Udbetaling Plus500 og hæve penge

På Plus500 kan du nemt lave en efterspørgsel om en udbetaling. I denne artikel viser vi dig, hvordan du hurtigt kan trække dine penge ud. Når du har opnået et godt overskud fra dine handelsaktiviteter, vil du måske bruge det en andet sted.

Hvilken betingelse findes for en udbetaling?

Før du kan hæve dine penge ud, er det vigtigt, at din konto er godkendt. Du skal have indsendt en gyldig kopi af din identifikation, så plus500 kan bekræfte din identitet. Dette er nødvendigt, fordi Plus500 overholder Europæiske retningslinjer og er under kontrol af Financial Conduct Authority, en finansiel vagthund der overvåger børsmæglere for tilrådeligt at håndtere kundernes aktiver.

Hvordan kan man hæve penge fra Plus500?

Godt, din konto er blevet godkendt, og nu er det tid til faktisk at hæve pengene ud! Naviger til fonde i Plus500 software.

Plus500_fonde

Tryk derefter på knappen Record.

Hæve_penge_Plus500

Her kan du overføre pengene til din bankkonto. Du skal udfylde det beløb, du vil overføre.

Udbetaling_penge_Plus500

Hvor lang tid tager det for dine penge at blive udbetalt?

Det tager normalt en til tre hverdage, før pengene krediteres til din konto. Hvis det tager længere tid at hæve dine penge, kan du kontakte Plus500s kundeservice. De kan hjælpe dig med din transaktion.

Betaler virkelig Plus500?

Plus500 laver altid udbetalinger. Virksomheden er børsnoteret hos Financial Conduct Authority, og på grund af denne regulering er de forpligtet til at handle fortroligt med kundernes midler. Enhver fortjeneste, som du måtte tjene, og din egen indbetaling kan altid hæves. Vil du vide mere om pålideligheden af Plus500? I denne artikel kan du læse alt hvad du behøver at vide om pålideligheden af Plus500.

Hvordan behandles din transaktion?

Når du har indsendt din efterspørgsel om udbetaling, trækkes din efterspørgsel beløb fra din saldo. Indtil anmodningen er behandlet, kan den stadig annulleres. Du kan gøre dette selv. Plus500 kan også annullere din efterspørgsel om udbetaling, når du har åbne positioner og ikke længere har penge nok på din konto.

Når din efterspørgsel om udbetaling er godkendt, kan den ikke længere annulleres. Beløbet krediteres snart din bankkonto.

Venligst bemærk, at du kun kan trække den uudnyttede saldo tilbage. Hvis der allerede er åbne positioner, kan du ikke medtage den krævede margen for disse positioner, før du har lukket positionerne.Har du lyst til at åbne en

konto med Plus500? Klik her og modtag $40.000 i demo-penge!

82% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!