Hvordan kan man købe Phillip Morris shares?

Tobaksindustrien har været enormt rentabel i årtier. Som et varemærke opbygger man hurtigt et regelmæssigt kundegrundlag, da cigaretter er vanedannende. En investering i en virksomhed som Philip Morris kan derfor være meget rentabel. I denne artikel ser vi på, hvordan man køber Philips Morris aktier. Man kan også finde Philip Morris ‘sidste aktiekurs på denne side.

Hvordan kan man købe Philip Morris aktier?

Tobak miskrediteres regelmæssigt. Det er ikke overraskende når man tænker på at mange dør af den hvert år: Alene i Amerika dør næsten en halv million mennesker hvert år. Men det holder ikke investorerne væk. Det er ikke skørt, da aktierne stadig giver gode resultater.

Har du lyst til at købe Philip Morris aktier? Du kan handle direkte med Philip Morris-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Philip Morris aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Philip Morris aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Philip Morris ?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Philip Morris udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Philip Morris kan købe og sælge.

Philip Morris Company Information

Nedenfor kan du se Philip Morris vigtigste virksomhedsinformation.

Philip Morris analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Philip Morris , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Philip Morris har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Philip Morris aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Philip Morris pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Philip Morris vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Philip Morris aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i Philip Morris?

Philip Morris har længe været en af de førende internationale tobaksproducenter. Det er derfor ikke tilfældigt, at dette selskab i årenes løb har udvidet sine aktiviteter til 180 forskellige lande. Denne mere eller mindre permanente situation, som Philip Morris har kunnet erhverve inden for tobaksproduktion sektoren, har sikret, at virksomheden betragter som en forholdsvis sikker investering. Mærket er velkendt, og almindelige rygere vælger ofte det samme mærke hele tiden.

Selv om Philip Morris har en solid markeret position og en forholdsvis stabil omsætning, er der også væsentlige risici at tage i betragtning. Disse risici gælder faktisk for alle virksomheder, der er en del af tobaks sektoren. Faktum er, at virksomhederne i dag er nødt til at stille grufulde billeder og iøjnefaldende advarsler på emballagen til deres cigaretter. På længere sigt skal de sikre, at folk giver op med at ryge tobak. Hvis det skulle ske, kunne det naturligvis have en stor indvirkning på Philip Morris ‘driftsresultater. Dette gør det desuden vanskeligere at tiltrække nye kunder til mærket.

buy Philip Morris shares

Philips Morris reagerer positivt på dette ved at anerkende sundheds risiciene. I disse dage man arbejder på produkterne, så de er mindre skadelige for menneskers sundhed. Det gør de ved at gøre tobak mindre varmt og dermed frigive færre skadelige kemikalier. Disse produkter er i dag specielt populære i Japan, men nu hvor folk bliver mere og mere bevidste om sundhedsrisici, kan deres popularitet fortsat være til fordel for at investere i Philip Morris, at tobak er forholdsvis godt, selv i økonomisk dårlige tidevand. Brugerne er ofte afhængig af cigaretter og giver ikke på det tidspunkt, hvor ryger. Desuden ryger folk bare jeg stressede tidevand. Det gør det til en forholdsvis sikker investering under økonomisk kriser.

En investering i Philip Morris kan derfor helt sikkert være attraktiv. Men man må spørge sig selv, om man ikke føler sig etisk tynget af at investere i en tobaksavl. Folk finder det i stigende grad anvendt ved investering i socialt ansvarlige virksomheder. Hvis denne tendens fortsætter, kan flere investorer beslutte at sælge deres, hvilken kan lægge pres på prisen.

Om virksomheden Philip Morris

En af de vigtigste tobaksproducenter på planeten hedder Philip Morris. På denne tidspunkt er selskab Philip Morris International Inc. aktiv i 180 forskellige lande. Selskabet blev grundlagt i 1847 og har flere datterselskaber. Selskabet er specialiseret i ikke blot fremstilling, men også salg af cigaretter og alle former for andre tobaksvarer. Philip Morris-aktierne er noteret på New Yorks fondsbørs med ticker ‘PM’.

En af verdens største tobaksproducenter

Mange cigaretmærker nyder ikke megen berømmelse og popularitet. Disse inkluderer navne som Marlboro, L & M og Chesterfield. Dette gælder naturligvis også Philip Morris mærket af samme navn.

Philip Morris selskab ikke ubetydelig virksomhed vedrører fremstilling af tobaksvarer eller løsninger, hvor valget ikke er at braende, men at opvarme tobakken. Virksomheden har markedsført disse produkter som `’produkter‘. med ‘reduceret risiko‘. Det skyldes, at de ville være betydeligt mindre skadelig og almindelig cigaretter.

Philip Morris historie

Philip Morris blev grundlagt i 1847. Virksomheden har hovedkontor i New York, men har også et operationscenter i Lausanne, Schweiz. Oprindeligt var Philip Morris en division af Altria Group. 31 Marts 2008 modtog selskabet sin notering på Euronext børsen i New York og Paris.

Fra det øjeblik fortsatte Philip Morris som et fuldstændigt uafhængigt selskab. Adskillelsen af de to virksomheder skete på tværs af regioner. Altria ville forblive aktiv i De Forenede Stater, mens de internationale aktiviteter blev overført til Philip Morris.

En mørk side i Philip Morris selskabets historie gik på i 2011. Det var på den tid, ved Philip Morris valgte på anlægge sag mod Australiens land. Hvad var grunden til denne retssag? Ifølge Philip Morris havde Australien ikke overholdt de frihandelsaftaler, der var aftalt mellem de to parter.

Den Australske regering havde faktisk truffet beslutningen om at sætte billeder af lungekræft på cigaretpakker. Sagen blev genstand for megen opmærksomhed. Modstanderne af voldgift har brugt den som eksempel til at vise, hvor frihandelsaftaler kan føre en. Der skulle jo ikke betales oprettelse af Australien til Philip Morris.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *