Om os

alex mostert trading.info ejer

Trading.info administreres af SiteDiensten, en ung og dynamisk internetvirksomhed. Jeg, Alex Mostert, er ejer af trading.info. Jeg ligner nok ikke den gennemsnitlige ejer af en hjemmeside om investering, men det passer godt med budskabet på denne hjemmeside.

Med trading.info vil jeg vise dig, hvordan du investerer på en tilgængelig måde. Mange unge venter for længe med at investere, hvilket betyder, at de går glip af mange afkast.

Tillid og ærlighed er meget vigtigt for mig. Derfor siger jeg ærligt, at denne hjemmeside drives af en ung iværksætter, og at der ikke er fast personale. Sammen med freelancere sørger jeg for, at hjemmesiden forbliver interessant, og jeg sørger for, at der løbende tilføjes nyt indhold.

Denne hjemmeside er tilgængelig for alle: Teksterne er skrevet på forståeligt sprog så selv begyndere kan komme i gang med det samme. Du kan altid kontakte os, hvis noget ikke er klart.

Hvem er Alex Mostert?

Jeg blev født i en lille landsby i Holland: Heemskerk. Efter omkring 18 år var jeg træt af det og flyttede til storbyen: Amsterdam. Jeg har altid elsket at drive forretning, og jeg planlægger ikke at gå på pension foreløbigt.

Vil du oprette forbindelse?

Du kan finde mig på LinkedIN og Instagram!

Hvordan startede jeg beleggen.info?

I 2010 startede jeg allerede min første hjemmeside om investering: deonlinebelegger.nl. På det tidspunkt begyndte jeg bare selv at handle og gik stadig i gymnasiet. I pausen tjekkede jeg min telefon for at se, om olieprisen allerede var steget: ind imellem købte og solgte jeg nogle tønder olie.

Gennem årene besøgte jeg mange konferencer og læste mange bøger. På grund af dette voksede min viden mere og mere, og jeg besluttede, at jeg ville dele denne viden med andre mennesker. I dag er trading.info blevet et fænomen, der kan læses på mere end 10 sprog.

Hvordan investerer jeg mig selv?

Jeg tror altid stærkt på at praktisere det, du forkynder. Jeg er aktiv på børsen og har investeret i årevis. Tidligere var jeg primært aktiv i at handle prisforskelle ved at bruge CFD’er. Denne spekulation gik godt for mig, men tog meget tid. På et tidspunkt begyndte jeg derfor at opbygge en langsigtet investeringsportefølje, så jeg fuldt ud kunne bruge min tid på udviklingen af trading.info.

Jeg læser mange analyser, og jeg leder altid efter aktier med højt vækstpotentiale. Jeg har en investeringskonto hos flere mæglere, og jeg køber aktierne der på lang sigt. Hver måned indbetaler jeg også faste beløb i forskellige indeksfonde og jeg investerer desuden i mindre skala i fast ejendom. I 2020 købte jeg min første investeringsejendom, som nu også genererer lejeindtægter.

Med tiden har min investeringsstrategi ændret sig: Der er ingen enkelt perfekt investeringsmetode. Det er derfor tilrådeligt at undersøge nøje, hvilken investeringsmetode der passer dig bedst. På den måde kan du opnå et godt afkast på længere sigt uden at miste søvn.

Planlægning af dit liv

Personligt synes jeg frihed er meget vigtigt. Entreprenørskab og investering er for mig de to måder, hvorpå jeg gør det muligt at gøre, hvad jeg vil, når jeg vil. Det er netop ved ikke at skulle gøre noget, at man nogle gange begynder at få lyst til at gøre mere. For eksempel gennemførte jeg to bachelorer af interesse, ikke fordi jeg har brug for det til et job.

Jeg elsker også at rejse: Jeg håber at rejse rundt i verden i de kommende år. Måske møder jeg dig et sted på den anden side af jorden!

Vores forfattere

Ryan Donato

Ryan er en passioneret forfatter med kærlighed til historiefortælling. Han opdagede sin passion for at skrive i en ung alder og har finpudset sine færdigheder lige siden. Ryan er en sportsentusiast og nyder at følge den seneste udvikling inden for sportens verden. Han har også en stor interesse for økonomi og lærer konstant om investeringer og privatøkonomi.

Ryan elsker at tage på udendørseventyr, når han ikke skriver eller læser. Uanset om han vandrer, camperer eller udforsker nye steder, nyder han at være i naturen og opleve alt, hvad den byder på.

Ryans forfatterskab afspejler ofte hans interesser og oplevelser, med temaer om sport, økonomi og eventyr, der ofte optræder i hans arbejde. Han tror på, at alle har en historie at fortælle og håber at inspirere andre til at dele deres historier gennem sit forfatterskab.

Ryan Donato

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!