Hvordan kan man købe ServiceNow aktier?

Virksomheden IT-cloud-selskab ServiceNow automatiserer og forvalter IT service relationer på tværs af grænserne. Takket være denne service kan virksomhederne forstå et centraliseret registreringssystem for det. Virksomhederne kan også automatisere manuelle opgaver, standardisere processer og erstatte forældede systemer. Vil du investere i ServiceNow ved at købe aktierne? Find ud af, hvordan du kan investere i ServiceNow dig selv.

Hvor kan man købe ServiceNow aktier?

Hvis du har tillid til fremtiden for ServiceNow, kan du købe aktierne! Det er altid vigtigt at vælge et godt indgangspunkt. Spring ikke blindt! Undersøg i stedet virksomhedens fremtidige planer. På denne måde vil du være sikre, at du opnår de bedste resultater med din investering.

Har du lyst til at købe ServiceNow aktier? Du kan handle direkte med ServiceNow-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for ServiceNow aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for ServiceNow aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på ServiceNow?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på ServiceNow udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i ServiceNow kan købe og sælge.

ServiceNow Company Information

Nedenfor kan du se ServiceNow vigtigste virksomhedsinformation.

ServiceNow analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge ServiceNow, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan ServiceNow har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se ServiceNow aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør ServiceNow pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​ServiceNow vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om ServiceNow aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Hvad laver ServiceNow?

ServiceNow giver nu mulighed for at forbedre de ansattes arbejde. Ansatte arbejder ikke længere, som softwaren foreskriver: de arbejder på den måde, de ønsker. Selskabets kunder modtager det, de har brug for. De modtager det, når de har brug for det. Servicenow kalder dette “den smartere vej til workflowet”(”the smarter way to workflow”).

De digitale arbejdsstrømme, der leveres af ServiceNow, skaber stor erfaringer. De øger også arbejdstagernes og virksomhedernes produktivitet. Kompleksiteten af arbejdet forenkles af ServiceNow på en enkelt internetplatform.

Men hvad er et workflowet? Et workflow er en gentagelse af aktiviteter. Det viser hvordan en enkeltperson eller en gruppe mennesker opnår noget. De mellemliggende trin er angivet i arbejdsgangen. Det handler om den systematiske organisering af ressourcer i processoren til at konvertere dem til et slutresultat. Servicenow forsøger nu at forenkle disse former for processer.

ServiceNow shares

Hvad er ServiceNow?

ServiceNow er en platform. Denne platform kan bruges til ved automatiske arbejdsgange. Strømmene til automatisering af arbejdsgange kan opbygges af virksomheder selv. Det kan de gøre med den Flow designer, der er en ikke-kode/lav kode redaktør.

Bygningen udføres som regel uden kode. Når det er nødvendigt med en kode, er det stadig muligt at anvende den. Det er ikke interessant at lade kunderne automatisere deres arbejdsgange, for det skaber en enorm overlapning. Det var derfor, ServiceNow kom med en-of-box-workflows. Kunderne kan så se en arbejdsgang ved at trykke på en knap.

ServiceNow er en platform med applikationer

Servicenow besluttede at bygge applikationer ud over platformen. Disse applikationer tilfører arbejdsgangen værdi. F.eks. kan kunder gøre tingene synlige, eller de kan tilføje et billetsystem til støtte. På denne måde skabes der flere og flere arbejdsgange, også uden for IT.

Kunderne gør en bestemt form for workflow til en del selv. Virksomheden ønsker at hjælpe kunderne ved ofte på tilbyde arbejdsstrømme. Når der er meget efterspørgsel efter et bestemt workflow, udvikler ServiceNow det. Disse arbejdsgange bliver derefter anvendte uden for kassen. Fordelen for kunderne er, at de ikke længere behøver at opretholde selve arbejdsgangen.

ServiceNow gør mobil arbejde mulig

I 2019 meddelte U.S. IT sælger ServiceNow, at den ville tilbyde løsninger, der gør det muligt for ansatte at arbejde med mobilt udstyr. En af de måder, hvorpå de ansatte kan arbejde hjemmefra, er at tilbyde muligheden for at hente og sende rapporter ved hjælp af en mobil app. De kan også anvende mobil app ‘en til at godkende ferie ansøgninger.

Der udvikles forskellige apps. Med den Guided App Creator kan brugerne bygge applikationer i overensstemmelse med “det jeg ser, er det jeg får” princip. Med den mobile onboarding app kan rekrutteringen af nye medarbejdere digitaliseres og automatiseres.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *