Hvordan kan man købe Phillip Morris shares?

Tobaksindustrien har været enormt rentabel i årtier. Som et varemærke opbygger man hurtigt et regelmæssigt kundegrundlag, da cigaretter er vanedannende. En investering i en virksomhed som Philip Morris kan derfor være meget rentabel. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber Philips Morris aktier. Man kan også finde Philip Morris ‘sidste aktiekurs på denne side.

Hvordan kan man købe Philip Morris aktier?

Tobak miskrediteres regelmæssigt. Det er ikke overraskende når man tænker på at mange dør af den hvert år: Alene i Amerika dør næsten en halv million mennesker hvert år. Men det holder ikke investorerne væk. Det er ikke skørt, da aktierne stadig giver gode resultater.

Har du lyst til at købe Philip Morris aktier? Du kan handle direkte med Philip Morris-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Philip Morris aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Philip Morris aktiekurs?

I kraft af den seneste nyhed kan Philip Morris aktier svinge meget i værdi. I grafen nedenfor kan man med det samme se, hvordan CFD’ og Philip Morris har udført på det sidste. Med knapper kan man åbne en handel, når man har lyst.

Er det klogt at investere i Philip Morris?

Philip Morris har længe været en af de førende internationale tobaksproducenter. Det er derfor ikke tilfældigt, at dette selskab i årenes løb har udvidet sine aktiviteter til 180 forskellige lande. Denne mere eller mindre permanente situation, som Philip Morris har kunnet erhverve inden for tobaksproduktion sektoren, har sikret, at virksomheden betragter som en forholdsvis sikker investering. Mærket er velkendt, og almindelige rygere vælger ofte det samme mærke hele tiden.

Selv om Philip Morris har en solid markeret position og en forholdsvis stabil omsætning, er der også væsentlige risici at tage i betragtning. Disse risici gælder faktisk for alle virksomheder, der er en del af tobaks sektoren. Faktum er, at virksomhederne i dag er nødt til at stille grufulde billeder og iøjnefaldende advarsler på emballagen til deres cigaretter. På længere sigt skal de sikre, at folk giver op med at ryge tobak. Hvis det skulle ske, kunne det naturligvis have en stor indvirkning på Philip Morris ‘driftsresultater. Dette gør det desuden vanskeligere at tiltrække nye kunder til mærket.

buy Philip Morris shares

Philips Morris reagerer positivt på dette ved at anerkende sundheds risiciene. I disse dage man arbejder på produkterne, så de er mindre skadelige for menneskers sundhed. Det gør de ved at gøre tobak mindre varmt og dermed frigive færre skadelige kemikalier. Disse produkter er i dag specielt populære i Japan, men nu hvor folk bliver mere og mere bevidste om sundhedsrisici, kan deres popularitet fortsat være til fordel for at investere i Philip Morris, at tobak er forholdsvis godt, selv i økonomisk dårlige tidevand. Brugerne er ofte afhængig af cigaretter og giver ikke på det tidspunkt, hvor ryger. Desuden ryger folk bare jeg stressede tidevand. Det gør det til en forholdsvis sikker investering under økonomisk kriser.

En investering i Philip Morris kan derfor helt sikkert være attraktiv. Men man må spørge sig selv, om man ikke føler sig etisk tynget af at investere i en tobaksavl. Folk finder det i stigende grad anvendt ved investering i socialt ansvarlige virksomheder. Hvis denne tendens fortsætter, kan flere investorer beslutte at sælge deres, hvilken kan lægge pres på prisen.

Om virksomheden Philip Morris

En af de vigtigste tobaksproducenter på planeten hedder Philip Morris. På denne tidspunkt er selskab Philip Morris International Inc. aktiv i 180 forskellige lande. Selskabet blev grundlagt i 1847 og har flere datterselskaber. Selskabet er specialiseret i ikke blot fremstilling, men også salg af cigaretter og alle former for andre tobaksvarer. Philip Morris-aktierne er noteret på New Yorks fondsbørs med ticker ‘PM’.

En af verdens største tobaksproducenter

Mange cigaretmærker nyder ikke megen berømmelse og popularitet. Disse inkluderer navne som Marlboro, L & M og Chesterfield. Dette gælder naturligvis også Philip Morris mærket af samme navn.

Philip Morris selskab ikke ubetydelig virksomhed vedrører fremstilling af tobaksvarer eller løsninger, hvor valget ikke er at braende, men at opvarme tobakken. Virksomheden har markedsført disse produkter som `’produkter‘. med ‘reduceret risiko‘. Det skyldes, at de ville være betydeligt mindre skadelig og almindelig cigaretter.

Philip Morris historie

Philip Morris blev grundlagt i 1847. Virksomheden har hovedkontor i New York, men har også et operationscenter i Lausanne, Schweiz. Oprindeligt var Philip Morris en division af Altria Group. 31 Marts 2008 modtog selskabet sin notering på Euronext børsen i New York og Paris.

Fra det øjeblik fortsatte Philip Morris som et fuldstændigt uafhængigt selskab. Adskillelsen af de to virksomheder skete på tværs af regioner. Altria ville forblive aktiv i De Forenede Stater, mens de internationale aktiviteter blev overført til Philip Morris.

En mørk side i Philip Morris selskabets historie gik på i 2011. Det var på den tid, ved Philip Morris valgte på anlægge sag mod Australiens land. Hvad var grunden til denne retssag? Ifølge Philip Morris havde Australien ikke overholdt de frihandelsaftaler, der var aftalt mellem de to parter.

Den Australske regering havde faktisk truffet beslutningen om at sætte billeder af lungekræft på cigaretpakker. Sagen blev genstand for megen opmærksomhed. Modstanderne af voldgift har brugt den som eksempel til at vise, hvor frihandelsaftaler kan føre en. Der skulle jo ikke betales oprettelse af Australien til Philip Morris.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *