Hvordan kan du med succes investere med 500 danske kroner?

For nylig har vi modtaget spørgsmålet fra mange mennesker, om det er muligt at investere med 500 danske kroner. Svaret er ja, dette er bestemt muligt! Ved at starte med et lille beløb kan du prøve mulighederne for at investere uden at løbe en stor risiko.

Har du lyst til at først investere gratis med en demo?

Har du lyst til at prøve at investere helt gratis ved hjælp af en ubegrænset demo? Så er det godt at vide, at der i øjeblikket er flere børsmæglere, hvor du kan bruge en betydelig mængde penge til at investere, helt risikofri.

Brug knappen nedenfor for at prøve at investere direkte med en gratis demo:

Hvor kan man købe aktier for 500 danske kroner?

Har du lyst til at købe aktier? Du kan handle direkte med aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0€ af omkostningerne pr. aktie. Mindste indskud mindre end 50 USD/EURO.
* Vælg mellem hundredvis af aktier
Degiro€2,50 per transaktion

Investering i en fond

Du kan også vælge at investere 500 kroner om måneden i en fond. På denne måde opbygger du langsomt en dejlig kapital. Det tilrådes at holde på midlerne i en længere periode. Især med et lille beløb som 50 pund kan transaktionsomkostningerne hurtigt stige. Hos DEGIRO kan du, når du sparer penge nok, købe penge fra kerne valget gratis. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto hos DEGIRO:

Investere resten af pengebeløbet

Hvis du vil investere et lille beløb på 500 kroner, kan du også vælge at investere resten af pengebeløbet. Du kan gøre dette med Peaks applikationen: de beløb, du bruger, afrundes, og du investerer dette beløb i en fond. På denne måde kunne du opbygge en lille formue uden engang at indse det. Brug knappen nedenfor for at prøve Peaks gratis:

Toppe investerer 50 pund

Investering i Crypto’s

Hvis du vil tage lidt mere risiko med din investering på 500 kroner, kan du beslutte at købe kryptoer med det. Hos Bitvavo betaler du aldrig mere end 0,25% i transaktionsgebyrer, så du kan købe altcoins selv med et lille beløb. Afkastet på kryptovaluta kan undertiden være snesevis af procent på en dag, men du kan også nemt miste et lignende beløb. Brug knappen nedenfor for at åbne en konto med Bitvavo med det samme:

Er det muligt at investere med 500 kroner?

For 10 år siden var det utænkeligt, at du kunne investere i aktier for 500 kroner. Det er derfor imponerende, at det nu er muligt at investere med 500 kroner. Det er dog vigtigt at være ekstra opmærksom på transaktionsomkostningerne, når du investere med 500 kroner: især hos de dyrere parter er omkostningerne for høje til, at du kan give et godt afkast med 500 kroner.

Det er derfor vigtigt at vælge en børsmægler, hvor du ikke betaler fast kommissioner. Er det smart at investere med 500 kroner? Det er tvivlsomt. Når du investere med 500 kroner, kan du kun sprede dine risici i begrænset omfang. Desuden er det vanskeligt at opnå et højt afkast med et beløb på 500 kroner.

Investering med 500 kroner er derfor især interessant for investorer, der kan lide at prøve aktiemarkedet: at få en smag af det, for at sige det. Når du er klar, kan du derefter investere et større beløb i fremtiden.

Smart at starte tidligt

Forresten anbefales det bestemt at begynde at investere tidligt, selv med små beløb. For eksempel kan du lægge 100, 500 eller 1000 kroner om måneden i en indeksfond ved en ung alder. Tiden er din bedste ven: over en periode på årtier kan du opbygge et godt beløb gennem retur ved retur.

Dette skyldes, at du også får et afkast på din investering. På lang sigt tilføjes dette, og din kapital vokser eksponentielt. Når du begynder at investere tidligt, har du brug for et meget lavere månedligt beløb for at nå det samme mål.

Kan du spare 500 kroner?

Investering med 500 kroner kan være en god idé, når du kan lide det, eller når du vil begynde at udforske aktiemarkedet i fred. Det er dog vigtigt kun at investere med penge, som du absolut har råd til at tabe. Invester ikke med penge, som du snart har brug for: investering er en risikabel aktivitet, som du helt sikkert kan miste penge med.

Investering med 500 kroner gearing

Alle kan begynde at investere i online børsmæglere i dag. Med disse online udbydere er det muligt at gøre brug af gearing. Takket være muligheden for gearing kan du åbne en stor investering position med et relativt lavt beløb (for eksempel 500 kroner).

Skønheden i gearings strukturen er, at du ikke kan miste mere end din indbetaling. Effekten af at tabe eller vinde er dog meget stærkere, så du kan tabe eller vinde flere penge på én gang. Med en gearing på en til tyve kan du for eksempel handle 100000 kroner i aktier, råvarer eller valutapar med et væddemål på 500 kroner.

Når man bruger gearing, dine tab og overskud er mere betydningsfulde. Hvis du vinder 10,00 kroner med en gearing på 1 for tyve, tjener du straks 200,00 kroner eller 40%! Du kan dog også hurtigt miste hele din indbetaling, når du bruger gearing. Derfor skal du først øve med en demo og afgøre, om denne måde at investere passer dig.

Hvad kan man gøre med 500 kroner?

Normalt foretager du et lille depositum på 500 kroner eller deromkring for at prøve mulighederne for at investere. Ved at handle med 500 kroner pund finder du ud af, om du kan tjene seriøse penge med 500 kroner, og du kan teste, hvilken strategi der fungerer bedst for dig. Det er vigtigt at være seriøs med at handle med disse 500 kroner: tag ikke for store risici, og prøv at virkelig handle konsekvent.

Hvis det lykkes dig at tjene penge på 500 kroner, kan du overveje at investere større beløb. Reglerne for investering er de samme. I praksis er det endnu nemmere at sprede risikoen med et større beløb. Men folk, der pludselig begynder at investere større beløb, opnår ikke så gode resultater; dette skyldes, at tabene er mere smertefulde, og følelserne løber højt.

Nyttige links: Kom godt i gang med at investere

Auteur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *