Hvordan kan man købe GoPro aktier?

GoPro havde en spektakulær IPO, hvor deres aktier steg betydeligt i værdi. På sit højeste var virksomheden mere end ti milliarder dollars værd! Det tog dog ikke lang tid, før aktien faldt i værdi. I dag er virksomheden kun værd et par procent af denne topværdi. På et sådant tidspunkt kan en investering i en virksomhed som GoPro fungere godt. Men hvordan kan du købe GoPro aktier, og hvad er virksomhedens nuværende aktiekurs?

Hvordan køber man GoPro aktier?

Har du tillid til GoPros fremtid? Så er det vigtigt først at undersøge virksomhedens position. Ved lanceringen var mange investorer overbeviste om, at virksomheden ville vokse enormt. Dette viste sig at være skuffende, og de mistede en stor del af deres investering.

Har du lyst til at købe GoPro aktier? Du kan handle direkte med GoPro-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for GoPro aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for GoPro aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Hvad er aktiekursen på GoPro?

Vil du vide, hvordan aktiekursen på GoPro udvikler sig? I grafen nedenfor kan du med det samme se prisen for dine aktier i GoPro kan købe og sælge.

GoPro Company Information

Nedenfor kan du se GoPro vigtigste virksomhedsinformation.

GoPro analyse

Før du beslutter dig for, om du vil købe eller sælge GoPro , er det vigtigt først at analysere aktien grundigt. I oversigten nedenfor kan du se, hvordan GoPro har udviklet sig gennem den seneste periode.

Aktiekurser for de sidste 5 dage

I nedenstående tabel kan du se GoPro aktiekurser for de sidste 5 dage:

Hvad gør GoPro pris i 2024?

Er du nysgerrig efter, hvad analytikere tror, ​​GoPro vil gøre i 2024 og derefter? Vi kombinerede analytikerprognoser ved hjælp af data fra Alpha Vantage. Husk, at dette tal kun er en forudsigelse om GoPro aktiekurs og muligvis ikke går i opfyldelse. Lav derfor altid din egen research!

Er det klogt at investere i GoPro?

Mange mennesker spekulerer på, om det er klogt at investere i GoPro. Især når man tænker på, at bestanden har styrtet meget tidligere, er det vigtigt at være opmærksom. Ikke desto mindre synes GoPro at tage en interessant vej. Den nye community platform, hvor brugere kan udveksle videoer, ser ud til at være en succes. Selve platformen genererer ikke meget indkomst, men kan begejstre brugerne til at købe nye GoPro-produkter og udvidelser.

Desuden er virksomheden stadig tilstrækkelig innovativ. Et eksempel på dette er Zeus Mini, et magnetisk lyssystem, der forbliver intakt under vandet. Med dette system kan du skyde smukke, godt oplyste billeder under vandet. GoPro-produkter er dog ret dyre. Især i økonomisk dårlige tider kan produkterne være for dyre for visse brugersegmenter.

Køb GoPro-aktier

Om GoPro, virksomheden

Det Amerikanske firma GoPro Inc producerer actionkameraer. Disse er robuste vandtætte kameraer. Disse kameraer kan bruges til optagelse af ekstremsport og andre aktiviteter. Virksomheden GoPro er også stadig aktiv på markedet for kameraudstyrede droner.

Oprettelsen af GoPro

Surfentusiast Rick Woodman grundlagde Woodman Labs, Inc. i 2002. En surfetur gennem Australien førte ham til ideen om at oprette virksomheden. Undervejs bemærkede han, at han ikke havde et godt kamera til at fange sine eventyr, så han lagde grunden til GoPro.

Udvikling af det bedste kamera

Woodman foretog ingen markedsundersøgelser. Han var overbevist om, at hans mangel på et godt kamera også blev mærket af andre vovede. Hans mål var derfor at udvikle det bedste kamera til denne gruppe mennesker. Med dette kamera kunne spektakulære oplevelser fanges og deles.

Det tog ham to år at fremstille det første kamera: det var kun begyndelsen. Med de Hero-kameraer, der nu produceres, kan der tages billeder, der giver seeren en intens oplevelse. Når man ser billederne, forestiller seeren sig en dristig. Det er derfor logisk, at sloganet for virksomheden GoPro er: ‘Be a hero‘.

En succesrig forretning

Rick Woodman havde det rigtigt: han solgte sit første kamera i 2004. I det år var hans omsætning $ 150.000. I 2007 brød virksomheden igennem og genererede en omsætning på 3,4 millioner dollars. I 2015 steg salget til $ 900 millioner. Desuden lykkedes det Goodman at rejse mere end 425 millioner dollars med en børsintroduktion.

Genkendelige billeder

Billeder lavet med et GoPro-kamera kan genkendes. Se for eksempel på de knivskarpe billeder fra pelotonet i Tour de France. Billeder lavet af GoPro-kameraer kan også findes på YouTube og Facebook. Genkendelige er de knivskarpe billeder af betagende klippespring, store bølgesurfinger og smukke ski- og snowboard billeder.

GoPro produkter

Hvilke produkter produceres af GoPro? GoPros produktsortiment inkluderer en række HERO-kameraer, videoredigeringsprogrammer til overvågningskameraer og tilbehør. Derudover kan GoPro-kameraer monteres på visse droner. Virksomheden har også sin egen drone: den drone kaldes Kama.

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *