Køb af Numeraire: hvordan kan man investere i Numeraire (NMR)?

Kryptovalutaer er, som du sikkert ved, ekstremt populære blandt investorer. Derfor synes mange mennesker, at det er et godt aktiv at investere i sig selv. Dette skyldes især, at mange projekter giver høje afkast. Et af de mindre kendte projekter i øjeblikket er Numeraire. På grund af dette projekts potentiale vælger flere og flere investorer at investere i denne digitale valuta. Er du også nysgerrig efter, hvad Numeraire er, og om det er nyttigt at investere i det? Sørg for at læse denne artikel, for nedenfor finder du de vigtigste oplysninger, du muligvis har brug for.

Hvor kan man købe Numeraire (NMR)?

Numeraire er en lovende kryptovaluta med en original tilgang. Mønten bruges til at stille videnskabelige finansielle modeller til rådighed. Kryptovalutaen bør tilskynde forskere til at dele deres resultater, da de nu kan belønnes økonomisk for at gøre det. Men hvordan kan du egentlig selv investere i Numeraire?

Vil du købe Numeraire på lang sigt, og kan du lide at holde fuld kontrol over kryptovaluta? Så er Binance en god mulighed! Hos Binance kan du købe krypto mønter til hidtil uset lave transaktionsomkostninger: du betaler aldrig mere end 0,1%. Brug knappen herunder til straks at åbne en konto hos Binance:

Nyder du en permanent rabat på 20% på alle dine transaktionsomkostninger?

Beklager, denne Bitvavo – widget understøttes ikke af din browser. Hvordan kan man aktivt investere i Numeraire?

Kryptovalutaer som Numeraire svinger konstant i værdi. Du kan udnytte dette ved at åbne CFD -positioner på både faldende og stigende priser. På eToro kan du aktivt handle krypto mønter ved hjælp af CFD’er. Det gode er, at du kan prøve eToro med en demo, helt gratis og uden risiko. Brug knappen herunder til at åbne en øjeblikkelig konto på eToro:

Det er risiko for din kapital. Andre omkostninger gælder, venligst besøg: etoro.com/da-dk/trading/fees/

Hvad betyder Numeraire? – projektets mål

Inden du bare kan begynde at investere, skal du vide, hvor du lægger dine penge. Derfor er det vigtigt at se på målet med projektet bag Numeraire. Numeraire er en særlig type digital valuta skabt af den velkendte hedgefond Numeraire. Dette projekt blev oprettet for at tilskynde forskere til at forudsige finansielle modeller ved hjælp af krypterede data, der blev leveret til dem. Virksomheden bruger en blanding af data videnskab, maskinlæring, kunstig intelligens og kryptografi for at nå deres mål. Dette er et af de få projekter, der virkelig formår at adressere videnskab.

Numeraire tillader forskere at kryptere deres data til enhver tid, hvilket gør det mere sikkert at downloade fra en anden enhed. Dataene bruges derefter af forskerne til at skabe modeller, der forudsiger markedsbevægelser. Modellerne er skabt ved hjælp af en blanding af maskinlæring algoritmer og kunstig intelligens. Numeraire betaler forskerne med topmodellerne i Bitcoin. De udbetaler dog også i det indfødte ERC20 -token Numeraire (NMR). Dette er den valuta, der bruges på selve platformen. NMR bruges af forskere til at forme deres modeller. Derfor har token NMR faktisk to forskellige funktioner på platformen.

Hvordan fungerer Numeraire?

The project behind Numeraire can certainly experience growth if it can help the different types of hedge funds to create strategies. But how exactly does Numeraire work? Numeraire holds a competition every week in which scientists gain access to updated data. They then use this to create their financial models and upload them onto the platform. The models are then tested on real-world markets for three weeks. The scientists who have done the best work are rewarded for their services. Since they are paid in Bitcoin, this can quickly add up.

Forskerne forventes at satse et antal numeriske tokens (NMR) på deres modeller for at forhindre nogen i uretfærdigt at tage prisen. Forskerne med de succesrige modeller får deres NMR – tokens tilbage samt en ekstra Bitcoin – udbetaling. Så dette kan faktisk ses som en slags sikkerhed, der er placeret for at deltage i konkurrencen. Numeraire – tokens placeret på tabende modeller brændes. Da der kun er et begrænset antal Numeraire – tokens, stiger prisen ved at brænde disse mønter. På denne måde kan du få et godt afkast af dine investeringer i Numeraire.

Investere i Numeraire igennem en børs

Hvis du gerne vil investere i Numeraire, er dette helt sikkert muligt som nybegynder. Måske vil du være i stand til at bestille en god retur. Hvor kan du gå hen nu for at investere i Numeraire, undrer du dig måske? Den nemmeste måde at investere i Numeraire selv er via en børs. Dette er et sted, der kan sammenlignes med en almindelig børs, først da handler det om handel med kryptokurver. Tænk på det som et sted, hvor udbud og efterspørgsel kommer sammen.

Der er mange krypto -udvekslinger derude i øjeblikket. Hvis du vælger en velkendt børs som Bitvavo, vil du også kunne investere sikkert. Efter købet er det muligt at gemme dine tokens eller overføre dem til din tegnebog.

Konklusion – skulle man investere i Numerical?

Hvis du efter at have læst denne artikel tror, at Numeraire vil opleve stor vækst, er det måske ikke en dårlig idé at investere i projektet selv. Den særlige teknik gør det bestemt til et projekt at holde øje med.

Nu hvor der er mange specialister, der tror, at Numeraire kunne spille en vigtig rolle, er det bestemt en god mulighed at tage. Om du skal købe Numeraire er selvfølgelig helt afhængig af din egen personlige holdning til kryptomarkedets fremtid. Under alle omstændigheder har oplysningerne i denne artikel givet dig en bedre idé om de fordele, Numeraire har at tilbyde.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *