Hvordan kan man købe Regeneron aktier?

Regeneron er et farmaceutisk virksomhed der allerede har udviklet flere interessante lægemidler. Regeneron undersøger også en ny potentiel løsning på coronavirus. Har du lyst til at købe Regeneron aktier? I denne artikel ser vi på, hvordan man optager de bedste resultater med investeringer i Regeneron.

Hvor kan man købe Regeneron aktier?

Har du lyst til at købe Regeneron aktier? Du kan handle direkte med Regeneron-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Regeneron aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Regeneron aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er Regenerons aktiekurs?

Vil du vide, hvordan det går med Regenerons aktiekurs? I skemaet nedenfor kan du se, til hvilken pris du kan købe og sælge Regeneron-aktier:

Regeneron-virksomhedsoplysninger

Herunder kan du se Regenerons vigtigste virksomhedsoplysninger.

Analyse af Regeneron-aktier

Inden du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Regeneron, er det vigtigt først at analysere aktien nøje. I oversigten herunder kan du se, hvordan Regeneron har udviklet sig gennem den seneste periode.

Regeneron aktiekurser i løbet af de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se aktiekurserne for Regeneron for de sidste 5 dage:

Er det klogt at investere i Regeneron?

Regeneron nævnes ofte med virksomheder, der pludselig giver gode resultater på grund af coronavirus. Virksomheden er dog ikke helt interesseret i dette: Regeneron har udviklet nogle andre produkter til at være en interessant investering. Dette kan også ses i aktier beholdninger: virksomheden er meget mindre stabilt end f.eks. Novavax, som steg mere end 4000% i værdi, men senere tabte 30% i værdi igen.

Et corona lægemiddel kan derfor være positivt for Regeneron, men selv uden et nyt lægemiddel får virksomheden fordel af rentabiliteten. Derfor kan man overveje at investere i Regeneron.

Kort sagt om Regeneron

Det Amerikanske bioteknologiske firma Regeneron Pharmaceuticals har hjemsted i Eastview. Denne af i den Amerikanske delstat Tennessee ligger i nærheden af New York. Virksomheden, som kun har et forretningssegment, er engageret i udvikling, produktion og markedsføring af lægemidler.

Regeneron lægemiddeludvikling

Regeneron blev grundlagt i 1998 og er vokset til et selskab med flere filialer. Regeneron er kendt som udvikler af forskellige lægemidler til alvorlige og livstruende sygdomme. Ved at markedsføre banebrydende opskrifter, som en VEGF hæmmer og en interleukin blokker, betragter Regeneron som et selskab, der mestrer sidder erhverv.

Virksomheden foretager nu en undersøgelse af Cynatine og opskrifter baseret på tyrosinkinase. Dette selskab, som har tæt bånd til lægemiddelvirksomhederne Bayer og Sanofi, beskæftiger over 6.000 mennesker verden over.

Når man ser på en investering i Regeneron, det er meget vigtigt at holde øje med selskabet lægemiddeludvikling. Når det lykkes for Regeneron at bringe et nyt, lovende lægemiddel til markedet, kan aktiekursen stige kraftigt. Det kunne være en interessant tid at købe Regeneron aktier.

Har du lyst til at investere i Regeneron? Det er mulig! Firmaet er opført som REGN på US NASDAQ.

Udvikling af en agent mod corona

Det Amerikanske  farmaceutisk virksomhed Regeneron udvikler et mulig lægemiddel mod COVID-19 virus. Firmaet modtog en ordre på 450 millioner dollars fra den Amerikanske regering. Lægemiddelen, en cocktail af antivirale antistoffer, testes i øjeblikket.

Det testes, om stoffet kan anvendes til behandling af patienter, der er inficeret med COVID-19 virus, og om det kan forhindre infektion med denne virus. Siden foråret 2020 har virksomheden øget produktionen af denne vare til egen risiko. Den Amerikanske regerings ordre gør det muligt for virksomheden at øge produktionen yderligere. Hvis produktet efter den kliniske forsøgsperiode er godkendt til markedsføring, vil lægemiddelen være bredt tilgængeligt.

Denne udvikling kan have stor indflydelse på aktiekursen. Når man overvejer en investering i virksomheden, er det klogt at være opmærksom på dette.

Trumps eksperimentelle corona behandling

Efter U.S. President Donald Trump har testet positiv for coronavirus, blev behandlet med en eksperimentel cocktail af syntetisk antistoffer. Formanden modtog en dosis på 8 mm eksperimentelt lægemiddel REGN-COV2 udviklet af Regeneron. Efter hans hurtige bedring roste han Regeneron op til himlen: Andelen er 60% højere i oktober 2020 slutter i begyndelsen af 2020.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *