Hvordan kan man købe Regeneron aktier?

Regeneron er et farmaceutisk virksomhed der allerede har udviklet flere interessante lægemidler. Regeneron undersøger også en ny potentiel løsning på coronavirus. Har du lyst til at købe Regeneron aktier? I denne artikel ser vi på, hvordan man optager de bedste resultater med investeringer i Regeneron.

Hvor kan man købe Regeneron aktier?

Har du lyst til at købe Regeneron aktier? Du kan handle direkte med Regeneron-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Regenerons aktiekurs?

Har du lyst til at vide, hvordan Regenerals aktiekurs udvikler sig? I nedenstående graf kan du se på hvilken pris du kan købe Regeneron CFD aktier:

Er det klogt at investere i Regeneron?

Regeneron nævnes ofte med virksomheder, der pludselig giver gode resultater på grund af coronavirus. Virksomheden er dog ikke helt interesseret i dette: Regeneron har udviklet nogle andre produkter til at være en interessant investering. Dette kan også ses i aktier beholdninger: virksomheden er meget mindre stabilt end f.eks. Novavax, som steg mere end 4000% i værdi, men senere tabte 30% i værdi igen.

Et corona lægemiddel kan derfor være positivt for Regeneron, men selv uden et nyt lægemiddel får virksomheden fordel af rentabiliteten. Derfor kan man overveje at investere i Regeneron.

Kort sagt om Regeneron

Det Amerikanske bioteknologiske firma Regeneron Pharmaceuticals har hjemsted i Eastview. Denne af i den Amerikanske delstat Tennessee ligger i nærheden af New York. Virksomheden, som kun har et forretningssegment, er engageret i udvikling, produktion og markedsføring af lægemidler.

Regeneron lægemiddeludvikling

Regeneron blev grundlagt i 1998 og er vokset til et selskab med flere filialer. Regeneron er kendt som udvikler af forskellige lægemidler til alvorlige og livstruende sygdomme. Ved at markedsføre banebrydende opskrifter, som en VEGF hæmmer og en interleukin blokker, betragter Regeneron som et selskab, der mestrer sidder erhverv.

Virksomheden foretager nu en undersøgelse af Cynatine og opskrifter baseret på tyrosinkinase. Dette selskab, som har tæt bånd til lægemiddelvirksomhederne Bayer og Sanofi, beskæftiger over 6.000 mennesker verden over.

Når man ser på en investering i Regeneron, det er meget vigtigt at holde øje med selskabet lægemiddeludvikling. Når det lykkes for Regeneron at bringe et nyt, lovende lægemiddel til markedet, kan aktiekursen stige kraftigt. Det kunne være en interessant tid at købe Regeneron aktier.

Har du lyst til at investere i Regeneron? Det er mulig! Firmaet er opført som REGN på US NASDAQ.

Udvikling af en agent mod corona

Det Amerikanske  farmaceutisk virksomhed Regeneron udvikler et mulig lægemiddel mod COVID-19 virus. Firmaet modtog en ordre på 450 millioner dollars fra den Amerikanske regering. Lægemiddelen, en cocktail af antivirale antistoffer, testes i øjeblikket.

Det testes, om stoffet kan anvendes til behandling af patienter, der er inficeret med COVID-19 virus, og om det kan forhindre infektion med denne virus. Siden foråret 2020 har virksomheden øget produktionen af denne vare til egen risiko. Den Amerikanske regerings ordre gør det muligt for virksomheden at øge produktionen yderligere. Hvis produktet efter den kliniske forsøgsperiode er godkendt til markedsføring, vil lægemiddelen være bredt tilgængeligt.

Denne udvikling kan have stor indflydelse på aktiekursen. Når man overvejer en investering i virksomheden, er det klogt at være opmærksom på dette.

Trumps eksperimentelle corona behandling

Efter U.S. President Donald Trump har testet positiv for coronavirus, blev behandlet med en eksperimentel cocktail af syntetisk antistoffer. Formanden modtog en dosis på 8 mm eksperimentelt lægemiddel REGN-COV2 udviklet af Regeneron. Efter hans hurtige bedring roste han Regeneron op til himlen: Andelen er 60% højere i oktober 2020 slutter i begyndelsen af 2020.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *