Hvordan kan man købe Johnson & Johnson aktier?

Johnson & Johnson er verdens største og mest forskelligartede sundhedsorienterede virksomhed . Med mere end 250 forskellige afdelinger findes der mange forskellige sorter i virksomheder, hvilket kan gøre det til en attraktiv investering. Men hvad er den bedste metode til at købe Johnson & Johnson aktier, og hvad er den nuværende aktiekurs? I denne artikel for at finde alle de oplysninger, du har brug for.

Hvor kan man købe Johnson & Johnson’ aktier?

Johnson & Johnson kan være en god tilføjelse til en velbalanceret aktieportefølje. Fordi virksomheden er aktiv i forskellige regioner og sektorer, tilføjer de omgående en god risikospredning til deres portefølje. Desuden betaler aktien årligt et fast og stabilt udbytte, hvilket betyder, at aktierne også genererer en indkomst.

Har du lyst til at købe Johnson & Johnson aktier? Du kan handle direkte med Johnson & Johnson-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Johnson & Johnson aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Johnson & Johnson aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på Johnson & Johnson?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på Johnson & Johnson udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i Johnson & Johnson kan købe og sælge.

Johnson Company Information

Nedenfor kan du se Johnsons vigtigste virksomhedsinformation.

Johnsons analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge Johnson, er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan Johnson har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se Johnsons aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør Johnsons pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​Johnson vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om Johnsons aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Om Johnson & Johnson, virksomheden

Det Amerikanske selskab Johnson & Johnson er aktiv inden for lægemiddelindustrien i hele verden. Både medicinske og forbrugerprodukter fremstillet af virksomheden. Virksomheden har tre afdelinger: Medicinsk udstyr, Medicin og Forbrugerprodukter.

Lægemiddelvirksomheden tegnede sig for 50% af salget i 2019, mens forbrugerprodukter tegnede sig for 16% af salget. Halvdelen af den samlede omsætning for dette globalt aktive selskab, 80 mia. EUR i 2019, er opnået i USA. Johnson & Johnson har hovedkvarter i byen New Brunswick i New Jersey.

Buy Johnson Johnson shares

Virksomhedens historie

Johnson & Johnson blev grundlagt i 1886 af brødre Robert Wood Johnson, James Wood Johnson og Edward Mead Johnson. Deres virksomhed var den første til at markedsføre et bandage produkt med bakteriedræbende egenskaber.

Der blev overtaget flere andre selskaber. Det Belgiske selskab Janssen Pharmaceutica blev erhvervet i 1961. I 1999 blev Centocor, nu Janssen Biotech, erhverv. Virksomheden Pfizer “forbruger division” blev erhvervet i 2006.

I oktober 2010 tilbød Johnson & Johnson 1,75 mia. EUR for de resterende aktier i det Nederlandske selskab Crucell, hvoraf den allerede ejede 18%. Denne overtagelse blev afsluttet i februar 2011. Crucell sluttede sig til Janssen Pharmaceutica i Oktober 2014. I august 2020 blev selskabet overtaget af Momenta Pharmaceuticals. Dette firma udvikler biologiske lægemidler til behandling af sjældne immunsygdomme.

Som du kan se, er Johnson & Johnson aktiv med hensyn til at købe andre firmaer. Dette kan være en smart strategi: Den øger virksomhedens produktudbud og spreder risici på tværs af forskellige kategorier så meget som mulig. Når virksomheden foretager en intelligent erhvervelse, kan dette være en god grund til at købe Johnson & Johnson aktier.

Johnson & Johnson bliver offentlig

I 1944 blev selskabet noteret på børsen i New York. Selskabet er noteret på Dow Jones ‘industrielle gennemsnits indeks.

Virksomheden Johnson & Johnson: Kontroverser

Virksomheden roste receptpligtig medicin, der ikke blev registreret. Bestikkelse blev også angiveligt betalt til læger. I 2013 blev der indgået en aftale med U.S.A. Attorney’s Office til 2,2 milliarder dollars. Desuden blev selskabet pålagt strengere tilsyn.

Ved at skjule bivirkningerne af analgetiske stoffer, som selskabet havde leveret, bidrog selskabet til “opiat krisen”. Hundrede tusinder af Amerikanere er døde siden 2000 efter at have taget og overdosis smertestillende. I 2019 beordrede en dommer selskab til at betale en bøde på 572 millioner dollars til den Amerikanske stat Oklahoma. Selskabet appellerede afgørelsen. Da den pålagte bøde var meget lavere end forventet, steg aktiekursen.

Lægemidlet Risperdal, som har bivirkningen af brystdannelse hos drenge, blev forfremmet af selskabet uden tilladelse. Firmaet fik en bøde på 8 milliarder dollars.

Disse kontroverser og skandaler kan lægge pres på virksomhedens resultater. Som investor er det nødvendige at holde øje med den seneste udvikling. Aktiekursen kan komme under meget pres, når kompagniet gør noget dumt. Som aktiv trader kan man reagere på disse fejltyper ved at indtaste en short position: Med en short position opnår man et positivt resultat, når aktiekursen falder.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *