Hvordan kan man købe Rite Aid aktier?

Ritual Aid er en stor Amerikansk apotekskæde. Med hensyn til størrelse har virksomheden og tredjepladser i USA. På Østkysten er det endda den største apotekskæde. På grund af dets indtægter er selskabet på 94. plads på Fortune 500 liste over de største Amerikanske virksomheder. Selskabets hovedkontor ligger i Camp Hill i Pennsylvania. Har du lyst til at investere i Rite Aid? I denne artikel kan man læse, hvor og hvordan man køber Rite Aid aktier. Du kan også finde den nuværende aktiekurs her.

Hvor kan man købe Rite Aid aktier?

Tror du at Rite Aid vil stige til store højder i fremtiden? Så kan det være attraktivt at købe Rite Aid aktier. Har du lyst til at købe Rite Aid aktier? Du kan handle direkte med Rite Aid-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Rite Aid aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Rite Aid aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Rite Aid?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Rite Aid udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Rite Aid kan købe og sælge.

 Rite Aid Company Information

Nedenfor kan du se Rite Aid vigtigste virksomhedsinformation.

 Rite Aid analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Rite Aid , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Rite Aid har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Rite Aid aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Rite Aid pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Rite Aid vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Rite Aid aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i Rite Aid?

Før man køber Rite Aid aktier, det er vigtigt at undersøge, om en investering i øjeblikket er fornuftig. En stor trussel mod Rite Aid er den stærke konkurrence. Internetgiganten Amazon er begyndt at sælge lægemidler online. Da folk i stigende grad køber og sælger produkter online, kan dette udgøre en stor trussel for fremtiden for Rite Aid.

Andre, mere traditionelle virksomheder konkurrerer også med Rite Aid for marked aktie: CSV Health klarer sig f.eks. godt i Amerika. For at opbygge en stærk position arbejder Rite Aid sammen med den Amerikanske regering under corona pandemien: Virksomheden har åbnet 25 selvtest steder i otte forskellige stater. Dette kan naturligvis yde et positivt bidrag til selskabs omdømme.

Et attraktivt sted at investere i Rite Aid er udbytte betalingerne. Aktionærerne modtager og hurtig årligt udbytte, så de med en investering i Rite Aid kan også opbygge en indkomst.

Men du skal være forsigtig, når du investerer i Rite Aid: Detailhandel virksomheder er ikke fremtiden, og de herlige dage ser ud til at være forbi. Den omvendte aktie sektor, hvor 20 aktier blev konverteret til 1 aktie, er et nyt eksempel herpå. Aktien er meget mindre værd end den plejede at være: For ikke så længe siden var en aktie mere værd end 200 dollars eller endda 1000 dollars på toppen. Rite Aid kan derfor være en bedre aktie for den aktive trader.

Rite Aid’ historie

Selskabets historie begynder i 1962. Så blev Theft Three Discount Center, den første butik, åbnet i Scranton i Pennsylvania. Navnet på den voksende selskab blev ændret til Rite Aid nogle få år senere. I 1968 blev selskabet et aktieselskab. Under symbolet RAD har selskaber aktier været omsættelige på New York Stock Exchange, børsen i New York siden 2017.

Virksomhedens vækst

Ritual Aid havde 420 steder i ti stater ti år efter at have åbnet sin første butik. Efter at have købt A-420 forretningen blev der tilføjet mere end 2000 steder. Andre erhvervelser, som erhvervelse af Gray Drug i 1987 og People’s 114 Unit Lane Drug i Ohio i 1989, øgede antallet af lokaliteter yderligere. Andre selskaber blev erhvervet efter 1989. F.eks. blev 1858 Eckerd Pharmacy og Brooks Pharmacy Stores overtaget i 2017. Disse butikker blev betalt 3,4 milliarder dollars og fik navnet Rite Aid.

Virksomheden indgik også en række partnerskaber med virksomheder. I 1999 blev der f.eks. indgået et partnerskab med General Nutrition Corporation. GNG ministrene blev en del af apoteker til Rite Aid.

Problemer for Rite Aid

Firmaet kom i problemer. Der opstod f.eks. problemer i 2004, hvor det blev hævdet, at virksomheden havde indgivet falske recepter med Amerikanske Sundhed forsikringsselskaber. Ritual Aid har besluttet at betale 7 millioner gylden.

Virksomheden kom også i vanskeligheder efter købet af 1850 Brook og Etape Stores i August 2007. Virksomhedens fane steg til rekordniveau det år. Da Rite Aid indledte integrationsprocessen, faldt nettoindkomsten kraftigt. Aktien mistede 75% af sin værdi. Den 11. september 2008 var der en aktie på 0,98 Amerikanske dollars.

Ingen fuld erhvervelse af Rite Aid af Wall Green

I 2017 afviste Wall Green en fuldt erhvervelse af sin tabsgivende industripartner Rite Aid. Hvorfor Rite Aid? Fordi denne erhvervelse sandsynligvis ikke har godkendelse fra regulatorerne. Imidlertid erhverves 2186 butikker for 5,2 milliarder dollars. På grund af svigt i den oprindelige fusionsaftale betaler Wall Green Rite Aid $ 325 millioner i erstatning.

Ingen erhvervelse af Rite Aid af Albertson

I 2018 den tidligere industripartner Albertson Rite Aid, herunder butikker, der ikke blev overtaget af Wall Green, at overtage hele selskabet. Denne fusion fandt dog heller ikke sted. Aktionærerne modsatte sig planen. Derfor blev den planlagte overtagelse annulleret. Tror du, der vil ske en overtagelse i fremtiden? Så kan det være interessant med investering i Rite Aid.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *