Hvordan kan man købe KFC aktier?

KFC er et meget populært fastfood mærke med mere end 20.000 filialer. Det er imidlertid ikke direkte muligt at investere i KFC: KFC er en del af Yum! Brands, der også inkluderer kæderne Pizza Hut og Taco Bell. Vil du investere i KFC ved at købe Yum! Brands aktier? I denne artikel kan du læse alt hvad du behøver at vide om køb af KFC-aktier. Du kan også finde den seneste aktiekurs for KFC her.

Hvor kan man købe KFC aktier?

Som vi nævnte tidligere, kan du ikke investere direkte i KFC-aktier. Du kan dog købe Yum! Brands aktier, som du også bliver en direkte medejer af Pizza Hut og Taco Bell. Det tilrådes derfor at undersøge alle disse kæder, inden du køber aktierne. Dette giver dig en god idé om, hvordan virksomheden driver forretning.

Har du lyst til at købe KFC aktier? Du kan handle direkte med KFC-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Hvordan kan man aktivt handle med KFC aktier?

Aktier bevæger sig sjældent op og ned i en lige linje. Under indflydelse af nyheder og svingende resultater kan prisen på en aktie stige såvel som falde i en periode. Du kan reagere på dette ved aktivt at spekulere i en virksomheds prisudvikling. Du kan gøre dette ved at placere ordrer på bunden og toppen af prisklassen. Med for eksempel teknisk analyse du kan bestemme, hvad der kan være et godt tidspunkt at købe.

Vil du aktivt investere i KFC-aktier ved at spekulere i Yum!Brands aktier? Åbn en konto hos CFD børsmægleren Plus500 for at prøve de forskellige muligheder for dig selv. Takket være den gratis demo løber du ikke nogen risiko. Åbn en konto med det samme:

Der tabes penge på 86% af CFD-detailkontiene.

Hvad er nuværende aktiekurs på KFC eller !Yum Brands?

Er du nysgerrig efter, hvordan KFC klarer sig? Så kig på CFD-aktiekursen på Yum Brands! Du kan bruge knapperne til at åbne en investering, når du vil

Om virksomheden KFC

Fastfoodkæden KFC Corporation (Kentucky Fried Chicken) sælger kyllingeprodukter. Grundlæggeren af denne franchisekæde er Harland David Sanders. Han grundlagde kæden i sin nuværende form i 1952. Allerede i 1940 havde Sanders udviklet en ny opskrift til forberedelse af kylling. Takket være denne nye opskrift kunne kyllingen tilberedes på kort tid, hvilket bidrog til virksomhedens enorme succes. Virksomheden har filialer i mere end 100 lande, men hovedkontoret er stadig i Kentucky..

Køb af KFC-aktier

Produkterne solgte af KFC

Kyllinge produkterne, der sælges af KFC, fremstilles efter en bestemt forretning opskrift. Fritering finder sted under højt tryk, hvilket drastisk reducer forberedelse tiden. Det vigtigste produkt er kylling med en sprød skorpe. Der serveres dog også andre retter: eksempler på andre retter inkluderer kyllingeburger, wraps, chips og desserter.

Genkendelige restauranter

KFC har ligesom de fleste andre fastfood-restauranter et genkendeligt interiør. Farverne hvid og rød dominerer. Besøgende kan placere deres ordre ved en skranke med en række kasseapparater. Normalt får de deres ordre inden for få minutter. Der er et stærkt oplyst spiseplads med forskellige tv-skærme. På fjernsynet viser virksomheden videoklip, sange og information om virksomheden KFC.

Kritik af dyrerettigheds organisationen PETA

Dyrerettigheds Organisationen PETA hævder, at kyllinger behandles dyrevenligt af leverandørerne af KFC. Kyllingerne opbevares i rum, der er for små, de behandles uhygiejnisk, og døende kyllinger holdes i live med antibiotika. Kyllinger koges også levende.

Videoer lavet af PETA med billeder af hønsegårde er beviset. Oprindeligt afviste KFC anklagerne. I 2003 vedtog virksomheden et forslag fra PETA om at forbedre kyllingers levevilkår. Ifølge PETA har intet på trods af dette engagement ændret sig.

Folk finder det stadig vigtigere, at virksomheder opererer på en socialt ansvarlig måde. KFC er ingen undtagelse: det er derfor klogt at være ekstra forsigtig med investeringer i KFC. Når investorer vender ryggen til virksomheden på grund af dens dyrevenlige praksis, kan aktiekursen falde kraftigt.

Kritik fra andre organisationer

  • Ifølge Greenpeace America ødelagde KFC stykker af Amazonas regnskov for deres restauranter.
  • Ifølge Wakker Dier er KFC en af de fastfoodrestauranter, der bruger slagte kyllinger. De forsøger at overtale virksomheden til at stoppe med at bruge slagtekyllinger med en video, der siger “Explore the KFC-bucket”.

Hundredvis af mennesker syge efter at have besøgt en afdeling af KFC

I februar 2019 blev hundreder af mongoler syge efter at have besøgt en afdeling af KFC i hovedstaden Ulaanbaatar. Blandt andet led de af maveproblemer og diarré. Mere end fyrre mennesker måtte indlægges. Ifølge sundhedsvæsenet var vand og læskedrikke forurenet med bakterier årsagen til disse sundhedsmæssige problemer. Deres undersøgelse viser, at KFC-stedet alvorligt havde overtrådt de hygiejneregler, som stedet blev holdt ansvarlig for.

Test med veganske chicken nuggets

Den 27. august 2019 fandt en test med veganske chicken nuggets sted på et af KFCs websteder i USA. Under denne test modtog kunderne deres ordre og en gratis portion veganske kyllingemad. Testen kan senere udvides til flere grene eller endda til en landsdækkende prøve.

Tror du, at denne udvikling vil hjælpe med at opbygge et grønnere image til KFC? I så fald kan det være interessant at købe KFC-aktier.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *