Hvordan kan man købe KFC aktier?

KFC er et meget populært fastfood mærke med mere end 20.000 filialer. Det er imidlertid ikke direkte muligt at investere i KFC: KFC er en del af Yum! Brands, der også inkluderer kæderne Pizza Hut og Taco Bell. Vil du investere i KFC ved at købe Yum! Brands aktier? I denne artikel kan du læse alt hvad du behøver at vide om køb af KFC-aktier. Du kan også finde den seneste aktiekurs for KFC her.

Hvor kan man købe KFC aktier?

Som vi nævnte tidligere, kan du ikke investere direkte i KFC-aktier. Du kan dog købe Yum! Brands aktier, som du også bliver en direkte medejer af Pizza Hut og Taco Bell. Det tilrådes derfor at undersøge alle disse kæder, inden du køber aktierne. Dette giver dig en god idé om, hvordan virksomheden driver forretning.

Har du lyst til at købe KFC aktier? Du kan handle direkte med KFC-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for KFC aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for KFC aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 80% af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på KFC ?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på KFC udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i KFC kan købe og sælge.

KFC Company Information

Nedenfor kan du se KFC vigtigste virksomhedsinformation.

KFC analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge KFC, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan KFC har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se KFC aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør KFC pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​KFC vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om KFC aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Om virksomheden KFC

Fastfoodkæden KFC Corporation (Kentucky Fried Chicken) sælger kyllingeprodukter. Grundlæggeren af denne franchisekæde er Harland David Sanders. Han grundlagde kæden i sin nuværende form i 1952. Allerede i 1940 havde Sanders udviklet en ny opskrift til forberedelse af kylling. Takket være denne nye opskrift kunne kyllingen tilberedes på kort tid, hvilket bidrog til virksomhedens enorme succes. Virksomheden har filialer i mere end 100 lande, men hovedkontoret er stadig i Kentucky..

Køb af KFC-aktier

Produkterne solgte af KFC

Kyllinge produkterne, der sælges af KFC, fremstilles efter en bestemt forretning opskrift. Fritering finder sted under højt tryk, hvilket drastisk reducer forberedelse tiden. Det vigtigste produkt er kylling med en sprød skorpe. Der serveres dog også andre retter: eksempler på andre retter inkluderer kyllingeburger, wraps, chips og desserter.

Genkendelige restauranter

KFC har ligesom de fleste andre fastfood-restauranter et genkendeligt interiør. Farverne hvid og rød dominerer. Besøgende kan placere deres ordre ved en skranke med en række kasseapparater. Normalt får de deres ordre inden for få minutter. Der er et stærkt oplyst spiseplads med forskellige tv-skærme. På fjernsynet viser virksomheden videoklip, sange og information om virksomheden KFC.

Kritik af dyrerettigheds organisationen PETA

Dyrerettigheds Organisationen PETA hævder, at kyllinger behandles dyrevenligt af leverandørerne af KFC. Kyllingerne opbevares i rum, der er for små, de behandles uhygiejnisk, og døende kyllinger holdes i live med antibiotika. Kyllinger koges også levende.

Videoer lavet af PETA med billeder af hønsegårde er beviset. Oprindeligt afviste KFC anklagerne. I 2003 vedtog virksomheden et forslag fra PETA om at forbedre kyllingers levevilkår. Ifølge PETA har intet på trods af dette engagement ændret sig.

Folk finder det stadig vigtigere, at virksomheder opererer på en socialt ansvarlig måde. KFC er ingen undtagelse: det er derfor klogt at være ekstra forsigtig med investeringer i KFC. Når investorer vender ryggen til virksomheden på grund af dens dyrevenlige praksis, kan aktiekursen falde kraftigt.

Kritik fra andre organisationer

  • Ifølge Greenpeace America ødelagde KFC stykker af Amazonas regnskov for deres restauranter.
  • Ifølge Wakker Dier er KFC en af de fastfoodrestauranter, der bruger slagte kyllinger. De forsøger at overtale virksomheden til at stoppe med at bruge slagtekyllinger med en video, der siger “Explore the KFC-bucket”.

Hundredvis af mennesker syge efter at have besøgt en afdeling af KFC

I februar 2019 blev hundreder af mongoler syge efter at have besøgt en afdeling af KFC i hovedstaden Ulaanbaatar. Blandt andet led de af maveproblemer og diarré. Mere end fyrre mennesker måtte indlægges. Ifølge sundhedsvæsenet var vand og læskedrikke forurenet med bakterier årsagen til disse sundhedsmæssige problemer. Deres undersøgelse viser, at KFC-stedet alvorligt havde overtrådt de hygiejneregler, som stedet blev holdt ansvarlig for.

Test med veganske chicken nuggets

Den 27. august 2019 fandt en test med veganske chicken nuggets sted på et af KFCs websteder i USA. Under denne test modtog kunderne deres ordre og en gratis portion veganske kyllingemad. Testen kan senere udvides til flere grene eller endda til en landsdækkende prøve.

Tror du, at denne udvikling vil hjælpe med at opbygge et grønnere image til KFC? I så fald kan det være interessant at købe KFC-aktier.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *