Hvordan kan man købe Herbalife aktier?

Herbalife er et såkaldt MLM eller multilevel markedsføringsselskab. Herbalife kan få nye kunder ind og derefter modtage en kommission for de produkter, de sælger. Denne forretningsmodel synes ikke altid at være lige så vellykket til brugerne selv, men den genererer en masse penge til virksomheden selv. I denne artikel kan du læse hvordan du kan få gavn af Herbalifes succes: Ved at købe aktier! Du kan også høre om den nuværende aktiekurs for Herbalife her.

Hvordan kan man købe Herbalife aktier?

Trods de mange skandaler lykkes det for Herbalife stadig at frembringe gode resultater. Jeg vil ikke anbefale nogen at blive sælger for firmaet, men en investering i aktier er værd at overveje. Nye moderne salgsmodeller passer godt på et tidspunkt, hvor folk i stigende grad søger måder at forme deres liv på.

Har du lyst til at købe Herbalife aktier? Du kan handle direkte med Herbalife-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerOplysningerTilmeldt
eToro0 € i gebyrer for Herbalife aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion

Hvad er Herbal Life’s aktiekurs?

Er du nysgerrig efter præstationen af CFD aktierne Herbalife? I grafen nedenfor kan man straks se, hvordan aktierne har fungeret i løbet af den foregående periode. Man kan åbne en handelsposition direkte på CFD aktier og ved at bruge knapper.

Om virksomheden Herbalife

Mark Hughes grundlagde Herbalife i 1980. Den daværende 19 årige Hughes havde en mor der var afhængig af slankepiller. Efter at hun ved et uheld havde fået overdosis på slankepiller, gik hun bort. Det er grunden til, at han kan lide at finde en måde at få folk til at tabe sig effektivt og sikkert.

God ernæring var vigtig. Takket være Herbalife produkter kan folk mindske deres vægt på en sikker måde. Firmaet, grundlagt af Mark Hughes, blev en succes. Ved udgangen af det første år var omsætningen på 2 mio. USD. Herbalife har hovedkontor i Los Angeles i Californien.

Buy Herbalife shares

Herbalife produkter

Selskabet Herbalife Nutrition sælger fødevarer. De områder, som virksomheden fokuserer på, er vægttab, ansigtsbehandling, kropspleje, sports og morgenmadsprodukter. Nogle af de produkter der sælges er protein shakes, proteinbars, te, aloe og vitaminer. Virksomhedens første produkt var den sojabaserede måltidserstatning shake Formula 1.

Virksomhedens produkter fokuserer på urter og andre naturlige ingredienser. Et videnskabeligt rådgivende udvalg, der er oprettet af virksomheden, garanterer produkternes kvalitet. Selskabet har sine egne Cellulære og Molecular Nutrition Laboratory ved University of Los Angeles.

Herbalife produktionseskaber

I USA og Kina har virksomheden fem produktionsselskaber. Desuden fremstilles produkterne af produktionsselskaberne hos eksterne partnere. Der har været en botanisk udvinding facilitet i Changsha, Hunan Provinsen, i Kina siden 2013. Herbalife fremstillede botaniske ekstrakter, der blev anvendt i mange plantelægemidler, såsom kamille, guarana, broccoli og blåbær.

Salg af produkterne

Virksomheden udfører markedsføring på flere niveauer. Produkterne sælges ved direkte salg til kunder. Desuden tjener Herbalife penge ved at sælge deres produkter til distributører. Et netværk på ca. 2,7 mio. uafhængige sælgere distribuerer deres produkter i over 90 lande.

Udover er der også indirekte salg. Nye medlemmer rekrutteres via websteder og annoncerer i større aviser. En, der allerede sælger Herbals produkter, kan få et nyt medlem. Det nye medlem køber produkter fra ham, og det kan være medlem, der modtager en bestemmelse for dette.

Nye medlemmer kan også selv hente nye medlemmer. Både det nye medlem og den oprindelige sælger vil derefter modtage en bestemmelse. Han belønnes derfor både for sit eget salg og for salg af medlemmer, der er en tier under hans eget.

Anklaget for pyramide salg flere gange

Herbalife er flere gange blevet anklaget for pyramid salgs ordninger. Den Belgiske forbrugerorganisation Test-purchase har anlagt sag mod virksomheden for ulovligt pyramide salg. Det gjorde de, fordi ethvert medlem af virksomheden hovedsagelig kunne tjene penge ved at indføre nye medlemmer. Det er et lukket salgs kredsløb. Efter at dommeren i første omgang havde vist sig at være ret, blev bestemmelsen forkastet under en appelsag.

Den Amerikanske investor Bill Ackmann karakteriserede også virksomhedens salgsmetode som pyramide ordning. Efter hans bemærkninger i 2015 faldt selskabets aktiemarked. Ackmann, der tog 1 million short positioner på Herbals aktier, havde en aktie i at fremsætte disse bemærkninger. FBI undersøgte, om Ackmann bevidst havde manipuleret selskabets aktiekurs.

USA Federal Trade Commission og staten Illinois undersøgte Herbals adfærd i 2014. Denne undersøgelse var ikke uden konsekvenser. I 2016 besluttede virksomheden at ændre sin forretningsmodel i USA. Desuden blev der betalt en forlig på 200 millioner dollars.

Herbal Life’s forretningsmodel er til tidevand tæt på svig. Det er en risiko for, at du som investor er nødt til at være klar over det. Hold derfor øje med loven om markedsføring af MLM, før du køber Herbalife aktier.

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *