Hvordan kan man købe H&M aktier?

H&M er en velkendt og relativt billig modekæde. Virksomheden har butik ambitioner og vokser stadig. En investering i H&M aktier kan derfor være meget rentabel. Men hvordan kan du købe H&M aktier? På denne side kan du læse alt, hvad du behøver at vide, og du kan også finde den sidste aktiekurs her.

Hvordan kan man aktivt investerer i H&M?

H&M ‘s aktiekurs kan svinge meget. Når virksomheden lancerer en populær tøjlinje, kan salget stige. Dette gør det muligt at øge virksomhedens rentabilitet, hvilket naturligvis er godt for aktiekursen. Hård konkurrence og dårlige nyheder kan så sænke prisen igen. For en aktiv investor betyder intet af dette, at man kan opnå et positivt afkast i begge tilfælde.

Man kan handle aktivt inden for H&M med hjælp af CFD’er på Plus500. Derefter handler det kun om prisudviklingen for H&M aktier og ikke på selve aktier. Så kan du selv afgøre, om du ønsker at bestille en ordre på en stigende eller faldende pris. Vil du prøve denne handel’s metode med en demo konto? Brug knappen nedenfor til at åbne en demo konto på Plus500:

Hvor kan man købe H&M aktier?

En investering i H&M kan være interessant: Virksomheden åbner stadig nye forretninger på flere kontinenter. Dette beskytter virksomheden mod regionale tilbageslag. Udover investerer H&M meget i webbutikker, hvilket sandsynligvis er et godt træk. Flere og flere kunder vælger at bestille tøj af bekvemmelighed fra deres dovne stol.

Når man køber H&M aktier, er det muligt at holde øje med omkostningerne. Alt for mange investorer efterlader tusinder eller endda titusindvis af dollars på bordet på lang sigt, fordi de betaler høje transaktionsomkostninger. Jeg anbefaler personligt købet af H&M aktier fra DEGIRO. Du nyder godt af lave transaktionsomkostninger med denne børsmægler, eller såkaldt broker. Brug knappen nedenfor til at købe et H&M aktier fra DEGIRO:

Hvad er H&M’s aktiekurs?

Undrer du dig over, hvordan CFD’er H&M aktier klarer sig? Grafen viser, hvordan CFD aktien har fungeret i forskellige perioder. Med disse knapper kan du åbne en handelsposition med det samme.

Om virksomheden H&M

H&M (Hennes & Mauritz) er den næststørste modekæde i verden og operatør i 57 lande verden over. H&M har næsten 5100 butikker og 20 produktionsanlæg. Den Svenske mode detailhandel har hovedkontor i Stockholm.

Oprettelse af H&M

Grundlæggeren af H&M er Erling Person. I 1947 åbnede han den første butik i Västerås. Denne ret storby ligger meget tæt på Stockholm. På tidspunktet for oprettelsen var navnet på butikken Hennes, hvilket betyder “for hende” på svensk. I begyndelsen blev kun kvinders tøj solgt i værkstedet.

Grundlæggeren indførte et koncept i Europa, som allerede var en succes i Amerika, nemlig at butiksejerne der opnåede betydelige profitter. Det gjorde de ved at tilbyde tøj i stor målestok til fordelagtige priser. Anvendelsen af dette Amerikanske koncept i Hennes blev en succes.

buy_hm_shares

Også herretøj

Til at begynde med blev kun kollektioner af dametøj  tilbuddet i H&M’s butikker. Det har ændrede sig i 1968 med erhvervelsen af Mauritz Wittfors. På det tidspunkt var de en forretning og distribution i jagtudstyr og fiskestænger. Persson bruger har erhvervet selskab til også at vinde fodfæste på herrefronten. Han tilføjede herretøj til sit firma. Selskabets navn blev derefter ændret til Hennes & Mauritz.

En succesrig forretning

I 1980’erne og 1990’erne havde selskabet også succes i flere Europæiske lande. I begyndelsen af dette århundrede blev en drøm modtaget: I New York blev den første H&M butik åbnet.

Flere og flere H&M butikker åbner sig rundt om i verden. For eksempel åbnes der forretninger i Asien, Mellemøsten og Latinamerika.

Hemmeligheden bag succes

Hvad er hemmeligheden bag modebutikken’s kæde succes H&M? Deres succes kan ikke formelt være forklaret, når de tilbyder billige beklædningsgenstande af forholdsvis god kvalitet. Hemmeligheden bag succes er at reagere fleksibelt på de ønsker, som deres trend følsomme målgruppe ønsker.

Modekæden tilbyder ikke blot til nye kollektioner om året. Med deres under kollektioner, som justeres dagligt, kan virksomheden reagere på tendenser. Dette giver virksomheden mulighed for at reagere direkte på nye tendenser, som naturligvis er fremragende for virksomhedens rentabilitet.

H&M og velgørenhedsorganisationer

2002: Fra og med 2002 vil 10% af indtægterne fra det badetøj, selskabet sælger, gå til WaterAid. Denne organisation er involveret i vandforsyningen i Tanzania, Bangladesh og Madagaskar blandt andre. I 2008 blev der rejst et beløb på 243.000 euro.

2008: Start på kampagnen “Fashion mod AIDS”. Selskabet samarbejdede med den nonprofit-organisation, der var udpeget mod AIDS under denne kampagne. Formålet med kampagnen var ved øge bevidstheden blandt unge om hiv og sikker elskov. H&M designede beklædningsgenstande til denne velgørende organisation og 25% af indtægterne gik til projekter, der havde til formål ved at forebygge HIV.

2013: Virksomheden bidrager med 5,5 mio. EUR til H&M Conscious Foundation. Denne fond er fokuseret på at opbygge en bedre verden. Udgangspunktet er FNs årtusind mål.

Disse donationer til velgørende organisationer giver varemærket og godt navn. Dette tilskynder kunderne til at vælge H&M beklædnings mærket, hvilket naturligvis er godt for virksomhedens rentabilitet. Dette kan derfor være en god grund til at købe H&M aktier.

På trods af H&M’s løfte, der er ikke er nogen livsindtægt for skræddere

Modekæden H&M gav tilsagn i 2013 om, at det ville give en levende indtægt til ca. 850.000 tekstilarbejdere, der arbejdede for virksomheden. Ifølge selskabet ville dette mål blive nået ved udgangen af 2018. I 2018 gennemført den internationale organisation Clean Clothes Campaign forskning i Bulgarien og Tyrkiet.

Undersøgelsen viste, at virksomheden ikke har modtaget sit løfte om bedre arbejdsvilkår og højere lønninger. Mange arbejdstagere vil ifølge forskningen leve under fattigdomsgrænsen i 2018. Desuden arbejder de ansatte til mange timer. I Bulgarien og Tyrkiet tjener arbejdstagere, der arbejder for henholdsvis virksomheden, kun 9% og 29% af mindstelønnen i Europa.

Den slags nyheder kan lægge pres på aktiekursen. Investorerne mener i stigende grad, at det er mulig, at et selskab betragter alle interessenter.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *