Et besøg på Plus500’s kontor

Sidste sommer rejste jeg gennem Israel, de Palæstinensiske områder og Jordan. Selvfølgelig vil jeg ikke genere dig her med rejsehistorier om eventyr i en varm ørken. Tilfældigvis kan Plus500 hovedkontoret dog findes i Haifa i Israel, og de var venlige nok til at modtage mig og nogle venner. I denne artikel vil jeg give dig et kort indtryk af Plus500 kontoret.

Det, der umiddelbart slog os, er, at de er meget gæstfrie hos Plus500. De betalte ikke kun for vores middag, men også for taxaer til og fra kontoret, og de arrangerede en omfattende frokost for os i deres konference lokale.

IMG 0020

Derefter fik vi en rundvisning i alle virksomhedens afdelinger. Det, der umiddelbart bemærkes, er, at alle medarbejdere er meget glade. Det er forståeligt, når man tænker på, at alle kan spise gratis is, og at der er en PlayStation på gangen.

På et tidspunkt mødte vi også CEO’en for Plus500 og grundlæggerne af virksomheden. Det er rart at se, hvordan hele atmosfæren hos Plus500 er uformel; selv ejerne af virksomheden, som nogle gange ejer hundredvis af millioner i Plus500 aktier, går simpelthen rundt i normale skjorter. Den ældste medarbejder er 35; det er derfor helt klart en ung virksomhed.

IMG 6608

Alt i det hele taget er det imponerende, hvad Plus500 har opnået, især når man tænker på, at de kun har eksisteret siden 2008 og allerede har en markedsværdi på flere hundrede millioner. Besøget i virksomheden var rart, og det gav mig endnu mere tillid til pålideligheden af Plus500.

Nu hvor jeg har set, hvem der arbejder hos Plus500, vil jeg arbejde endnu mere med dem. Nedenfor kan du se et billede af virksomhedens kundeserviceteam.

IMG 0036

Klik her for at åbne (demo) konto ved Plus500 >>

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *