Hvordan kan man købe Frontier Communications Corporations aktier?

Frontier Communications Corporation er et velkendt Amerikansk  virksomhed, der tilbyder telefontjenester og internettjenester til Amerikanere. Har du lyst til at investere i Frontier? Så er du kommet til det rette sted! Find ud af, hvornår børsmæglerne kan købe aktierne i Frontier Communications Corporation og se på den nuværende aktiekurs.

Hvor kan man købe Frontier Communications aktier?

Prisen på Frontier Communications Corporation har nået et nyt lavt niveau. Tror du, at firmaet vil være i stand til at lave en ny top i fremtiden? Så kan det være interessant at købe aktier i Frontier Communications Corporation. Har du lyst til at købe Frontier Communications aktier? Du kan handle direkte med Frontier Communications-aktier hos en af disse pålidelige børsmæglere:

BørsmæglerOmkostningerTilmeldt
0 € i gebyrer for Frontier Communications aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
eToro0 € i gebyrer for Frontier Communications aktier. Din kapital er i fare. Andre gebyrer er gældende.
Degiro€2,50 per transaktion
Plus500Spekuler med CFD'er om stigende og faldende priser på aktier! 82 % af detail-CFD-konti taber penge.

Er det klogt at investere i Frontier Communications?

I 2016 afsluttede Frontier administrerende direktør Daniel McCarthy en aftale på 10 milliarder dollars ($) for at købe Verizon kabel selskab. Dette fordoblede antallet af kunder til virksomheden: Interessen for betalings tv er desværre faldende med stigningen i f.eks. Netflix. Som følge heraf forsvandt mange af disse kunder, og besparelserne fra stordriftsfordele modstod ikke dette tab.

I fremtiden, antallet af kunder vil sandsynligvis falde yderligere. Det er derfor ikke tilrådeligt at forudsige en ny investering i Frontier Communications aktier. Som aktiv trader kan man stadig tag fordel af kursudsving.

Om Frontier Communications Corporations

Frontier Communications Corporation er en Amerikansk selskab. Selskabet udbyder internet og telefontjenester til private og erhvervskunder. På den måde holder virksomheden folk i forbindelse med det, der er vigtigt for dem. Frontier Communications Corporation arbejder hver dag i 29 stater for at innovere, samarbejde og levere til kunderne. Frontier er grundlagt i 1935, et Fortune 500 firma.

Frontier Communications Corporations shares

Hvad har Frontier at tilbyde?

Frontier kan ikke kun tilbyde lokal og langdistance tjenester. Virksomheden tilbyder også bredbåndsinternet, digital tv og computer support til privatkunder og erhvervskunder i 29 stater i USA. Som internetudbyder er virksomheden ottende i USA. Antallet af kunder er på 3.735.000. Som en betalings-tv-udbyder rangerer virksomheden i ellevte led. Selskabet har 838.000 kunder.

Etablering og udvidelse af Frontier’’

Selskabet blev grundlagt i 1935. Selskabets navn på daværende tidspunkt var borgerskabs selskaber. Firmaet lå i Minneapolis. Efter Anden Verdenskrig var en investor fra New York interesseret i selskabet. Fra halvfemserne til halvfjerdserne fortsatte selskabet med at ekspandere.

Mange nye telefonlinjer i 90 ‘erne

I 1990’erne voksende virksomhedernes forsyningsvirksomheder hurtigt. Mange telefonlinjer blev erhvervet. For eksempel blev der købt 190.000 telefonlinjer i staterne Idaho, Tennessee, West Virginia og Utah. I 1994 erhvervede selskabet 270.000 telefonlinjer i New York og 38.000 telefonlinjer i Arizona. I de følgende år blev telefonledninger erhvervet på forskellige steder indtil 2000. På denne måde fortsatte selskabet med at vokse. Selskabet voksede også med erhvervelsen af Ogden Phone i 1997.

Ændring af navn

Borgerne Utility Company, virksomhedens navn, da den blev grundlagt i 1935, blev ændret til borgerkommunikation selskab i Maj 2000. Fra den 1. august 2008 er navnet på selskabet Frontier Communications Company.

Hvordan fik firmaet navnet Frontier? Gennem opkøb af selskabet Global Crossing i 2001. Selskabet havde erhvervet navnet i 1999. Så købte firmaet Frontier Company.

Gjorde Frontier det rigtige valg?

Faktum er, at telefonlinjen bliver brugt mindre og mindre, hjælper ikke virksomheden. Kunderne ønsker og kabel af høj kvalitet, så ingen internet via telefon. Børsanalytikere har undret sig over, om Frontier traf det rigtige valg for mange år siden. Antallet af kunder med en hurtig telefonlinje vil fortsat falde hvert kvartal efter erhvervelsen af Verizon. Overtagelsen gjorde ikke Frontier god. Dividenden måtte annulleres, og aktierne blev delt. Denne opdatering var nødvendig for at forhindre fjernelse fra Nasdaq.

Tror De, når denne erhvervelse stadig kan bidrage til resultaterne af Frontier Communications Corporation i fremtiden? Så er det måske klogt ved købe aktierne. Efter min mening er det bedre at holde sig fri af aktien.

Tip: prøv at handle gratis med en demo!

Forfatter

Alex Mostert Avatar
Over Alex Mostert

Da jeg var 16 år, købte jeg i hemmelighed min første aktie. I mellemtiden har jeg drevet arabicstocktraders.com i over 10 år og elsker at hjælpe folk med at opnå 'finansiel frihed'. Efter at have studeret erhvervsadministration og psykologi, har jeg fuldt ud viet mig til iværksætteri: halvdelen af tiden i Holland og halvdelen i udlandet. Læs mere om mig og lær mig at kende her! Sørg for at efterlade en kommentar nederst i artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *