5 dage:

I tabellen nedenfor kan du se aktiekurserne for Sinopec de seneste 5 dage:

Hvad vil aktiekursen på Sinopec gøre i 2024?

Er du nysgerrig efter at vide, hvad analytikerne tror, at Sinopec vil gøre i 2024 og de kommende år? Ved hjælp af data fra Alpha Vantage har vi kombineret analytikernes prognoser. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om kursbevægelserne for Sinopec, og at denne forudsigelse ikke behøver at gå i opfyldelse. Lav altid din forskning!

Om virksomheden Sinopec Group

Den store petroleums og petrokemiske virksomhedsgruppe Sinopec Group blev etableret af staten i juli 1988 baseret på det tidligere China National Petrochemical Corporation. I 2018 blev Sinopec et aktieselskab. Sinopec Group er den største leverandør af olie og petrokemiske produkter i Kina. Virksomheden er også den næststørste producent af olie og gas i Kina.

Det er verdens største raffinerings virksomhed og den tredjestørste kemivirksomhed. Med 30.000 servicestationer i Kina er virksomheden Kinas største servicestation. Virksomheden tegner sig for 60% til 70% af alle rå olie håndteres af Kina. På nuværende tidspunkt fokuserer virksomheden på udvikling af skifergas i Kina.

Buying-Sinopec-stocks

Datterselskabet Sinopec

China Petrochemical and Chemical Corporation er et datterselskab af Sinopec Group. I dette datterselskab inkorporerede Sinopec Group en vigtig del af sine aktiviteter. I 2000 havde Sinopec 25 raffinaderier til sin rådighed. Med en årlig kapacitet på 130 millioner tons råolie ejede virksomheden cirka 50 % af al kinesisk raffinering kapacitet. Aktierne i Sinopec, grundlagt i 2000, blev noteret på børserne i Hong Kong, London og New York. Sinopec Group ejer 70% af aktierne i dette datterselskab.

Virksomhedens historie

China National Petrochemical Corporation, forgængeren for Sinopec Group, blev grundlagt i 1983. Denne virksomhed blev etableret for at bygge og drive raffinering kapacitet og den petrokemiske produktion. Virksomheden overtog 90 % af raffineringen af lokale myndigheder og forskellige ministerier.

Sinopec Group var det første kinesiske olieselskab, der foretog undervands efterforskning i Angola i samarbejde med BP. Virksomheden søgte også efter gas i Saudi Arabien. I 2009 blev det Schweiziske selskab Addax Petroleum opkøbt for 8,27 milliarder Canadiske Dollars. Dette selskab, som er aktivt i Vest Afrika og Mellemøsten, er en af de største olieproducenter i verden.

Virksomheden kan øge sin lønsomhed med disse internationale investeringer i fremtiden. Dette kan gøre det attraktivt at købe Sinopec aktier.

Forskning i kulstof neutralitet

I november 2020 etablerede Sinopec et strategisk partnerskab med tre institutioner for i fællesskab at forske i toppen af kulstofemissioner og kulstof neutralitet i energi og kemisk industri. Opinions ledere og eksperter inden for klimaændringer, energi og kemisk industri undersøger den strategiske vej til at opnå CO2-neutralitet inden 2030.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *